Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak cela rodina vzdycky dostane fotokalendare plus k tomu nejake drobnosti, mamca a babicky kosmetiku, tatka vino. Driv jsme davali treba vikendovy pobyt na horach, ale ted samozrejme musime setrit…
Kamaradkam casto vybiram neco na Fleru.
Manzelovi vzdycky vyberu neco maleho jako prekvapeni, protoze to, co potrebujeme, koupime prubezne. A pro prcka je to jasny, tam kupujeme vzdycky neco, na co se tesi (letos odrazedlo a masinka se zvuky).
Nad darkama pomalu premyslim, nechceme kupovat nic draheho, ze letos jsme vse co jsme meli investovali do domu a musime koupit vetsi auto. Takze rodine koupime co vim, ze potrebuji do domacnosti. Pro nase deti netusim, maji hracek jak v hrackarstvi plny jeden pokoj. A pro rodinu od deti neco vyrobime z modelovaci hliny. Dceta tak zkousela uz loni vyrobit a vsechny to potesilo vic jak drahe kupovane darky, tak zas budeme i tvorit. Darky zatim neresim, ale tesim se na peceni cukrovi, jak budu loupat a prazit mandle, mnam
.
K. Black - fakt to kupujou? Ja teda na Mikulase kupuju asi 3 dny predem a na Vanoce nekupuju vubec nic. To maj decka a manzel cukrovi. ![]()
Ja chci udelat vyzdobu poprvi. Je to mas prvni podzim v rodinym domku a vubec nevim jak na to
A poprvi budu i letos pect cukrovi, loni jsem 3.12 rodila tak jsem se na vsechno vykaslala. Ale pravda ze uz taky premyslim do jaky barvy vyzdobim na Vanoce.
No u nás manžel kupuje arabesky už klidně teď, ale do vánoc teda absolutně nevydrží, protože je hned sežere
To pak musím koupit až těsně před štědrým dnem
Jinak mě teda dostalo jak už jsou všude baňky a podobně. Čekala jsem, že bude všude halloween a podzimní a letos to nějak přeskočili nebo co ![]()
@IvkaH úplně se mi sbíhají sliny, když pomyslím na cukroví ![]()
@alli_li já nepeču, protože to u nás nikdo nejí, oni radši chlebíčky a jednohubky
teda upeču malou dávku lineckýho, to mám ráda já ![]()
Na Mikuláše kupuju klidně ten den dopolko.No a na vánoce koupím pár čoko ozdob, oni je sežerou tajně, takže na stromečku mají stejně prd
ale asi je to baví, tak to neřeším.
Podzimní výzdoba je uplně jednoduchá, kup si pár vřesů, posbírej listí, drátek, nějaké větvičky, pár stužek a je to.
Mám už dárky pro starší dítě a ještě nenarozené mladší, ale vzhledem k tomu, že se vykulí za pár dní, tak jsem chtěla mít pak spíš klid než shánět potom dárky.
Na vánoce bude mít přes dva měsíce a je to taky holka, ale něco jsem nakoupila.
Pro rodiče mám dva dárky pro mamku, táta je jasnej- jenom víno, jinak by nám to hodil na hlavu.
Pro tchánovce at si láme hlavu manžel, když není schopnej se s nima domluvit na něčem normálním jako je například cenový limit nebo co chtějí, nebaví mne shánět nesmyslné dárky(a taky dostávat to, co nepotřebuju), takže nechávám na něm.
A spolu jsme se ještě nedohodli, celý rok cestujeme, peníze lítají, takže něco malého.
A kolekce měli v Kauflandu už před třemi týdny! ![]()
@zichisek píše:
No u nás manžel kupuje arabesky už klidně teď, ale do vánoc teda absolutně nevydrží, protože je hned sežereTo pak musím koupit až těsně před štědrým dnem
Jinak mě teda dostalo jak už jsou všude baňky a podobně. Čekala jsem, že bude všude halloween a podzimní a letos to nějak přeskočili nebo co
@IvkaH úplně se mi sbíhají sliny, když pomyslím na cukroví
mamina taky kupovala dopredu, arabesky, kolekce a pak to schovavala, aby jsme to hlavne otec nesezrali O:-). Manzel nosil nekolik let z prace 23.12. 2kolekce dostavali a loni misto kolekci dostali sek na 500,– ale do alberta tam nerada chodim, snad budou letos kolekce ![]()
@Verca1989 a co takhle objednat nějaký výšlap a nebo na víkend chatu když jste vášnivci tímhle směrem
jinak fakt nevím. Mi kdyby dal někdo takový dárek ikdyby jsem na něho měla čekat 4měsíce do jara tak je to super člověk se těší pořád
.
@jizvíková píše:
Ja uz vsechno mam
Jizvíková, ty provokatérko
![]()
no oni to kupujou, fakt
na vlastní oči jsem to viděla
já teda čokoládky kupuju pár dní před vánoci, bývá už pěkná sleva 
Zítra se právě chystám dělat podzimní truhlík, už jsem oklacíkovala, ještě musím koupit nějakou květenu, nebo keřík a naškubat listí a vyrobit růžičky, ty loňské jsem dala do pytlíku, pytlík někde uložila a někdo mi to schoval