Nástup na MD
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jani, vidím z diskuzí, že se v tomhle hodně orientuješ, ..potřebuju ujistit, že všechno chápu správně..
9/11 má Vojta 3narozeniny, tím pádem mi končí RD.
27/12 mám TP, to je nějakých asi 7t po konci RD.
asi by bylo nejlepší nastoupit na MD k 10/11, ne? aby se mi to stoprocentně krylo. chápu to dobře?
zaměstnavateli pak donesu ten papír od dr.
(jsem stále zaměstnaná, u puvodního zaměstnavetele)
musím chodit ještě na UP (sociálku)?
díky moc - a samozřejmě i ostatním za případné odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
jojo, je nejlepší nastoupit od toho 10.11., tím máš vyřešenou práci.
Na UP budeš muset jít, protože máš v jednom měsíci jak RP, tak PPM, takže papír na mateřskou si nech od Dr. vypsat v předstihu, ten hodíš do práce, na UP nahlásíš (ještě v říjnu), že k 10.11. nastupuješ na PPM, oni pozastaví výplatu posledního rodičáku, pak sociálka spočítá kolik máš PPM a pokud to bude víc jak 7600,– za ten necelý měsíc, tak už ten poslední rodičák nedostaneš. Pokud to bude míň, tak doneseš papír o výši té PPM na UP a oni ti vyplatí rozdíl mezi PPM a 7600,–. Prostě pakárna… teoreticky by si to mohli poslat mezi sebou, ale moc v to nevěřím.
Jinak pod označením sociálka myslím příslušnou OSSZ podle sídla zaměstnavatele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jani
díky moc za informace!!než já bych tohle někde našla!
akorát mi vrtá hlavou ta sociálka. neměla bych jít tam, kam přísluším já - resp. tam, odkud mi chodí RD - aby mi ho mohli pozastavit..? chodí mi od P8, jelikož zaměstnavatel má sídlo na P6, jeho sociálka je zřejmě tam, ale s tou já nikdy neměla nic společného.. (on je veliký… navíc státní
, takže MD mi vyplácel on)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
RP ti vyplácí sociální odbor UP podle tvého bydliště, takže RP půjdeš pozastavovat tam. MD už nové vyplácí CSSZ všem, i těm od velkých zaměstnavatelů… a pokud je to velká firma v Praze, tak může patřit pod P8 trojská, ta má na starosti velké pražské firmy, ale nejlíp ti to žekne mzdovka, až jí poneseš ten papír na mateřkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
super, díky moc za informace. takže pozastavit to půjdu tam, kde mi to vyplácejí, a ostatní info dostanu u nás na mzdovce..
díky díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit