Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojík holky,
poradíte nějaké nástroje pro malé hudebníky??? Mám namysli bubínek, nic víc mě, ale nenapadlo proto se na Vás obracím díky Petra
Jeee, tak treba chrastidla - staci do uzaviratelneho kelimku dat ryzi
. Ja jsem take koupila takove ty „tukaci tycky“ - ANie to videla na jednom nasem krouzku, libilo se ji to tukani… staly asi jen 70Kc…
My mame doma jeste kytaru, fletnu - vzdy necham dcerku vyzkouset, sahnout, k narozeninam dostane male pianko / varhanky - na baterie
.
Jo a jestli mate treba takove obycejne poklicky po babicce, tak muzete cinkat i s nima ![]()
H.
Pepimu se strašně líbí bušit čímkoliv do starého železného xylofonu (snad se tomu tak říká), co má u babičky ještě po mě.
Dá se koupit tak za 150Kč a dělá krásné zvuky, tak se to dá i jakš takš poslouchat
![]()
Věrka
Syn má fletnu po mě, když jsem chodila do hudebky. A k Vánocům jsme mu koupili xylofon, ale do pár dnů ho zdemoloval
Jinak mlátí do všeho a se vším
![]()
Malou PET flašku a do ní nasypat hrách. Pravidelná pomůcka u Zpívánek.
![]()
Ahoj,
já uvažuju o xylofonu - jako o dárku ke 2.narozkám ![]()
http://nabidka-dle-druhu.katalog-hracek.cz/…on-_real.jpg
Dají se pořídit od stovky …
Peťula
My máme podobnej, jako máš na obrázku, malej ho dostal teď k Vánocům. Ty želízka jsou přidělaný takovýma umělýma výstupkama a zespoda podložený tenkou gumičkou, aby cinkali. Náš raubíř želízka odlamoval a gumička se vytahovala. Přelomil i tyčky na cinkání. Stály nás asi 210,– ![]()
janinkaz
no jo no
demolice se dá předpokládat asi u každé hračky … holt to chtěl prozkoumat ![]()
Peťula
Hm
, ale on tímhle způsobem zkoumá všechno
, včera mi rozšrouboval madlo u šuplíku
A hračky neodolávají ani kovové… ![]()
Ahojky,
my máme doma tamburýnu, rumbakoule, xylofon, flétku a pak samozřejmě kuchyňský náčiní, ale jak už jste tu psaly - neni důležitý co to je, hlavně že to dělá rámus
Slyšela jsem, že se osvědčily takový ty vnitřky od Kindervajíček naplněný fazolema, hrachem nebo rýží.
S+A
Tak to je téma pro nás jak dělané…
Náš malý má doma snad všechno. Začalo to bubínkem, pak dostal klavírek (je to přilepené na knížce, noty jsou očíslované a barevné stejně jako klávesky - ideální pro starší děcka na učení, ale malý si s tím taky parádně vyhraje), píšťalku, saxofon, rolničky, dětskou foukací harmoniku, chystáme se koupit už zmiňovaný xylofon a co ho nejvíc fascinuje, jsou šestnáctinkové housličky, ty dostal od taťky (je taky huslista) k narození. Jenom co je předrostl, tak na ně začal šmidlat… ![]()