Kde studovat dálkově zdravotnický obor v Praze?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde studovat dalkove zdravotnicky obor v Praze?
Nevedela jsem presne, jak formulovat tema… Jednoduse by me zajimalo, zda z vas nekdo studuje v Praze dalkove zdravotnicky obor? Na VS nebo VOS? Studujete takto nektera na materske? Nebo nemate tip na nejaky zdravotnicky kurz nebo tak… Dostat se ke zdravotnictvi je tady pomerne tezke (ke studiu) a pritom si porad v mediich stezuji, ze chybi zdravotnicky personal
Zkousela jsem sestru dalkove na 3.LF UK, ve 2.kole me bohuzel vyhodili kvuli jednomu jedinemu pitomemu chlapovi z triclenne komise
Tak to za rok zkusim znova, ale nechci uz spolehat jen na Karlovku, chci mit nejakou zalohu, nekde, kde se da dostat v pohode… Nestuduje nekdo z vas napriklad na VOSce 5.kvetna dalkove sestru nebo zachranare? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky jsem chtěla dálkově dělat zdravotní sestru, ale nakonec jsem si to rozmyslela, protože nemám žádnou praxi(střední mám gympl). a bývá 100% účast na praxích a těch je poměrně hodně a to bych s malou prostě nezvládla, nemám tolik hlídání atd. oběcně jsem četla, že je docela náročný zdravotní obor dělat dálkově.
ty už máš praxi v oboru?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius a musí to být nurně Praha? Co třeba Ústí n. L.? Plzeň?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na VOS na 5.kvetnu v Praze otviraji asto dalkove studium, nebo je mozny idividualni plan, chodilo tam se mnou takhle i dost mamin na materske ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danyk píše:
@sagittarius a musí to být nurně Praha? Co třeba Ústí n. L.? Plzeň?
No prave Praha by byla nejidealnejsi, protoze s mimi jeste nekam dojizdet to bych ztratila spoustu casu i penez…
Nebo mas nejaky tip?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adduše Prave jak pises, je to dost narocne no… A praxi bohuzel nemam, mam stredni prumyslovku a denne si to vycitam jako nejvetsi chybu sveho zivota. Od prvaku se snazim preorientovat a splnit si svuj „sen“, byla jsem hloupa a na SS nepresla, takze po stredni delam uz 3.rokem vse, abych se zdravotnictvi priblizila… Paradox je, ze v CR neni o co stat, podminky hrozne a presto clovek, ktery by o tu praci tak stal nedostane ani sanci, kdyz nema zdravku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smilestrawberry píše:
Na VOS na 5.kvetnu v Praze otviraji asto dalkove studium, nebo je mozny idividualni plan, chodilo tam se mnou takhle i dost mamin na materske
Vazne? Takze ty jsi tam studovala primo? Konecne jsem nekoho nasla
Prosimte takze je to slucitelne s mimcem to studovat jo… A zajimalo by me, mam nejakou sanci se tam dostat kdyz nebudu mit body za praxi, nebo vubec ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius jojo, taky se mi každej divil, že bych o to stála. mě je prostě prostředí nemocnice paradoxně sympatický
…neboj, určitě to zvládneš, když to tak strašně moc chceš.
já jsem si to nakonec rozmyslela a budu studovat něco jiného, co však není až tak vzdálené.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adduše Tak to jsme na tom stejne…
Ja doufam no!
Nevzdam se!
A smim se zeptat copak? A mas deti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius jojo mám roční holčičku
…nakonec budu studovat sociální práce (ne ošetřovatelství, aby nedošlo k omylu), chtěla bych dělat např. ve zvláštní škole nebo terapie a tak
uvidím…ale jsem pro to zatím nadšená, tak snad mi to zůstane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ted jsem se divala na VOSku v Usti a sestra je tam dalkove za 3000,– na 3,5r a prijimaji z jakekoli SS i bez praxe a jeste se nedelaji ani prijimacky, to se mi libi
Maturit. vysvedceni mam taky krasne, tak snad tam by to vyslo… Ale to dojizdeni, hmm
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adduše Tak to je skvele, gratuluji! Kde to budes studovat a zacinas timto rokem? Mne se mala narodi prave ted v pulce rijna, takze tento rok vubec, ale chtela bych zacit pristi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sagittarius děkuji
!jo, v úterý mám zápis
, budu studovat v Brně.
tento rok by to nešlo asi no, ale příští už to určitě zvládneš, když bude mít občas kdo pohlídat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adduše Bude to tezke, protoze pritel ani ja nemame v Praze rodinu
Ja ji mam 300km daleko a pritel v Portugalsku
Ale snad pomuzou kamaradi a mamka by taky jezdila hlidat, nastesti ma flexibilni praci a jako podnikatelka je pani sveho casu
Tak hezke studovani preji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit