Nástavba a těhotenství?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nástavba a těhotenství?
Ahoj chtěla sme se zeptat jestli jstě někto tohle nežažil a neporadíte mi prosím. Nastoupila sem na nástavbu do prvního ročníku ale 4 listopadu mám termín porodu. Chtěla sem se zetat kdy si mám zajít na sociálku zařídit si peníze na mimčo jestli budu dostávat jen na mimčo a kolik to asi bude a od kdy. Jsem vdaná a 31tt a kdy si popřípadě zažádat o individuální studium pokud to pujde. Poradíte prosím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@niskey doufám, že poradím správně. O individuál si zažádej hned. Trvá, než to schválí a i při individuálu můžeš chodit normálně do školy, takže by tě to teď nijak neomezovalo.
O rodičák můžeš žádat až po porodu. Pokuď nemáš nárok na mateřskou, tak bude š mít na 9 měsíců 7600 a pak 3800 do 4 let dítěte. Pokuď by manžel splňoval podmínky, tak můžeš volit délku přes něj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji děkuji a o ten rodičák si mám jít zažádat až po porodu nebo až když dostanu u doktora nějaký papir?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pochybuji že ti dají individuál na nástavbu. Máš dva roky na to, aby jsi se připravila k maturitě a to je moc krátký čas. Vím o čem mluvím, mě individuál z toho důvodu zamítli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chodí to zpětně, takže když porodíš v listopadu a hned v listopadu zažádáš, tak v prosinci by ti to mělo přijít. ALE mají na vyřízení žádosti 30 dní, takže to klidně může přijít až v lednu. Už jenom proto, že jsou svátky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit