K Vánocům prstýnky

794
10.10.12 12:34

K vánocům prstýnky

Přítel chce koupit k vánocům svatební prstýnky, ale brát se nechceme. Není to blbý? Děkuji za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18223
10.10.12 12:38

No to je :lol: Ale napiš důvod, proč je chce koupit. Že si slíbíte lásku bez papíru? Tak to je romantika naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
10.10.12 12:40

@maky 1993 to je snad vaše věc, jak to chcete, ne? Vim, že jsem asi nepomohla, ale jen jsem nepochopila k čemu ta diskuze tobě poslouží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
10.10.12 12:43

Raději at koupí „nějaké“ prstýnky. jestli se nechcete brát tak nechápu proč by měli být svatební čili snubní.. :nevim: nebo si nechte udělat stejné, s nějakm motivem, rytinou, čímsi… rozhodně bych nešla do klenotnictví a nevybírala ze snubáků když to k tomou snoubení na svatbě nepovede. přišlo by mi to blbý.

• Citovat
  • Upravit
794
10.10.12 12:44

Nainuva… Nám se za 3 týdny narodí syn a on by klidně i svatbu bral, ale já se teď ještě vdávat nechci. Tak myslel, že zatím budeme mít jen ty prstýnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.10.12 12:44

No tak v tom případě si k vánocům kupujete nepotřebnou věc, takže to blbé je. :nevim: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1048
10.10.12 12:45

@maky 1993 ahoj, no blbý mi to teda přijde… budete mít prstýnky, ale svoji nebudete? to bych spíš pochopila, kdyby se chtěl na vánoce přejmenovat nebo přejmenovat tebe, abyste se aspoň jmenovali všichni stejně…to je fakt divný. Vy se nechcete brát? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
10.10.12 12:47

Tak ať je koupí k narození mimča, když už má tu potřebu. ;) Na druhou stranu je úplně fuk, jestli to někomu přijde nebo nepřijde blbý k Vánocům, hlavně že vám dvěma se ten nápad líbí, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
10.10.12 12:48

Ať ti koupí zásnubní, nějaký krásný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566

Mě to náhodou připadá jako dobrý žert, koupit prstýnky když svatbu za žádnou cenu neplánujem. Akorát je trochu škoda, že to ví všichni zúčastnění, že svatba nebude, kdyby Ti partner dal na Vánoce prstýnek a pak řekl něco jako „žertuji“ tak by to byl lepší vtípek :lol:.

(my tady samozřejmě nevíme, zda se chcete brát nebo si navléct prstýnky jen tak nebo co s nimi chcete dělat, takže jestli si je máte koupit nebo ne, je opravdu čistě na Vás.. :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794

Slunicko83.....On se mě přítel ptal na svatbu. Ale jsme spolu teprve chvíli. Já se ani v 19ti vdávat nechci. Pro mě ani tak svatba důležitá není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
10.10.12 12:51

Tak on je původně nechtěl kupovat na vánoce. Ale teď bylo potřeba koupit hodně jiných věcí a on vybral nějaký za 10000kč, tak by se to s něčím skloubilo aspoň. Chce je kupovat za 13tý plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nevsik
10.10.12 12:52

Jste spolu chvíli ale za 3 týdny se vám narodí syn, vdávat se nechceš ale přítel chce koupit svatební prstýnky… holka asi bych to nechala trochu uležet, srovnat… ;)

• Citovat
  • Upravit
5077
10.10.12 12:54
@maky 1993 píše:
Slunicko83.....On se mě přítel ptal na svatbu. Ale jsme spolu teprve chvíli. Já se ani v 19ti vdávat nechci. Pro mě ani tak svatba důležitá není…

Pokud si tě chce vzít, tak se časem vemte a k vánocům si nech koupit zásnubní prsten. Jako vyhodit x tisíc za snubní prstýnky je nesmysl. To si radši kupte něco užitečného do bytu nebo pro miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
794
10.10.12 12:55

16 měsíců spolu jsme. Miminko je plánované, přítele miluji, ale svatbu jako takovou k tomu nepotřebuju. On je starší, tak to třeba vidí jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný