Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hezký večer všem, najde se zde někdo, kdo má osobní zkušenost s dietologickou poradnou..?Tedy, pocit z konzultace, odbornost, sestavený jídelníček, přínos nových informací, výsledný efekt, rady, atd.?Docela nad tím uvažuji, netrpím „nadváhou“ jako takovou, ale těch 5kg by to chtělo a už nejsem ve věku, kdy by se mi chtělo hubnout stylem „a tak si dám dnes jen jabko“..
ale řekněme „zdravě“, opravdu pravidelnou stravou, pohybem (toho mám dostatek - tenis, heat, posilování, svižná chůze),sleduji TF..Přesto se mi stále nedaří, takže asi někde dělám chybu..Vaše zkušenosti..?Děkuji ![]()
Já byla u nutriční poradkyně. Bohužel nemám pevnou vůli (chtěla jsem dát dolů pár kg stejně jako ty).
Vydržela jsem jídelníček držet 3 týdny, 3kg dole. Pak jsme odjeli na dovolenou a už se mi nepodařilo na něj znovu najet.
@danik píše:
Já byla u nutriční poradkyně. Bohužel nemám pevnou vůli (chtěla jsem dát dolů pár kg stejně jako ty).
Vydržela jsem jídelníček držet 3 týdny, 3kg dole. Pak jsme odjeli na dovolenou a už se mi nepodařilo na něj znovu najet.
A můžu se jen zeptat, v jakém městě jsi byla na konzultaci..?Já bych ráda přímo tady u nás v Opavě. Jak jsi byla spokojená s „profesionalitou“ poradce/kyně..?
Ahoj, tak moje zkusenost je takova:
Kdyz jsem zacinala chodit s manzelem tak jsem vazila 68kg(9let zpet) kdyz jsme se brali byla jsem v 7mesici. O mesic pozdeji jsem akut. cisarem rodila a maly po 9dnech umrel. Ja nasla utechu v jidle ![]()
Kdyz jsem sla rodit po druhe(2010) vazila jsem 109kg na 164cm. Rok jsem bojovala ze zhubnu sama
a ubytek byl 4kg
Pak jsem potkala svou svedkyni ktera vypadala UZASNE mela taky hodne pres 110kg a pak cca 70kg! Zacla hubnout pod dohledem Diet sestry. K te same Dietni jsem po Dlouhem vahani zalcla chodit take 6.1.2012 s vahou 94kg a do odjezdu na dovolenou jsem zhubla na 73kg! Ted uz 4mesice mam stejnou vahu!
Ano! Upravila mi jidelnicek, pravidelne jim co 2-3h, mam vice energie…
Za me, pokud chces zhubnout zdrave tak jez vice zeleniny, ovoce, liboveho masa, lustenin, pij min 3l vody, jez co 2-3h. A 3× tydne 30min sportu a zhubnes raz dva ![]()
Najdi si tady diskuzi
Potrebuju zhubnout, ale nemam vuli ![]()
Mam tam fotky pred a po hubnuti, rada poradim nebo dam kontakt na moji dietni ![]()
Lady m, dekuji, az budu na kompu(ted jsem v mobilu),pohledam0mrknu.