Nástupní plat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
7.11.21 19:21

Nástupní plat

Dobrý den,

Nastoupil jsem do své první práce 😄

Chtěl bych se zeptat zda Vám přijde mé finanční ohodnocení dobré na první práci vůči tomu co budu dělat 😄 děkuji a doufám že zde budou jenom normální komentáře bez hatu 😄 děkuji 😇

Jedná se o práci řekněme obchodně technického zástupce 😄
Náplň práce:
Rozvoj spolupráce se stávajícími zákazníky a vyhledávání nových obchodních příležitostí.
Spoluúčast na marketingové strategii a účast na lokálních/mezinárodních veletrzích a odborných konferencích.
Komunikace se zahraničními partnery v rámci svěřeného portfolia.
Zpracování poptávek a příprava cenových kalkulací a nabídek.
Práce v CRM systému a pravidelný reporting.

Nastoupil jsem za 32000,– hrubého plus jsem dostal služební vůz pro soukromé účely jinak žádné bonusy ani něco takového není ve firmě… prostě stále tato mzda 😄 sídlo firmy je v Praze

Myslíte že je to na první práci dobré popřípadě o kolik si říct při zvýšení platu příští rok (pokud by se řešilo)? 😄

Mám maturitu v technickém oboru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12853
7.11.21 19:23

Na středoškolské vzdělání to bez praxe jde, je tam nějaké možné navýšení po zkušebce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.11.21 19:24

V Praze asi málo, v malým městě celkem fajn. Jinak sis nezjišťoval jaký je plat na podobných pozicích?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.11.21 19:25
@Sany80s píše:
Na středoškolské vzdělání to bez praxe jde, je tam nějaké možné navýšení po zkušebce?

Bohužel po zkušebně stále stejně 🙁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.11.21 19:26
@mamcaanca píše:
V Praze asi málo, v malým městě celkem fajn. Jinak sis nezjišťoval jaký je plat na podobných pozicích?

Zkoušel jsem, ale když mi srovnávač platů pro stejný název pozice vyhodil 68000,– tak je to nesmysl 😂 🤦‍♂️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
7.11.21 19:27

Provize za nově získané zakázky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.11.21 19:28
@dedrichov píše:
Provize za nově získané zakázky?

Nejsou žádné 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12853
7.11.21 19:33

Jako chvíli bych tam zůstala kvůli praxi, třeba rok, ale v Praze bych si pak řekla o 40 + provize a pokud by jim to vadilo, tak bych hledala jinde.
Je ted pravda, že tady v Brně pozice s touto náplní často obsazují vysokoškoláky.
Vezmou i středoškoláka, ale pak se to promítne do platu a to dost výrazně. Uvidíš, jestli budeš šikovný, tak se brzy vypracuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.11.21 19:36
@Sany80s píše:
Jako chvíli bych tam zůstala kvůli praxi, třeba rok, ale v Praze bych si pak řekla o 40 + provize a pokud by jim to vadilo, tak bych hledala jinde.
Je ted pravda, že tady v Brně pozice s touto náplní často obsazují vysokoškoláky.
Vezmou i středoškoláka, ale pak se to promítne do platu a to dost výrazně. Uvidíš, jestli budeš šikovný, tak se brzy vypracuješ

Je pravda že všichni moji kolegové mají bud Ing. Nebo víc jak 8 let praxe, takže jsem to bral i jako úspěch se do firmy dostat i navzdory nižšímu platu.

Já mám v plánu zůstat rok a po zhodnocení finančního roku si říct o 38000,– až 40000,– i vůči časově náročnosti práce.

Dobrý nápad nebo sci-fi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.11.21 19:36
@El Mango píše:
Je pravda že všichni moji kolegové mají bud Ing. Nebo víc jak 8 let praxe, takže jsem to bral i jako úspěch se do firmy dostat i navzdory nižšímu platu.

Já mám v plánu zůstat rok a po zhodnocení finančního roku si říct o 38000,– až 40000,– i vůči časově náročnosti práce.

Nebo si říct o více ?
Dobrý nápad nebo sci-fi?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12853
7.11.21 19:38
@El Mango píše:

Dobrý nápad nebo sci-fi?

Já myslím, že bys to mohl zkusit, pokud se po tom roce budou tvářit, že jsi se zapracoval dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.21 20:14

Jak velká je to firma? My máme odbory a v kolektivní smlouvě je rozmezí platů podle pozic. Zkus se podívat, jestli něco takového nemáte.

Já bych za ty peníze nedělala, obchodně technického ředitele už vůbec ne. Na takové pozici se platy, obzvlášť v Praze, pohybují úplně jinde.

Nutno ovšem podotknout, že uvidíš, co opravdu budeš dělat, nemyslím si, že je reálné, abys dělal zároveň marketingovou strategii a reporting.

• Citovat
  • Upravit
40965
7.11.21 20:17
@El Mango píše:

**Já mám v plánu zůstat rok a po zhodnocení finančního roku si říct o 38000,– až 40000,– i vůči časově náročnosti práce.

Dobrý nápad nebo sci-fi?**

Nejdůležitější asi bude, jak ti vůbec ta práce půjde a jaké budeš mít výsledky :think: až podle toho bych řešila možné zvýšení 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.11.21 20:23
@Anonymní píše:
Jak velká je to firma? My máme odbory a v kolektivní smlouvě je rozmezí platů podle pozic. Zkus se podívat, jestli něco takového nemáte.

Já bych za ty peníze nedělala, obchodně technického ředitele už vůbec ne. Na takové pozici se platy, obzvlášť v Praze, pohybují úplně jinde.

Nutno ovšem podotknout, že uvidíš, co opravdu budeš dělat, nemyslím si, že je reálné, abys dělal zároveň marketingovou strategii a reporting.

Firma o 42 lidech cca.

Jde o obchodně technického zástupce 😄
Marketingová strategie je myšleno účast na veletrzích a občasna návštěva zákazníka i se zástupcem výrobce 😄

Reporting je běžná věc v obchodní pozici, takže to neřeším 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.11.21 20:24
@Keyllah píše:
Nejdůležitější asi bude, jak ti vůbec ta práce půjde a jaké budeš mít výsledky :think: až podle toho bych řešila možné zvýšení 8)

To je samozřejmost 😄 o zvýšení platu nebudu žádat pokud práci nebudu ani zvládat 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat