Nástroje pro malé hudebníky

3384
23.3.07 16:39

Nástroje pro malé hudebníky

Ahojík holky,

poradíte nějaké nástroje pro malé hudebníky??? Mám namysli bubínek, nic víc mě, ale nenapadlo proto se na Vás obracím díky Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2185
23.3.07 17:15

Jeee, tak treba chrastidla - staci do uzaviratelneho kelimku dat ryzi :-). Ja jsem take koupila takove ty „tukaci tycky“ - ANie to videla na jednom nasem krouzku, libilo se ji to tukani… staly asi jen 70Kc…
My mame doma jeste kytaru, fletnu - vzdy necham dcerku vyzkouset, sahnout, k narozeninam dostane male pianko / varhanky - na baterie :-).
Jo a jestli mate treba takove obycejne poklicky po babicce, tak muzete cinkat i s nima :-)

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
23.3.07 18:09

Pepimu se strašně líbí bušit čímkoliv do starého železného xylofonu (snad se tomu tak říká), co má u babičky ještě po mě.
Dá se koupit tak za 150Kč a dělá krásné zvuky, tak se to dá i jakš takš poslouchat :lol: :lol: :lol:
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
23.3.07 19:03

Malá má flétnu a rumbakouli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.3.07 20:43

Syn má fletnu po mě, když jsem chodila do hudebky. A k Vánocům jsme mu koupili xylofon, ale do pár dnů ho zdemoloval :? Jinak mlátí do všeho a se vším :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
341
23.3.07 21:13

Malou PET flašku a do ní nasypat hrách. Pravidelná pomůcka u Zpívánek. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
23.3.07 21:17

Ahoj,

já uvažuju o xylofonu - jako o dárku ke 2.narozkám :-)

http://nabidka-dle-druhu.katalog-hracek.cz/…on-_real.jpg

Dají se pořídit od stovky …

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.3.07 21:20

My máme podobnej, jako máš na obrázku, malej ho dostal teď k Vánocům. Ty želízka jsou přidělaný takovýma umělýma výstupkama a zespoda podložený tenkou gumičkou, aby cinkali. Náš raubíř želízka odlamoval a gumička se vytahovala. Přelomil i tyčky na cinkání. Stály nás asi 210,– :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
868
23.3.07 22:10

janinkaz

no jo no :lol: demolice se dá předpokládat asi u každé hračky … holt to chtěl prozkoumat 8)

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
23.3.07 22:13

Hm :lol: , ale on tímhle způsobem zkoumá všechno :roll: :lol: , včera mi rozšrouboval madlo u šuplíku 8O A hračky neodolávají ani kovové… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20656
24.3.07 09:09

Ahojky,

my máme doma tamburýnu, rumbakoule, xylofon, flétku a pak samozřejmě kuchyňský náčiní, ale jak už jste tu psaly - neni důležitý co to je, hlavně že to dělá rámus
Slyšela jsem, že se osvědčily takový ty vnitřky od Kindervajíček naplněný fazolema, hrachem nebo rýží.
 S+A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
24.3.07 15:59

Tak to je téma pro nás jak dělané… :lol: Náš malý má doma snad všechno. Začalo to bubínkem, pak dostal klavírek (je to přilepené na knížce, noty jsou očíslované a barevné stejně jako klávesky - ideální pro starší děcka na učení, ale malý si s tím taky parádně vyhraje), píšťalku, saxofon, rolničky, dětskou foukací harmoniku, chystáme se koupit už zmiňovaný xylofon a co ho nejvíc fascinuje, jsou šestnáctinkové housličky, ty dostal od taťky (je taky huslista) k narození. Jenom co je předrostl, tak na ně začal šmidlat… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí