Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebovala bych poradit jak udělat nástěnný kalendář z mích polonahých fotek. Nechci se totiž nikde vystavovat před fotografem a proto pořád přemýšlím jak to udělat.
Je mi jasný že mě u toho stejně někdo bude muset fotit
a když mě bude někdo fotit doma, tak zase neumím upravovat fotky, aby tam bylo nějaký hezký pozadí. Chci to totiž pro přítele k vánocům a bojím se abych to vubec stihla. Tak doufám že mi aspon někdo poradí
a prominte mi tak blbou otázku.
![]()
Jestli chceš, aby byly fotky opravdu dobré a hezké, tak doporučuju nějakého profíka nebo aspoň zkušeného amatéra
jestli nechceš fotografa, tak můžeš zkusit fotografku (jestli ti jde o to, že by ses vystavovala cizímu chlapovi) ![]()
koukám, že jsi z Jihlavy, já mám kámošku v HB, která fotí i boudoirové fotografie (má teď udělaný přímo na to nový ateliér), tak jestli chceš, tak ti do SZ pošlu kontakt
je to dobrá fotografka a s těmahle fotkama má zkušenosti ![]()
Já jsem hodně spokojená s tímhle http://info.24print.eu/cze/ vkládáš tam svoje fotky a hned vidíš náhled a můžeš si je i upravit a zvládla jsem to i já antitalent přes PC. Ale kdo ti dobře vyfotí to neporadím
@Nikita03 to je jako na gyndě…
Ten už jich viděl!!!
tím chci říci : pokud si najdeš dobrého fotografa, který už nějakou erotiku fotil, bude to brát jako profesionál a ty tvoje a ta tvoje ho nerozhodí…a když jo, tak se uspokojí doma a co je ti do toho, že?
jako gynekolog ![]()
fotky je dobré míti od profesionála a pak existujou weby, kde si kalendář uděláš sama..ale stejně to někdo v téfirmě uvidí, tomu se asi nevyhneš ![]()
z fotek focených doma…co kamarádka, před kterou se nestydíš??? ale zase, aby to mělo trochu profi úroveň…
nebop bych jela daleko do studia, kde měl někdo nezná…koukám, jis z Jihlavy, tak do Brna…
![]()