Nastavení teploty - elektrické topení

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1907
24.9.13 13:11

nastaveni teploty-elektricke topeni

Ahoj, potrebuju poradit: nevite nahodou, jak prenastavit teplotu na el. topeni? Mame nastaveno na 23st, ale potrebuji zvysit o neco malo, aby mi rychleji schlo pradlo a nebylo tady takove vlhko co tu je.Snad mi nekdo poradi, spravce s tim pry neumi, sousedi duchodci take ne a chlap uz to pry zapomel a navic furt zapomina na slib, ze potom se na to podiva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
alli_li
24.9.13 13:14

Pokud tam máš teď sluníčko - zmáčkni tlačítko se sluníčkem a tlačítkem temp., nastav požadovanou teplotu a zmáčkni OK :-)

• Citovat
  • Upravit
alli_li
24.9.13 13:15

Houby - blbě - nejdřív zmáčkni tepm a pak sluníčko a nastav teplotu :-D a pak potrvď OK

• Citovat
  • Upravit
24320
24.9.13 13:16

Temp a slunickem nastavujes teplotu. A pak ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
24.9.13 13:23

Diky, to bude chlap mrkat jak jsem na to prisla :mrgreen: :mrgreen: ne ne, reknu mu pravdu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
13.3.15 12:40

DObry den, opet bych chtela poradit tentokrat s tim, k cemu je ta cerna linka nad cislicema 0-24? kdyz macknu tlacitko temp zkracuje se. predpokladam, ze cisla znaci cas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
13.3.15 12:47

Vlastne ne tlacitko temp ale prog. kdyz zmacknu tak cas je vynulovan a ta linka se zkracuje prodluzuje dle mackani a nahore se posouva radek podle dnu napsanych uplne nahore k cemu takove nastaveni slouzi? neda se k tomu nekde stahnout navod? dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný