Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nikdy jsem nevěděla co kupovat dědečkům a babičkám, letos díky malé máme konečně jiné možnosti, vymyslela jsem krásné dárky na památku, říkala jsem si, jakou bude mít babička radost ale bohužel, už se toho nedočká ![]()
Ale kromě těch dárků co jsem psala fakt nevím, přítel třeba nosí 360 dní v roce modráky, takže kupovat oblečení nemá smysl. Kosmetiky dostal tolik loni a k narozeninám, že toho má na 5 let dopředu, řetízky ani nic podobného kvůli práci nenosí, knížky nečte, koukat na DVD ho sice baví ale máme tu toho hromadu co jsme neviděli, tak to moc nemá smysl…rád chodí na ryby ale rybářských věcí má víc než dost…takže jsem fakt bezradná a to jsme spolu teprve 3,5 roku, co budu dělat za 10 let nechápu
Jinak teda jsme vášniví turisti, tak přemýšlím tímto směrem ale stejně mě nic nenapadlo…
Jen doufám, že mě osvítí duch svatý a něco mě konečně napadne, nechci zase skončit u kosmetických balíčků jako každý rok ![]()
Já už mám taky nějaký dárky. Pro mamku mám různé olejíčky a másla od Saloosu a nějakou EDT z Oriflame. Pak jsme nakoupila ještě pár 250g lámaných čokolád na rajcokolady.cz a příteli jsem objednala nějaké prádlo z Bellindy. Teď si dám pauzu do listopadu a začnu nakupovat zase něco málo na netu. Do obchodů vyrazím až v prosinci.:D
U nás to taky visí všechno na mě, přítel koupí akorát něco pro mě a zbytek zajišťuju já, on nákupy nesnáší, tak se teď snažím hodně nakupovat přes net, aby taky měl možnost k tomu něco říct.
Jinak naši malé bude na Ježíška čerstvých 9 měsíců a taky nějak nevím, nejspíš dostane náušničky, které mám vybrané už od porodu
a pár nějakých hraček, letos to moc nechci hrotit, stejně bude mít největší radost z balícího papíru ![]()
Já minulý týden koukala že v Makru už mají kolekce
co blbnete, vždyť je času. Užívat si podzim, barevné listí, kaštany a ne po prázdninách vánoce
![]()
A teda mě osobně vadí, když už jedou koledy a odrhovačky od října, výzdoba v obchodech
podle mě to pro ty děti potom není takový to správný těšení ![]()
Taky vse vymyslim ja a objednavam ja …On pak treba prida korunky, ale ja uz pomali nevim co by, manzelovi vubec nevim co…Babickam a dedum fotky malyho nejak udelame polstarky nebo neco..malymu uz taky vime co.
@K.Black já včera viděla v Penny marketu adventní kalendáře a čokoládové figurky ![]()
S tou výzdobou máš pravdu, to se mi taky moc nelíbí a přijde mi to zbytečně uspěchané, já osobně začínám doma s výzdobou nejdřív na Mikuláše…ale ty dárky, to je zase věc jiná, pro někoho to je dost peněz, tak to radši nakoupí postupně…a nebo mě se třeba občas stane, že už v létě narazím na něco, co by se někomu mohlo líbit, tak to koupím a schovám
![]()
@K.Black píše:
Já minulý týden koukala že v Makru už mají kolekce![]()
![]()
co blbnete, vždyť je času. Užívat si podzim, barevné listí, kaštany a ne po prázdninách vánoce
![]()
A teda mě osobně vadí, když už jedou koledy a odrhovačky od října, výzdoba v obchodechpodle mě to pro ty děti potom není takový to správný těšení
To ze to maji v obchodech my taky vadi. Na to je moc brzo. Taky si chci uzivat podzimu, udelat podzimni vyzdobu doma ale o darkach uz premyslet musim abych vedela ohledne financi co vsechno si muzu dovolit.
@alli_li píše:
Ahojky,tak já tento měsíc už taky začnu nakupovat dárky. Pro mě je to lepší kupovat takhle částečně každý měsíc někomu než kdybych tu částku musela dát najednou.
Už jich mám pár vymyšlených
- třeba pro dcerku chci obchod - kasu s penězma, nákupním košíkem, nějaké zboží
- pro syna jen autíčko - jemu bude rok, tak to ho mužu ošulit
- pro manžela chci rybářský prut - to ale nevim kam schovám
- a zbytek musim ještě vymyslet a opravdu letos nevim
Ty ale prut je výbornej nápad, jak poznáš kvalitní, aby to něco vydrželo? Manžel furt básní, jak bude chodit na ryby, ale já se v tom vůbec nevyznam ![]()
Ja uz taky zacinam plasit
Ale triletacka bude mit narozky i Vanoce, tak toho bude povicero
Jinak rodicum tradicne kalendare s prtatama, a chlap si beztak neco hodnotneho koupi sam ![]()
Jinak Suiku mame to stejne, mala taky bude mit 3 mesice a vsecko ma po starsi. Ale zase neco dostat musi, to by te starsi bylo divne ![]()
Asi knizky budu adresovat obema holkam (stejne budou poslouchat obe), a mozna koupim jednu hudebni hracku od FP, bud psa nebo neco podobneho, Zuzka toho moc nemela ![]()
Jinak triletacka dostane asi (narozky i Vanoce dohromady): kocarek, Duplo nemocnici, Duplo montazni auticka, plastelinu, auticko na ovladani. A pak lyze a autosedacku ![]()
@Verca1989 @alli_li dárky chápu, taky když teď něco objevím tak to koupím a schovám. Jen mě přijde že koncem prázdnin jsou vánoce, aspoň na mě to tak působí
@alli_li taky si dělám podzimní výzdobu, protože podzimní je krásná ![]()
@blorchi píše:
Já nic! ja teprve poustim draka, sbiram kastany a odhrabuju listi, zenske co blaznite…
Stíhám i tohle, ale zatím dělám jen seznamy. Ono měsíc před vánoci budou ještě narozeniny a už se všichni ptaj, co koupit tak na to musím myslet už teď:-))
Ja_a_Kaci - ja se v tom taky nevyznam
ale k dispozici mam bud jeho kamarada nebo souseda aby mi poradili
Ale loni jsem mu sama koupila prut na dirky ( chytani ryb v zime na zamrzlem rybiku) a byl nadseny. Set jsem koupila pres internet a pak ho osobne vyzvedla - byla to sada prut, navijak a nejaky specialni navnady
takovy gumovy serepeticky
Tak já většinou nakupuju dárky až na poslední chvíli. Ale letos už nějaké mám. Sháněla jsem dárek pro čtyřleťáka k narozeninám. Pro toho jsem nic nesehnala ale mám knížky a puzzle pro staršího a knížky pro nejmladší.
Manželovi mám v plánu hodinky a nějaký model lodi co si zas bude lepit.Loni dostal letadlo
Na knihy má kindle, tak tam se nechytám. Knihy dostávám já ![]()
Babička a děda dostanou již třetím rokem kalendář. Loni dostali i DVD s fotkama a videem. Letos budeme vyrábět chňapku do kuchyně s otiskem ruky a možná nožky…
Mamka má i svátek (dostane andělíčka do sbírky) a narozeniny (to chce puzzle).
A ségra s rodinou sbírají vše s motivem oveček. Tak asi diostanou stejná trička s ovcí+se mi líbily na Fleru příbory ozdobené fimem. A malému ještě nějakou knížku.
Jinak mám v plánu pro malou ještě koloodrážedlo, pokladnu a něco k vláčkodráze a puzzle. Od dědy dostane Duplo farmu nebo zoo.
K. Black - jo taky jsme se s kamaradkou v srpnu smaly ze po prazdinach budou v obchodech skolni veci a hned na to uz Vanoce. Nevim co ty obchody cekaj, ze to ty lidi budou uz ted kupovat? Nevim… Taky se tesim z podzimu - zbarvene listy, sbirani kastanu, chladnejsi pocasi kdy ale jeste bude svitit slunicko,