Nástupní plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jako absolvent bez praxe a s maturitou máš celkem adekvátní plat. Budeš mít nejspíš bonusy za uzavřené obchody, ne?
Zvyšování na příští rok fakt neřeš dokud jsi pořád ve zkušební době. Ale jaksi si po roce spočítej na základě toho, jak si pracoval jaký zisk si firmě přinesl.
Pak teprve si říkej o zvýšení platu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím si, že pro absolventa SŠ bez předchozí praxe je to dobrej startovací job. Jasně, že jinde budou na podobných pozicích nabízet víc peněz, ale taky budou mít jiné požadavky. Není to žádný terno, ale já bych to zkusila. Nikde není psáno, že na té pozici musíš zůstat roky. Ale za rok už budeš mít napozorovaný, jak to ve firmě chodí, jestli je šance se někam posunout. A když ne, budeš mít aspoň první rok praxe do životopisu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ou píše:
Jako absolvent bez praxe a s maturitou máš celkem adekvátní plat. Budeš mít nejspíš bonusy za uzavřené obchody, ne?Zvyšování na příští rok fakt neřeš dokud jsi pořád ve zkušební době. Ale jaksi si po roce spočítej na základě toho, jak si pracoval jaký zisk si firmě přinesl.
Pak teprve si říkej o zvýšení platu.
Bonusy nejsou žádné 😄
Zvyšování mám v plánu příští rok v únoru 2023 kdy je ukončení roku a řeší se nové plány na rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@El Mango
Tak máš SŠ a nastupuješ, navíc jsem pochopila, že ne v Praze, tam je jen centrála, ty jsi někde úplně jinde na pobočce, co?
Není to ani vedoucí pozice, jsi zástupce.
Buď rád, že máš fajn fleka a nachytáš praxi, za mě to není špatný nástupní plat pro středoškoláka, když budeš šikovný, tak se určitě vypracuješ, ale první rok bych určitě nevyskakovala. Diktovat si podmínky můžeš, až pro ně budeš nezastupitelný- s praxí, zkušenostmi a dobrými referencemi a výsledky.
Navíc služební vůz pro soukromé účely - to si přihoď minimálně 5 tisíc, co bys dal za auto, údržbu a pohonné hmoty měsíčně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl píše:
@El Mango
Tak máš SŠ a nastupuješ, navíc jsem pochopila, že ne v Praze, tam je jen centrála, ty jsi někde úplně jinde na pobočce, co?
Není to ani vedoucí pozice, jsi zástupce.
Buď rád, že máš fajn fleka a nachytáš praxi, za mě to není špatný nástupní plat pro středoškoláka, když budeš šikovný, tak se určitě vypracuješ, ale první rok bych určitě nevyskakovala. Diktovat si podmínky můžeš, až pro ně budeš nezastupitelný- s praxí, zkušenostmi a dobrými referencemi a výsledky.
Navíc služební vůz pro soukromé účely - to si přihoď minimálně 5 tisíc, co bys dal za auto, údržbu a pohonné hmoty měsíčně.
Taky to tak beru 😃 a auto je samozřejmě velký benefit, ale soukromé si člověk platí stejně sám 😄 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@El Mango píše:
Taky to tak beru 😃 a auto je samozřejmě velký benefit, ale soukromé si člověk platí stejně sám 😄
Co znamená že soukromé si platí člověk sám? Jako že si platíš pohonné hmoty? I tak je to super. Mám známé, co mají i tohle od firmy, že neplatí naftu nebo benzín ani když s tím jedou soukromě, když jsi psal, že máš služební auto pro soukr účely, tak jsem to pochopila tak, že se vším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bigl píše:
Co znamená že soukromé si platí člověk sám? Jako že si platíš pohonné hmoty? I tak je to super. Mám známé, co mají i tohle od firmy, že neplatí naftu nebo benzín ani když s tím jedou soukromě, když jsi psal, že máš služební auto pro soukr účely, tak jsem to pochopila tak, že se vším.
Většinou u služebního auta pro soukromé účely znamená že člověk platí 1% z pořizovací ceny vozu plus PHM u soukromých kilometrů, ale i tak je to obrovský benefit 😄
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elishka1 píše:
A ja uz myslela, ze se Zdenda vypracoval![]()
Nerozumím 😄
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@El Mango píše:
Bonusy nejsou žádné 😄Zvyšování mám v plánu příští rok v únoru 2023 kdy je ukončení roku a řeší se nové plány na rok
Tak se ptej už před vánocemi… V únoru už je vše rozhodnuto. Moje zkušenost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@El Mango píše:
Většinou u služebního auta pro soukromé účely znamená že člověk platí 1% z pořizovací ceny vozu plus PHM u soukromých kilometrů, ale i tak je to obrovský benefit 😄
1% z pořizovací ceny neplatis, ale započítává se Ti do hrubého příjmu a z něj se následně počítají veškeré odvody. (Platít 1% by pak trochu postrádalo smysl benefitu) Někde chtějí platít amortizaci za ujeté soukromé km, ale to bys musel podepsat v dohodě o používání vozidla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@roba18 píše:
1% z pořizovací ceny neplatis, ale započítává se Ti do hrubého příjmu a z něj se následně počítají veškeré odvody. Někde chtějí platít amortizaci za ujeté soukromé km, ale to bys musel podepsat v dohodě o používání vozidla.
Omlouvám se, špatně jsem se vyjádřil 😄 ano ohledně 1% je to tak jak říkáte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me asi zalezi na mistu kde praci mate…Ja teda nedelam v tehle sfere, ale jako vysokoskolacka na malym meste po 5 odpracovanych letech mam tak 24…takze pro me hodne dobrej job, kor hned po skole ![]()
- Citovat
- Upravit
Pro absolventa bez praxe + auto. Myslím si, že je to slušné. O přidání bych zatím nepřemýšlela, uvidíš jak tě to bude bavit, jestli se ti bude dařit a budou obě strany spokojené. Třeba bude časem i provize, osobní ohodnocení a další benefity.
- Citovat
- Upravit