Dárkový poukaz do lékárny

323
7.10.12 16:53

Darkovy poukaz do lekarny

Holky, nevite nekde jestli se da zakoupit neco jako unisek do lekarny do ruznych lekaren. Vim, ze v cr zamestnavatele davaji za odmenu tyhle poukazky, ale radi bychom prarodicum dali poukazku treba na 5000 kc, aby nebyli limitovani jednou konkretni lekarnou a mohli si za to v klidu doplacet za leky.

Dekuji

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2282
7.10.12 16:59

FlexiPass od Sodexa je takova celkem univerzalni poukazka, jak do lekaren tak i jinam ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.10.12 17:01

A muze si ten flexipass koupit kdokoliv, nemusim byt firma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
7.10.12 18:11

Poukázky si může objednat i soukromá osoba, nejenom zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.10.12 18:37

Holky diky, zitra budu kntaktovat sodexho, protoze jsem z jejich stranek nepochopila, jestli ty poukazky muzou slouzit na doplatky leku anebo se za to daji koupit jen volne prodejne leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
7.10.12 21:44

Já Flexipasama v lékárně normálně platím…teď si nemůžu vzpomenout, jestli jsem s ním doplácela i léky z receptu, ale myslím, že jo. Prostě se používají stejně jako peníze, jen se na ně vrací myslím max. 5 kč (takže máme doma hromadu hroznových cukrů :mrgreen: ) Jsou na určitou hodnotu (já mám 100 a 200)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.10.12 21:50

Kendro, to je dobry napad s temi mensimi hodnotami poukazek, aby je mohli zuzitkovat. Ja puvodne myslela, ze dame pet tisicikorunovych, ale jak nad tim premyslim, tak to neni uplne vhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
7.10.12 21:53

Lenculi určitě nižší hodnoty…já mám taky raději 100,– než 200,– to už se toho musí brát víc a nebo to musí být dražší. I když když tam beru dítku kaše a mlíka, tak tam kolikrát taky nechám celkem dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný