Nastoupení do školy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Na denní studium tě v 21letech těžko vezmou, přeci nebudeš chodit do školy s 15letými…určitě už to řeš dálkově…a proč jsi maturitu neudělala? Máš aspoň výuční list a chybí Ti nástavba?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak teoreticky by ji vzít mohli, my na střední měli spoluzacku, ktere bylo 20 let, jednu školu už měla hotovou a šla si dělat od nuly jiný obor ![]()
Zakladatelko nejlepší bude kontaktovat přímo tu školu a zkusit se domluvit. Záleží z jakého důvodu chceš znovu na střední. Pokud si potřebuješ třeba jen dodělat maturitu k ucnaku, tak by stačila nastavba ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předpokládám, že ano 24-ti letý synovec loni dodělal sš a neslyšela jsem, že by s tím měl problém. Já měla před 20 lety na VOŠ na denním studiu spolužačku, které bylo přes 30 lt a normálně s námi studovala a chodila na praxi jako my všechny ostatní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, (21let) chtěla bych se zeptat jestli je možné když pracuji cca 2 roky nastoupit znova na školu s maturitou? Potřebuji udělat přijímací zkoušky ale nevím jak se to takhle řeší když už jsem normálně pracovala, nemyslím dálkové studium.