Vše o Vánočních dárcích

9090
8.10.12 13:23

Vše o Vánočních dárcích

Ahojky, pomalu se nám blíží Vánoce, tak mě napadlo založit tohle téma. Začínáte už nakupovat dárky? Jakým dárkům dáváte přednost (klasika ala kosmetické balíčky nebo jste radši kreativnější?) Jaké dárky si dáváte s partnerem/manželem? A máte nějaké konkrétní tipy na dárky?

Já osobně jsem dnes dodělala objednávku u Happyfoto, dnes jim končí akce, tak jsem celé rodině udělala kalendáře s fotkama naši malé, pro nás s přítelem pár fotoknih, hlavně s fotkami z dovolené ale to je spíš předvánoční dárek, nevydržím to mít ještě 2,5 měsíce schovaný :D Taky jsme si minulý týden nechali udělat fotky od fotografky a nechám si podle nich nakreslit obrázky, které chci zarámovat a také dát rodině… a dál mě zatím nic nenapadá, u nás je dost těžké nakupovat, nejradši kupuju pro ségru, té je 18 a zavděčím se čímkoliv, ať už šminkama nebo pěkným oblečením ale pro ostatní, to je každoroční boj :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
8.10.12 13:26

Já už mám pár i koupených :oops:.
Ale z čeho mám největší radost, vymyslela jsem dárek pro babičku, loni jsme jí dali skládací hůl do kabelky, letos jí koupím takový ten kyblík na zahradu s kolečkama a držátkem. Ona už špatně chodí, ale zahrádka je velké hobby a nechce se jí vzdát, tohle určitě využije. Jinak vždycky tááápu, co babičkám a dědečkům…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
8.10.12 13:27

@Verca1989 Ahojky,no tak ja uz pomali shanim a uz mam i jeden objednany pro naseho syna. A jak mi prijde materska, tak jdu pro dalsi 2 darky pro syna :pankac: :pankac:.Manzelovi vubec nevim ale vubec nevim co koupim :cert:,a to ma jeste 4 dny pred vanoci narozky…A rodine asi udelame neco, z fotek malyho. Necfo vybereme na netu a objedname.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
8.10.12 13:29

Ahojky,

tak já tento měsíc už taky začnu nakupovat dárky. Pro mě je to lepší kupovat takhle částečně každý měsíc někomu než kdybych tu částku musela dát najednou.
Už jich mám pár vymyšlených

• třeba pro dcerku chci obchod - kasu s penězma, nákupním košíkem, nějaké zboží
  • pro syna jen autíčko - jemu bude rok, tak to ho mužu ošulit :-)
  • pro manžela chci rybářský prut - to ale nevim kam schovám :-D
  • a zbytek musim ještě vymyslet a opravdu letos nevim
  • Citovat
  • Upravit
becky87
8.10.12 13:30

Já nic! ja teprve poustim draka, sbiram kastany a odhrabuju listi, zenske co blaznite…

• Citovat
  • Upravit
alli_li
8.10.12 13:31
@blorchi píše:
Já nic! ja teprve poustim draka, sbiram kastany a odhrabuju listi, zenske co blaznite…

já musim :-( já bych pak z mateřský v prosinci nic nekoupila

• Citovat
  • Upravit
20662
8.10.12 13:32
@blorchi píše:

klid nejsi sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
8.10.12 13:33

Já jsem včera taky na Happyfoto objednala kalendáře pro všechny babičky a prababičky, všichni po nás pořád chtějí fotky malé, tak snad jim kalendáře udělají radost :). Zbytek dárků budu muset vymyslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391

@alli_li :pankac: :pankac: Ja tez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856

Ja uz taky resim…babicky asi dostanou jen kalendar, nejvic se chci vyradit na detech, manzelovi, segre a tatovi. I dkyz jemu se kupoujou darky nejhur a vetsinou mu necim prispeju.

Ja uz taky nejaky darky mam, pro dceru - manaska rakosnicka a mysku z krtka. Puvodne to melo byt k narozkam, ale dostala toho celkem hodne.

Kosmeticke balicky moc nedavam, teda ne takovou tu klasiku jako treba sadu FA, ci Nivea, spis se snazim koupit nejakou kosmetiku, co si dotycny jen tak nekoupi - treba yves rocher, pokud nema pristup, nebo lush nebo nejaky pekny prirodni mydla. Ale to kdyz fakt nevim co a je to zenska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
8.10.12 13:36

Tak já vždycky vím, co koupit mamce, ségře a dceři a každoročně nemám tušení, co koupit chlapům :zed: Muž si vždycky něco koupí nejlépe v srpnu a pak mi řekne: „to mi dáš pod stromeček, jo?“ :pocitac: A přitom on mi vymýšlí sofistikovaný dárky, velký překvapení a já su pak za ignorantku, která mu koupí akorát knížku :roll: :lol: On to se mnou má jednoduchý, pže já v průběhu roku řeknu tisíckrát: „Jéééé, to bych chtělaaa!“ a pak to vzápětí zapomenu :lol:

:nevim: :nevim: :nevim:

Ale dceři už začnu kupovat pomalu dárky teď, ať těch výdajů pak není moc najednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
8.10.12 13:36
@Jaja87 píše:
@alli_li :pankac: :pankac: Ja tez.

No právě… manžel to má nejjednodušší - ten vymyšlí jen pro mě - všechno jinak řešim já - mý rodiče, ségru, děti, jeho maminku, kamarády… většinou ale dávám maličkosti - ale i tak z toho mají radost (snad :-D)

• Citovat
  • Upravit
14856
8.10.12 13:37

Ja nevim co dat mrnousovi, budou mu tri mesice, je mi jasne ze je mu to naprosto burt, taky vse mame…ale dcera mela prvni vanoce stejne tolik a dostala toho mraky a zili jsme z tech hracek pul roku, tak neco malo pro nej bych rada, ale nemam zadny napad :nevim: …ani nejak nemam nic, co dcera nemela a co by se mi libilo.

dostane asi nejake obleceni…nemate nekdo tip na nejakou hracku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5606
8.10.12 13:37

Už jsem se taky začala dívat, ale ještě mě nic nenapadá. My s manžou pro sebe před vánocemi nakoupíme oblečení, boty a pak nevíme co pod stromek a protože děti ještě věří na ježíška tak tam něco musí být. Taky to mám těžšké mamča má narozky já svátek i dítko od švagrové a o lednu ani nemluvím. Takže hlava jak kolotoč a dárky vždy dva jeden pod stromek a druhý na narozky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
8.10.12 13:38

Manzelovi taky uplne nevim co, teda aby to bylo prekvapeni, jinak potrebuje doplnit satnik, ale to si vybere sam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný