Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý večer.. Zítra mi nastupuje dobrý kamarád na léčení do protialkoholní léčebny.. Má z toho strach, neví co ho čeká.. Nechá tady spoutu lidí, kteří ho mají rádi, nechá tady svou malou dceru, která je na něm dost závislá.. Bohužel nemáme dnes možnost rozloučit se osobně.. Já bych mu chtěla napsat alespoň nějakou povzbuzující zprávu, ale jelikož neumím dávat najevo sve city a emoce a pocity, tak vůbec netuším, co mu napsat
![]()
.. Nesnáší, když mu všichni říkají, že to bude v pohodě, že to je přece jen na 3 měsíce apod… Co by jste vy napsali? Nebo co by vás potěšilo? Já jsem v koncích
.. Posledního půl roku jsme spolu byli každý den a najednou tady takovou dobu nebude
Ahoj, je od tebe hezké, že mu chceš napsat povzbuzující zprávu, já sama byla v PL 20-krát (ne tedy na závislostech) a asi by mě potěšilo, kdyby mi někdo napsal, že mě má rád, že mu na mně záleží, že ve mě věří, že to tam zvládnu. Nevím, jak to chodí na závislostech, jestli mu tam třeba můžeš psát dopisy (mobil asi minimálně na detoxu u sebe mít nebude) a třeba mu poslat něco malého pro štěstí.
@Lollitka píše:
Ahoj, je od tebe hezké, že mu chceš napsat povzbuzující zprávu, já sama byla v PL 20-krát (ne tedy na závislostech) a asi by mě potěšilo, kdyby mi někdo napsal, že mě má rád, že mu na mně záleží, že ve mě věří, že to tam zvládnu. Nevím, jak to chodí na závislostech, jestli mu tam třeba můžeš psát dopisy (mobil asi minimálně na detoxu u sebe mít nebude) a třeba mu poslat něco malého pro štěstí.
Jinak já třeba od kamarádů dostala do léčebny spousty plyšáků (chápu, že to chlap asi neocení, ale třeba něco jiného), pak např. jelení lůj s příchutí Fanty, příchytku na mobil, aby se dal postavit ve tvaru kočky, krém na ruce Bioderma, pak přívěšky plyšových koček… vše mi udělalo i v tom špatném stavu radost.
Dobrý večer
.. Zítra mi nastupuje dobrý kamarád na léčení do protialkoholní léčebny.. Má z toho strach, neví co ho čeká.. Nechá tady spoutu lidí, kteří ho mají rádi, nechá tady svou malou dceru, která je na něm dost závislá.. Bohužel nemáme dnes možnost rozloučit se osobně.. Já bych mu chtěla napsat alespoň nějakou povzbuzující zprávu, ale jelikož neumím dávat najevo sve city a emoce a pocity, tak vůbec netuším, co mu napsat
.. Nesnáší, když mu všichni říkají, že to bude v pohodě, že to je přece jen na 3 měsíce apod… Co by jste vy napsali? Nebo co by vás potěšilo? Já jsem v koncích
.. Posledního půl roku jsme spolu byli každý den a najednou tady takovou dobu nebude