Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím o rady, jak se zbavit zápachu v dětském pokojíčku. Sice jsem dceru naučila úspěšně chodit na nočník, ale potvůrka to tam musela někde pouštět potají a teď, když se začalo topit, to tam u ni strašně smrdí močí. Už jsem to drbala dezinfekcí, saponatem, prostředky na parkety a stejně to tam páchne. Taky už mám trochu obavy, jestli se ty parkety tím čištěním vším možným neničí. Už teď praskají nějak víc… Nesetkal se s tím někdo prosím? ![]()
@Marbella úklidovou firmu, co má parní čistič…
Já, když jsem se stěhovala do stávajícího bytu, tak jsem zjistila, že předchozí majitelé měli psa, co močil na parkety, smrad nehorázný, tak mi to známá přečistila profi parním čističem a hurá, podlaha přežila a nesmrdí ![]()
Dcera má patro a podlaha je z dřevotřísky. Na radu jsem si do teplé vody dala jedlou sodu a vytřela s tím pokoj a zápach byl pryč
S tou sodou mi radila máma…
Jeste jsem nezkoušela. Nebo prý octovou vodu? To zas nevím, za jak dlouho vyvětrám smrad z octu ![]()
Na profi firmu nejsou finance bohužel, to už bych si raději koupila ten parní čistič, kdybych mohla. ![]()
Octová voda je taky dobrá, méme to vyzkoušené u štěňat, vyvětrat to šlo rychle
Šílený, nechtěla jsem psa, protože vím co dokážou a nakonec udělá takovou prasarnu dítě… Teď jsem našla zdroj toho hnusu
v pokoji má domeček plny hraček, tak čuchám, jestli taky některá nebyla svědkem a bum, v jedný bedně na dně přilepený kostky a na tom pár plyšáků, úplně durch a dno doslova plavalo. A já proč to cítím hlavně u země
Dobytek si chodila ulevit do domečku a já jak si hezky umí sama chvíli pohrát ![]()
@Marbella
no tak hlavně že máš zdroj a parní čistič není potřeba… ![]()
@Marbella píše: Šílený, nechtěla jsem psa, protože vím co dokážou a nakonec udělá takovou prasarnu dítě… Teď jsem našla zdroj toho hnusuv pokoji má domeček plny hraček, tak čuchám, jestli taky některá nebyla svědkem a bum, v jedný bedně na dně přilepený kostky a na tom pár plyšáků, úplně durch a dno doslova plavalo. A já proč to cítím hlavně u země
Dobytek si chodila ulevit do domečku a já jak si hezky umí sama chvíli pohrát
co ty děti nevymyslí. Sranda, no.
Jo děti jsou na odstřel někdy já taky vlezu do pokoje otevřu dveře a na zemi rozjeté lejno
jsem myslela že toma přerazím
@Kapřík90 píše:
Jo děti jsou na odstřel někdy já taky vlezu do pokoje otevřu dveře a na zemi rozjeté lejnojsem myslela že toma přerazím
Asi se to občas stává
To chtěl asi po sobě uklidit
@AdaAda jj už to neudělal nevím co to měl za zkrat jestli se mi chtěl pomstít že jsem ho dala spát nebo nevím přitom má v pokoji nočník, tchyně říkala že jedna čtyřleté holčička chodila kakat do skříně s oblečením no nikdo není dokonalý ![]()