Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, nevite nekde jestli se da zakoupit neco jako unisek do lekarny do ruznych lekaren. Vim, ze v cr zamestnavatele davaji za odmenu tyhle poukazky, ale radi bychom prarodicum dali poukazku treba na 5000 kc, aby nebyli limitovani jednou konkretni lekarnou a mohli si za to v klidu doplacet za leky.
Dekuji
Lenka
FlexiPass od Sodexa je takova celkem univerzalni poukazka, jak do lekaren tak i jinam ![]()
Poukázky si může objednat i soukromá osoba, nejenom zaměstnavatel.
Holky diky, zitra budu kntaktovat sodexho, protoze jsem z jejich stranek nepochopila, jestli ty poukazky muzou slouzit na doplatky leku anebo se za to daji koupit jen volne prodejne leky.
Já Flexipasama v lékárně normálně platím…teď si nemůžu vzpomenout, jestli jsem s ním doplácela i léky z receptu, ale myslím, že jo. Prostě se používají stejně jako peníze, jen se na ně vrací myslím max. 5 kč (takže máme doma hromadu hroznových cukrů
) Jsou na určitou hodnotu (já mám 100 a 200)
Kendro, to je dobry napad s temi mensimi hodnotami poukazek, aby je mohli zuzitkovat. Ja puvodne myslela, ze dame pet tisicikorunovych, ale jak nad tim premyslim, tak to neni uplne vhodne.
Lenculi určitě nižší hodnoty…já mám taky raději 100,– než 200,– to už se toho musí brát víc a nebo to musí být dražší. I když když tam beru dítku kaše a mlíka, tak tam kolikrát taky nechám celkem dost ![]()