Čtenářský deník - počet knih

Anonymní
6.6.20 11:33

čtenářský deník - počet knih

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, mají u Vás děti na základní škole povinný čtenářský deník a pokud ano kolik knížek mají za celý rok přečíst? U nás 7. třída a 10 knih - zdá se Vám to moc? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3796
6.6.20 11:41

Nezdá. Je to jedna kniha na měsíc, a pokud to není třeba Vojna a mír, je to tak na 3 večery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
6.6.20 11:44

10 knih za rok se ti zdá moc? V době kdy sem chodila do skoly, sem to stihla za měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
6.6.20 11:48

Není to moc, dcera chodí do druhé třídy a přečetla za 2mesice asi 12knizek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 11:51

@ropucha 02 na 3 večery asi ne, každá knížka má tak 170 - 250 stránek. Syn to stihne za 3 měsíce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.20 11:52

@Kriss Tina Syn má 3× týdně trénink, učení, projekty, referáty a dotoho ještě čte. Ano, zvládá to, ale mně to připadá moc. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9787
6.6.20 11:52

3. třída 8 knih, 5. třída 10 knih za rok. Přečtou toho víc. Pro sedmáky by mi přišlo adekvátní minimálně 15 knížek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 11:56

@Jahru 15 knih?? A kdy to mají stihnout? 8o

• Citovat
  • Upravit
37136
6.6.20 11:56
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Syn má 3× týdně trénink, učení, projekty, referáty a dotoho ještě čte. Ano, zvládá to, ale mně to připadá moc. :nevim:

Mě ne a neni starost školy, kolik maj děcka kroužků a tréninků :nevim: navíc spousta knih je v audio verzi, tak si to může pouštět do sluchátek kdykoliv ma volnou chvíli, treba cestou do školy, na trénink atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
6.6.20 11:59
@Anonymní píše:
@ropucha 02 na 3 večery asi ne, každá knížka má tak 170 - 250 stránek. Syn to stihne za 3 měsíce.

A on je nějaký retardovany nebo ma poruchu, ze cte tempem ani ne 100 stran měsíčně? To normální člověk zvladne za den :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9787
6.6.20 12:00
@Anonymní píše:
@Jahru 15 knih?? A kdy to mají stihnout? 8o

Netuším, jak a kdy čtou jiné děti :nevim:, u nás stíhá i páťák i třeťačka cca 20 knížek ročně. Kroužky mají oba, starší se navíc připravuje na přijímačky. Čtou večer, o víkendu, když je venku hnusně, o prázdninách…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.20 12:05
@Kriss Tina píše:
A on je nějaký retardovany nebo ma poruchu, ze cte tempem ani ne 100 stran měsíčně? To normální člověk zvladne za den :nevim:

napsal jsem to špatně, stihne 10 knih za 3 měsíce  :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.20 12:11
@Jahru píše:
Netuším, jak a kdy čtou jiné děti :nevim:, u nás stíhá i páťák i třeťačka cca 20 knížek ročně. Kroužky mají oba, starší se navíc připravuje na přijímačky. Čtou večer, o víkendu, když je venku hnusně, o prázdninách…

Syn čte kdy může, aby měl povinnou četbu co nejdříve hotovou a mohl si číst knížky podle jeho výběru. :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.6.20 12:13
@Kriss Tina píše:
Mě ne a neni starost školy, kolik maj děcka kroužků a tréninků :nevim: navíc spousta knih je v audio verzi, tak si to může pouštět do sluchátek kdykoliv ma volnou chvíli, treba cestou do školy, na trénink atd…

ano, není to starost školy, ale podle mě by stačilo na druhém stupni třeba 7 nebo 8 knih za rok :)

• Citovat
  • Upravit
148990
6.6.20 12:13

Deset knih mi nepřijde moc.Je fakt že my jsme komplet čtenářská rodina a přes víkend přečteme x knih, to i děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin