Nástup na MD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15074
20.9.10 14:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.9.10 17:51

Jani, vidím z diskuzí, že se v tomhle hodně orientuješ, ..potřebuju ujistit, že všechno chápu správně..

9/11 má Vojta 3narozeniny, tím pádem mi končí RD.
27/12 mám TP, to je nějakých asi 7t po konci RD.
asi by bylo nejlepší nastoupit na MD k 10/11, ne? aby se mi to stoprocentně krylo. chápu to dobře?
zaměstnavateli pak donesu ten papír od dr.
(jsem stále zaměstnaná, u puvodního zaměstnavetele)
musím chodit ještě na UP (sociálku)?

díky moc - a samozřejmě i ostatním za případné odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102815
29.9.10 19:14

Ahojky,
jojo, je nejlepší nastoupit od toho 10.11., tím máš vyřešenou práci.
Na UP budeš muset jít, protože máš v jednom měsíci jak RP, tak PPM, takže papír na mateřskou si nech od Dr. vypsat v předstihu, ten hodíš do práce, na UP nahlásíš (ještě v říjnu), že k 10.11. nastupuješ na PPM, oni pozastaví výplatu posledního rodičáku, pak sociálka spočítá kolik máš PPM a pokud to bude víc jak 7600,– za ten necelý měsíc, tak už ten poslední rodičák nedostaneš. Pokud to bude míň, tak doneseš papír o výši té PPM na UP a oni ti vyplatí rozdíl mezi PPM a 7600,–. Prostě pakárna… teoreticky by si to mohli poslat mezi sebou, ale moc v to nevěřím.
Jinak pod označením sociálka myslím příslušnou OSSZ podle sídla zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.9.10 08:58

Jani :potlesk: :kytka: díky moc za informace!!než já bych tohle někde našla!
akorát mi vrtá hlavou ta sociálka. neměla bych jít tam, kam přísluším já - resp. tam, odkud mi chodí RD - aby mi ho mohli pozastavit..? chodí mi od P8, jelikož zaměstnavatel má sídlo na P6, jeho sociálka je zřejmě tam, ale s tou já nikdy neměla nic společného.. (on je veliký… navíc státní :wink:, takže MD mi vyplácel on)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102815
30.9.10 18:56

RP ti vyplácí sociální odbor UP podle tvého bydliště, takže RP půjdeš pozastavovat tam. MD už nové vyplácí CSSZ všem, i těm od velkých zaměstnavatelů… a pokud je to velká firma v Praze, tak může patřit pod P8 trojská, ta má na starosti velké pražské firmy, ale nejlíp ti to žekne mzdovka, až jí poneseš ten papír na mateřkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
1.10.10 09:13

super, díky moc za informace. takže pozastavit to půjdu tam, kde mi to vyplácejí, a ostatní info dostanu u nás na mzdovce.. :potlesk: :kytka: díky díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat