Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý večer dámy ![]()
Je pravda, že u 2 porodu už nebudou nastřihávat u porodu?
Individuální. někoho nenastřihnou ani u prvního, někoho klidně u čtvrtého
Mě nestřihali u druhého, ale malej měl tak velkou hlavu že prdli ty jizvy co jsem měla z prvního porodu.Ale i tak to bylo o moc lepší
a rychleji v pohodě
@anti17 píše:
A je druhý porod rychlejší?
Opět individuální ![]()
Hodně individuální
u mě příklad…bolesti první porod 36 hodin a u druhého už jen 10 ![]()
Nemaly nastrih u obou porodu… druhy trval alespon kratsi dobu… ![]()
To je u každého jiné. U prvního porodu mě nastřihli u druhého to nestihli a miminko mě natrhlo. Záleží i na rychlosti porodu. První 4,5hod, druhý 45min.
Není to pravda. Já schytala nástřih až u 3. porodu a dál byly porody zase bez, i u téměř 5kg mimča ![]()
Když jsem rodila potřetí, tak jsem měla u porodu por. asistentku, která byla vyhlášená tím, že odmítala dělat nástřihy od druhého porodu. Taky je pravda, že hodně ženských bylo potrháno. Rodila jsem 4× a nástřih byl u všech (čtvrtý porod byl po 12.ti letech.
Není to pravda, já u prvního neměla, u druhého jo..ale byla jsme s každým v jiné porodnici, a hlavně mladší měl o 4cm větší hlavičku.
1 porod 3,5hod (od prvních kontrakcí), 2.porod 1,5hod (od prasknutí plodové vody).
Obě těhotenství - 3 měsíce zvracení i 15× denně:-(, tak jsem si říkala, že jsem si to pak musela nějak vynahradit:-)
@fragola píše:
Není to pravda. Já schytala nástřih až u 3. porodu a dál byly porody zase bez, i u téměř 5kg mimča
Další porody bez? Kolikpak máš dětiček?
My tři, chceme čtvrté a už tak na nás koukají jak na blázny ![]()