Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte děvčátka..
Jdu si k vám za sousedku pro radu… Chystá se příští týden na narozeninovou párty a podmínkou je být oblečená jako postava z filmu nebo z pohádky.. Může si dovolit hodně, má na to tělo, takže klidně i „vyzývavý“ kostýmy… Já už vystřílela všechny možný nápady, ale furt to není TO ONO…
Akorát teda nechce do toho zbytečně moc vrážet (ne v tisích prostě)… Pokud někdo ví… Šup sem s myšlenkou ![]()
Za každej nápad za ni děkuju
![]()
Vůbec nechápu co řešíš. zadala jsem do vyhledávače - půjčovnu kostýmů v Olomouci ( podle toho kde bydlíš) a tam si vybereš Sexi kostým i tradiční. půjčovné je cca 200 korun.
@Luci2010 píše:
Vůbec nechápu co řešíš. zadala jsem do vyhledávače - půjčovnu kostýmů v Olomouci ( podle toho kde bydlíš) a tam si vybereš Sexi kostým i tradiční. půjčovné je cca 200 korun.
Protože to chce prostě něco originálního, na čem bude „vlastní podpis“, ne něco, co má každej všude… ![]()
@Kallkapa píše:
Pretty woman?to je svůdné dost..
Když jsem slavila 30. narozeniny, tak taky museli všichni přijít za pohádkové postavy, bylo to super, bylo nás hrozně moc.
Já šla za rákosníčka - vlastní výroba - zelená koupací čepice, na čelence do vlasů přidělané 5 černých vlasů z drátků, na nose nastřiženej zelenej tenisovej míček, brčálově zelené punčocháče a kolem břicha a zadku obmotané zelené prostěradlo. Mělo to úspěch.
Jestli chceš, pošlu ti přes SZ hromadné foto masek, ať se můžeš inspirovat.
@Dino píše:
Když jsem slavila 30. narozeniny, tak taky museli všichni přijít za pohádkové postavy, bylo to super, bylo nás hrozně moc.
Já šla za rákosníčka - vlastní výroba - zelená koupací čepice, na čelence do vlasů přidělané 5 černých vlasů z drátků, na nose nastřiženej zelenej tenisovej míček, brčálově zelené punčocháče a kolem břicha a zadku obmotané zelené prostěradlo. Mělo to úspěch.
Jestli chceš, pošlu ti přes SZ hromadné foto masek, ať se můžeš inspirovat.
To zní sakra dobře, určo pošli
Díky
Jo ták - tak rákosníček nebude moc vyzývavý, no… ![]()
Ale tak můžeš si to nějak upravit na Rákosníčkovou ![]()
@Dino a můžu se zeptat, za co tam byli chlapi? Nemusí to bejt „pár“, aby se k sobě hodili, ale do čeho oblíct chlapa? Mě zaujal nápad Vinnetou a Ribanna, to by mohlo mít úspěch
Ale na to se dvakrát netvářila ![]()
@Dino píše:
Jo ták - tak rákosníček nebude moc vyzývavý, no…
Ale tak můžeš si to nějak upravit na Rákosníčkovou
Myslím, že i paní Rákosníčková po nějakých „úpravách“ sexy být umí ![]()
Laurel a Hardy.
Dempsey a Makepeace.
Pat a Mat.
Danny a Sandy z Pomády.
Shrek a Fiona.
Lady a Tramp.
Ještě 101 dalmatinů, ale to by bylo třeba trochu rozšířit partu.
@Seizdra píše:
@Dino a můžu se zeptat, za co tam byli chlapi? Nemusí to bejt „pár“, aby se k sobě hodili, ale do čeho oblíct chlapa? Mě zaujal nápad Vinnetou a Ribanna, to by mohlo mít úspěchAle na to se dvakrát netvářila
no, my to měli jen pohádkové, žádné filmy, takže tam byl vlk a červená karkulka jako pár. Jinak chlapi byli čerti, piráti, sultán, děda Mráz… právě posílám foto, doufám, že na tom bude něco vidět