Nástěnný kalendář

3
10.10.12 20:20

Nástěnný kalendář

Ahoj, potřebovala bych poradit jak udělat nástěnný kalendář z mích polonahých fotek. Nechci se totiž nikde vystavovat před fotografem a proto pořád přemýšlím jak to udělat. :think: Je mi jasný že mě u toho stejně někdo bude muset fotit :lol: a když mě bude někdo fotit doma, tak zase neumím upravovat fotky, aby tam bylo nějaký hezký pozadí. Chci to totiž pro přítele k vánocům a bojím se abych to vubec stihla. Tak doufám že mi aspon někdo poradí :palec: a prominte mi tak blbou otázku. :zed: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7932
10.10.12 20:30

Jestli chceš, aby byly fotky opravdu dobré a hezké, tak doporučuju nějakého profíka nebo aspoň zkušeného amatéra :think: jestli nechceš fotografa, tak můžeš zkusit fotografku (jestli ti jde o to, že by ses vystavovala cizímu chlapovi) ;)

koukám, že jsi z Jihlavy, já mám kámošku v HB, která fotí i boudoirové fotografie (má teď udělaný přímo na to nový ateliér), tak jestli chceš, tak ti do SZ pošlu kontakt ;) je to dobrá fotografka a s těmahle fotkama má zkušenosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
10.10.12 20:33

Já jsem hodně spokojená s tímhle http://info.24print.eu/cze/ vkládáš tam svoje fotky a hned vidíš náhled a můžeš si je i upravit a zvládla jsem to i já antitalent přes PC. Ale kdo ti dobře vyfotí to neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
11.10.12 01:02

@Nikita03 to je jako na gyndě…
Ten už jich viděl!!!

tím chci říci : pokud si najdeš dobrého fotografa, který už nějakou erotiku fotil, bude to brát jako profesionál a ty tvoje a ta tvoje ho nerozhodí…a když jo, tak se uspokojí doma a co je ti do toho, že? ;) jako gynekolog ;)

fotky je dobré míti od profesionála a pak existujou weby, kde si kalendář uděláš sama..ale stejně to někdo v téfirmě uvidí, tomu se asi nevyhneš :nevim:

z fotek focených doma…co kamarádka, před kterou se nestydíš??? ale zase, aby to mělo trochu profi úroveň…

nebop bych jela daleko do studia, kde měl někdo nezná…koukám, jis z Jihlavy, tak do Brna… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný