Nastup v záři. Posílat teď CV?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Posílala bych už teď, nic tím nezkazis. Naopak můžeš být v klidu. Třeba to vyjde a plácnete si. Nebo třeba taky ne a máš hromadu času hledat dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem posílala už koncem února. Většina škol se ozvala zpět s tím, že zatím pro mě nemají místo, ale té si to uloží a budou mě informovat. Někdy přímo napsali, o které pozice budou mít od září zájem. No a nakonec jedna nabídka byla na dřívější nástup a nastupuju 1.4. Ty tři měsíce do prázdnin to zvládneme, jde o 5h denně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Úvazky se prý dělají v červnu. Ale já budu o sobě dávat vědět už teď, v tom červnu se pak třeba připomenu. Uvidíme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, čím dřív, tím lépe, teď je akorát čas, šlo to i o něco dřív. Neodkládat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej vědět rozhodně hned, některé školy už úvazky dělají, některé brzy začnou. Cca v květnu bych se pak připomněla tam, kde neřeknou jasnou odpověď. Vím, o čem mluvím, ve školství bohužel hledám práci už potřetí za sebou.
- Citovat
- Upravit
Začátkem února jsem poslala životopis. 15. února pohovor, v září nastupuji. Z ostatních škol mi napsali, že nemají místo, ale životopis si ukládají. Už se začínají ojevovat i inzeráty.
Začala bych posílat už teď a poprosila ředitele o archivaci životopisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Midaku píše: Úvazky se prý dělají v červnu. Ale já budu o sobě dávat vědět už teď, v tom červnu se pak třeba připomenu. Uvidíme.
to uz je hodne pozde. Vypoved ve skolstvi se dava v kvetnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja zivotopisy rozesilala v breznu s tim, ze povoluji archivaci. Skoly se nejvice ozyvaly duben-kveten. Ze soucasne prace se mi ozvali po nekolika letech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy aha, dík za info. Mám v plánu během tohoto týdne vytvořit životopis a pak se někam vecpat. A znovu budu otravovat teda už v květnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dekuji. pristi tyden mam prvni pohovory.
hodne stesti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci v zari nastoupit do prace(skolstvi).
Nevim, jestli posilat zadosti uz ted, nebo to nechat na pozdejsi dobu.Muz mi rika, ze uz ted.Ja zas mam nazor, ze na mne do zari zapomenou a nikdo se mi uz neozve.
Co myslite vy? Dekuji.
Prosim anonym(osobni duvody), nebo prispevek smazat. Dekuji.