Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ano pujde. Na krouzky a do ZUS uz par tydnu chodi, ted bude mit 2× tydne 3 hodiny jeste skolu.
@Ijen píše:
Ano pujde. Na krouzky a do ZUS uz par tydnu chodi, ted bude mit 2× tydne 3 hodiny jeste skolu.
U nás budou mít vždy jeden den v týdnu 6 hodin. ![]()
V naší škole začne běžná výuka pro všechny kromě 9. třídy. Každý den 5 hodin.
Dcera je v 7. třídě a nepůjde. Doma učivo zvládá a kvůli 4 hodinám týdně ji nikam hnát nebudu. To ji fakt nevytrhne…
@nozu Aha, já chci aby se syn ještě párkrát před prázdninami potkal se spolužáky a aby jim učitele učivo, které se učili sami děti sami vysvětlili ![]()
@Anonymní píše:
V naší škole začne běžná výuka pro všechny kromě 9. třídy. Každý den 5 hodin.
Aha, u nás jednou týdně 6 hodin ![]()
Dcera 7tř. jde. Mají výuku 2 dny v týdnu. Učení jí jde, ale zlenivěla, tak trochu toho režimu jí prospěje. Kamarádky jdou, tak i kolektiv bude. Do zušky a sport. kroužku už nějaký čas chodí. Mladší sourozenec už do školy taky chodí. Přiznám se, že je to pro mě do značné míry úleva. Po příchodu z práce mě konečně nečeká druhá šichta.
U nás budou jen konzultace pro jednotlivce, kteří doteď moc nepracovali. A jak jsem tak koukala na ostatní školy ve městě, mají to podobně.
U nás druhý stupeň ani neotvírá, jinak by šla. Sice se doma čí, ale strašně zlenivěla a tráví moc času na mobilu.
@Anonymní píše:
@nozu Aha, já chci aby se syn ještě párkrát před prázdninami potkal se spolužáky a aby jim učitele učivo, které se učili sami děti sami vysvětlili
No, u nás se vyučuje pouze čeština, matika, angličtina a němčina. Zrovna tady moc vysvětlovat nepotřebuje a zvládá vše samostudiem. Pouze občas přijde, že chce něco vysvětlit. Zrovna u dcery skoro nevím, že nějakou školu má. Je plně samostatná. A s kamarádkami se vídá pravidelně i bez školy. Já tam ten přínos moc nevidím. Spíš zvýšené riziko při cestování MHD v Praze a cestě do školy přes nákupní centrum…
@Anonymní píše:
Dcera 7tř. jde. Mají výuku 2 dny v týdnu. Učení jí jde, ale zlenivěla, tak trochu toho režimu jí prospěje. Kamarádky jdou, tak i kolektiv bude. Do zušky a sport. kroužku už nějaký čas chodí. Mladší sourozenec už do školy taky chodí. Přiznám se, že je to pro mě do značné míry úleva. Po příchodu z práce mě konečně nečeká druhá šichta.
Souhlasím, taky jsem rád.
Synovi se taky zezačátku nechtělo, ale teď se těší. ![]()
Budou se u Vás učit i předměty jako přírodopis, dějepis, zeměpis?
Příspěvek upraven 06.06.20 v 13:26
@Anonymní píše:
@nozu U nás na škole budou mít i všechny pisy ( zeměpis, dějepis, přírodopis ) 😀
To najednou nevadí, že se budou střídat učitele u různých skupin?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
8. června jde i dobrovolně do školy 2. stupeň.
Chtěl bych se zeptat, pošlete vaše děti do školy? U nás syn 7. třída - půjde