Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@fragola
A mě by zase zajímalo jak cestujete autem s tolika dětmi?
Nějaký tip potřebujeme pro 5-6lidi a i to už je problém
Prvni porod cca 4 hod, sileny bolesti, nastrih
Druhy porod cca 2 hod, temer bez bolesti, zadny nastrih ani poraneni ![]()
@fragola tak jestli poslechnou, je to supr. Holky vždycky, ale mami, já ti chci říct a já ti taky chci říct, až se nakonec pohádaly mezi sebou.
Ted už jsou dospělé, ale mám kluka tři a půl a ten když začne povídat, nedá se zastavit. Říkám mu, počkej ted mluvíme my a on ne vy počkejte. ![]()
@H8N2O4S Díky, ale superžena opravdu nejsem
Tak zvládnout se to dá, zatím jsem se nezbláznila. Aspoň si to myslím, připadám si celkem normálně
![]()
Okolí neřešíme, občas jsem si něco vyslechla, ale tak cizí lidé jsou nám víš kde. Oni se nám o děti starat nebudou, tak ať si dají klidně nohu za krk
Teď s dvojčaty ani nikdo necekl, bo jsou lidi tak v šoku, že jen zírají ![]()
Ale tak abych jenom nepomlouvala, hodně lidí ná řekne, že nás obdivuje, že jsme dobří a tak. To vždycky zahřeje u srdce. Tím nechci říct, že před námi mají nutně lidi padat na zadek, to ne. Jen nechápu ty, kteří kritizují jen proto, že to sami mají jinak…
@Lana222 Tak devítímistné auto je řešení. Jedno máme + k tomu ještě jedno menší, takže od dvojčat jezdíme jako vláček dvěma auty ![]()
Je to jak u koho. Mě by údajně nenastříhávali, ale malá šla ramínkem… ale podle doktorky by sebemenší nástřih byl menší jak natrhnutí od malé.
@fragola píše:
@H8N2O4S Díky, ale superžena opravdu nejsemTak zvládnout se to dá, zatím jsem se nezbláznila. Aspoň si to myslím, připadám si celkem normálně
![]()
Okolí neřešíme, občas jsem si něco vyslechla, ale tak cizí lidé jsou nám víš kde. Oni se nám o děti starat nebudou, tak ať si dají klidně nohu za krkTeď s dvojčaty ani nikdo necekl, bo jsou lidi tak v šoku, že jen zírají
Ale tak abych jenom nepomlouvala, hodně lidí ná řekne, že nás obdivuje, že jsme dobří a tak. To vždycky zahřeje u srdce. Tím nechci říct, že před námi mají nutně lidi padat na zadek, to ne. Jen nechápu ty, kteří kritizují jen proto, že to sami mají jinak…
No já tedy padám
A asi bych také zírala, potkat vás někde v plné polní. Nemáš někde fotku celého osazenstva? Je to osobní, vím, samozřejmě je to jen nápad. Hlavně ty koblížky dobře vychovat, aby z nich byli dobří a poctiví lidé, měli se rádi a rodina jim byla vším. Opravdu vám moc přeji, aby bylo pořád jen dobře ![]()
@fragola Popravdě jsi super žena, já když si jenom představím těch hadrů, co musíš vyprat a vyžehlit. ![]()
@fragola píše:
@Lana222 Tak devítímistné auto je řešení. Jedno máme + k tomu ještě jedno menší, takže od dvojčat jezdíme jako vláček dvěma auty
To už pak možná mikrobus ![]()
@anti17 píše:
A je druhý porod rychlejší?
Já třeba měla, kdyby mi praskla voda, rodím doma nebo v autě… ale prnví jsem rodila 2 dny před termínem, druhou 8 dní po a ještě se zkaženou vodou.
@boball píše:
@fragola Popravdě jsi super žena, já když si jenom představím těch hadrů, co musíš vyprat a vyžehlit.
Tak tohle mě představit si nenapadlo, mě napadla fronta na WC nebo vaření ![]()
@boball Tak zatím to funguje a děti poslechnou. Ale pravda, občas by se tlačítko ON/OFF na zádech dětí hodilo
A prádlo je to nejmenší ![]()
@H8N2O4S Ne, fotky na net veřejně nedávám ![]()
Ka mela nastrih u obou a druhy porod byl dokonce delsi. Zato mam pohodovejsi mimino
@fragola píše:
@boball Tak zatím to funguje a děti poslechnou. Ale pravda, občas by se tlačítko ON/OFF na zádech dětí hodiloA prádlo je to nejmenší
@H8N2O4S Ne, fotky na net veřejně nedávám
Naprosto rozumím, já také ne. Ale je spousta lidí, co ano, tak jsem to alespoň zkusila. Mimochodem co je na takové velké rodině pracovně nejšílenější?
@fragola tak pravda, takové učení do školy musí být taky záhul.