Nástřih u druhého porodu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4566
15.11.14 21:16

@fragola
A mě by zase zajímalo jak cestujete autem s tolika dětmi?
Nějaký tip potřebujeme pro 5-6lidi a i to už je problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
15.11.14 21:18

Prvni porod cca 4 hod, sileny bolesti, nastrih
Druhy porod cca 2 hod, temer bez bolesti, zadny nastrih ani poraneni ;)

• Citovat
  • Upravit
15113
15.11.14 21:21

@fragola tak jestli poslechnou, je to supr. Holky vždycky, ale mami, já ti chci říct a já ti taky chci říct, až se nakonec pohádaly mezi sebou. :lol: Ted už jsou dospělé, ale mám kluka tři a půl a ten když začne povídat, nedá se zastavit. Říkám mu, počkej ted mluvíme my a on ne vy počkejte. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.11.14 21:22

@H8N2O4S Díky, ale superžena opravdu nejsem ;) Tak zvládnout se to dá, zatím jsem se nezbláznila. Aspoň si to myslím, připadám si celkem normálně :think: :mrgreen:
Okolí neřešíme, občas jsem si něco vyslechla, ale tak cizí lidé jsou nám víš kde. Oni se nám o děti starat nebudou, tak ať si dají klidně nohu za krk 8) Teď s dvojčaty ani nikdo necekl, bo jsou lidi tak v šoku, že jen zírají :mrgreen:
Ale tak abych jenom nepomlouvala, hodně lidí ná řekne, že nás obdivuje, že jsme dobří a tak. To vždycky zahřeje u srdce. Tím nechci říct, že před námi mají nutně lidi padat na zadek, to ne. Jen nechápu ty, kteří kritizují jen proto, že to sami mají jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.11.14 21:23

@Lana222 Tak devítímistné auto je řešení. Jedno máme + k tomu ještě jedno menší, takže od dvojčat jezdíme jako vláček dvěma auty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
15.11.14 21:23

Je to jak u koho. Mě by údajně nenastříhávali, ale malá šla ramínkem… ale podle doktorky by sebemenší nástřih byl menší jak natrhnutí od malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.11.14 21:24
@fragola píše:
@H8N2O4S Díky, ale superžena opravdu nejsem ;) Tak zvládnout se to dá, zatím jsem se nezbláznila. Aspoň si to myslím, připadám si celkem normálně :think: :mrgreen:
Okolí neřešíme, občas jsem si něco vyslechla, ale tak cizí lidé jsou nám víš kde. Oni se nám o děti starat nebudou, tak ať si dají klidně nohu za krk 8) Teď s dvojčaty ani nikdo necekl, bo jsou lidi tak v šoku, že jen zírají :mrgreen:
Ale tak abych jenom nepomlouvala, hodně lidí ná řekne, že nás obdivuje, že jsme dobří a tak. To vždycky zahřeje u srdce. Tím nechci říct, že před námi mají nutně lidi padat na zadek, to ne. Jen nechápu ty, kteří kritizují jen proto, že to sami mají jinak…

No já tedy padám :) A asi bych také zírala, potkat vás někde v plné polní. Nemáš někde fotku celého osazenstva? Je to osobní, vím, samozřejmě je to jen nápad. Hlavně ty koblížky dobře vychovat, aby z nich byli dobří a poctiví lidé, měli se rádi a rodina jim byla vším. Opravdu vám moc přeji, aby bylo pořád jen dobře :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
15.11.14 21:25

@fragola Popravdě jsi super žena, já když si jenom představím těch hadrů, co musíš vyprat a vyžehlit. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.11.14 21:26
@fragola píše:
@Lana222 Tak devítímistné auto je řešení. Jedno máme + k tomu ještě jedno menší, takže od dvojčat jezdíme jako vláček dvěma auty :)

To už pak možná mikrobus :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
15.11.14 21:26
@anti17 píše:
A je druhý porod rychlejší?

Já třeba měla, kdyby mi praskla voda, rodím doma nebo v autě… ale prnví jsem rodila 2 dny před termínem, druhou 8 dní po a ještě se zkaženou vodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.11.14 21:27
@boball píše:
@fragola Popravdě jsi super žena, já když si jenom představím těch hadrů, co musíš vyprat a vyžehlit. 8o

Tak tohle mě představit si nenapadlo, mě napadla fronta na WC nebo vaření :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
15.11.14 21:27

@boball Tak zatím to funguje a děti poslechnou. Ale pravda, občas by se tlačítko ON/OFF na zádech dětí hodilo :lol: A prádlo je to nejmenší ;)

@H8N2O4S Ne, fotky na net veřejně nedávám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
15.11.14 21:28

Ka mela nastrih u obou a druhy porod byl dokonce delsi. Zato mam pohodovejsi mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1017
15.11.14 21:28
@fragola píše:
@boball Tak zatím to funguje a děti poslechnou. Ale pravda, občas by se tlačítko ON/OFF na zádech dětí hodilo :lol: A prádlo je to nejmenší ;)@H8N2O4S Ne, fotky na net veřejně nedávám ;)

Naprosto rozumím, já také ne. Ale je spousta lidí, co ano, tak jsem to alespoň zkusila. Mimochodem co je na takové velké rodině pracovně nejšílenější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
15.11.14 21:31

@fragola tak pravda, takové učení do školy musí být taky záhul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí