Nástup do školky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68941
1.1.23 14:44

@Dollorres v tom případě se opravdu ptej jich. Popřípadě pokud máš kontakty na jiné rodiče, co tam děti mají. V prvé práci jsme mívali firemní školku a pravidla tam měli svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.1.23 14:48
@Dollorres píše:
Ahojky, oživuji ať nezakládám novou. Náš 3 letej jde od úterý do školky. Mají mít sebou vlastní hrnecek. Jelikož neumí pít z otevřeného a odmita ho, tak jakmile je na tom pítko, tak mu to nevadí. Tak mě napadlo, že mu tam dam ten s tím pítkem. Jak to tam vlastně funguje? Dětem nalejou pití a daj jim to? Další dotaz wc, měly by s nima chodit hromadne. Vysadí ho někdo na ten wc a sunda kalhoty?
Jinak se jedná o počet děti do 12 a 3 učitelky.
Informaci mám takovou, ze dětem pomáhají, ale skutečnost muže být jiná.

U nás má každé dítě svou láhev s pitím. Jakoukoliv s které je s schopne pít. Pití mají z domova když jim dojde daji džus, stavu nebo čaj nebo vodu podle toho co je dítě zvyklé Pit. Při obědě má každý hrnecek skolkovy.
Dřív měly děti kelímky ale neustále pití rozlévaly tak se přešlo na cestovní láhve z vodou

Co se záchodu týče. Není třeba vysazovat jsou to malé záchody ne ve velikosti dospělého. Přizpůsobené velikosti děti ve školce.

• Citovat
  • Upravit
6381
1.1.23 14:57

@ludmilaadamkova
Tak to mi přijde jako nejlepší řešení, než nějaký hrnky, sklenice :D Láhev s pitím praltikuju i doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
1.1.23 15:04

@Dollorres jak jsem psala. Než nastoupila malá do školky měly taky hrníčky, kelímky, ale ustoupily od toho… Děti to prostě často omylem rozlily když se chtěly napít přes den. Mají ty láhve na pití na tácu a mají je označené, ale děti si pití poznají i než označení. Ostatně až začnou chodit do skoly taky budou mít cestovní lahve a ne hrnečky ve třídě.

Tento systém mi přijde praktický.

Pokud máte nějakou soukromou školku bude to o domluvě a nevím proč by tvé dítě nemohlo pít z pítka nebo prostě „hrnečku“ vlastního výběru když stejně máte nějaký hrneček pořídit.

• Citovat
  • Upravit
68941
1.1.23 15:30

Ony jsou ty školky dost svázané všelijakými hygienickými a jinými pravidly, dost s tím i zacloumal covid a občas je něco fakt nesmyslné. A pak jde o to, jak moc striktně to školka dodržuje… A ty nestátní školky můžou mít ta pravidla ještě dost jiná, případ od případu. Já zažila naši školku před sedmi roky a dnes a spousta věcí je naprosto jinak. A pak tu naši firemní a to bylo zas jiné. Rovněž co slýchám od kamarádek o školkách v okolí, všude to funguje jinak. Zrovna vím, že ty hrnky se u nás dost řešily, byly erární, pak vlastní, teď už zas nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí