Dětský pokoj páchne močí :-(

337
24.9.13 10:42

Dětský pokoj páchne močí :-(

Prosím o rady, jak se zbavit zápachu v dětském pokojíčku. Sice jsem dceru naučila úspěšně chodit na nočník, ale potvůrka to tam musela někde pouštět potají a teď, když se začalo topit, to tam u ni strašně smrdí močí. Už jsem to drbala dezinfekcí, saponatem, prostředky na parkety a stejně to tam páchne. Taky už mám trochu obavy, jestli se ty parkety tím čištěním vším možným neničí. Už teď praskají nějak víc… Nesetkal se s tím někdo prosím? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.9.13 10:44

@Marbella úklidovou firmu, co má parní čistič… :think: Já, když jsem se stěhovala do stávajícího bytu, tak jsem zjistila, že předchozí majitelé měli psa, co močil na parkety, smrad nehorázný, tak mi to známá přečistila profi parním čističem a hurá, podlaha přežila a nesmrdí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
24.9.13 10:45

Dcera má patro a podlaha je z dřevotřísky. Na radu jsem si do teplé vody dala jedlou sodu a vytřela s tím pokoj a zápach byl pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
24.9.13 10:50

S tou sodou mi radila máma… :palec: Jeste jsem nezkoušela. Nebo prý octovou vodu? To zas nevím, za jak dlouho vyvětrám smrad z octu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
24.9.13 10:51

Na profi firmu nejsou finance bohužel, to už bych si raději koupila ten parní čistič, kdybych mohla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
24.9.13 10:55

Octová voda je taky dobrá, méme to vyzkoušené u štěňat, vyvětrat to šlo rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
24.9.13 11:21

Šílený, nechtěla jsem psa, protože vím co dokážou a nakonec udělá takovou prasarnu dítě… Teď jsem našla zdroj toho hnusu :poblion: v pokoji má domeček plny hraček, tak čuchám, jestli taky některá nebyla svědkem a bum, v jedný bedně na dně přilepený kostky a na tom pár plyšáků, úplně durch a dno doslova plavalo. A já proč to cítím hlavně u země :cert: Dobytek si chodila ulevit do domečku a já jak si hezky umí sama chvíli pohrát :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
24.9.13 11:40

@Marbella :D :D no tak hlavně že máš zdroj a parní čistič není potřeba… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
24.9.13 12:14
@Marbella píše: Šílený, nechtěla jsem psa, protože vím co dokážou a nakonec udělá takovou prasarnu dítě… Teď jsem našla zdroj toho hnusu :poblion: v pokoji má domeček plny hraček, tak čuchám, jestli taky některá nebyla svědkem a bum, v jedný bedně na dně přilepený kostky a na tom pár plyšáků, úplně durch a dno doslova plavalo. A já proč to cítím hlavně u země :cert: Dobytek si chodila ulevit do domečku a já jak si hezky umí sama chvíli pohrát :pocitac:

:-) co ty děti nevymyslí. Sranda, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
24.9.13 12:15

Jo děti jsou na odstřel někdy já taky vlezu do pokoje otevřu dveře a na zemi rozjeté lejno :zed: jsem myslela že toma přerazím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
24.9.13 12:21
@Kapřík90 píše:
Jo děti jsou na odstřel někdy já taky vlezu do pokoje otevřu dveře a na zemi rozjeté lejno :zed: jsem myslela že toma přerazím

Asi se to občas stává :-))) To chtěl asi po sobě uklidit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
24.9.13 12:24

@AdaAda jj už to neudělal nevím co to měl za zkrat jestli se mi chtěl pomstít že jsem ho dala spát nebo nevím přitom má v pokoji nočník, tchyně říkala že jedna čtyřleté holčička chodila kakat do skříně s oblečením no nikdo není dokonalý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
24.9.13 14:17

:pankac: to je teda už vyšší level :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie