Natahovací pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Billi
21.10.17 13:41

@Elishka1 Huggies má dva druhy. Ty Pull UPS a pak Pants. Ty Pants jsou hodně save. Pull UPS jsou tréninkové.

• Citovat
  • Upravit
4706
21.10.17 13:50

@Billi A my pořád netrénujem :) Tady mají jen tyto a mně naštěstí pro dané účely stačí. Ale snad brzo začneme :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
21.10.17 13:55

A co je spatneho na pampers? Jen me prekvapuje, ze si na ne hodne lidi stezuje-nam je maly procural snad jen 1×, nikdy z nich nebyl opruzeny a drzi dobre, taky je to hubenour. Ale je to kazdeho vec, to je jasny. Pants jsem pouzivala hlavne v obdobi, kdy jsme zacinali i ucit na nocnik a byly super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.10.17 13:56

@Elishka1 ty Pants jsou novinka. Vlastně normální plíny, akorát natahovací.
Pull ups jsem právě kupovala na staršího, odnaučovali jsme plíny v zimě. Na noc určitě nejsou, jsou málo savé. A nevím jak teď ale před lety psali, že zůstávají vlhké, aby si děti uvědomily, že jsou v mokrém.

• Citovat
  • Upravit
6419
21.10.17 13:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
21.10.17 13:59

@Billi Tak to se po nich mrknu, v terénu se hodí, díky za tip :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.10.17 14:10

@Strecha Nám moc nesedí. Stolice nám proklouzne skrz gumičky na body. V noci také netěsní. Po třech hodinách spaní měl pročůranou celou postýlku. Taky mi moc nevoní. Někomu sedí, ale nám moc ne. Náš chlapák je i hodně čůrací a navíc se i často budí (vstávám klidně i desetkrát za noc). Ale to vstávání mi nevadí. Spíš mi vadí to časté přebalování. Takže sháním i pleny, co vydrží skoro celou noc :oops: :oops:
My předtím totiž používali BamboEko plenky. Teď je ale přestaly prodávat v lékárně a stejně mi poslední dobou ten můj klučík moc neposedí. Tak jsem chtěla vyzkoušet nějaké ty natahovací. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.10.17 14:15

@Shari81 Ty jsem právě teď objednávala :mrgreen: :lol: Hrozně se mi líbí ta myšlenka, že jsou ekologické. Já blbec pořád kupuji ty z lidlu… :oops: Sice nám hodně vyhovují, ale používám je jen minimálně. S malým se snažím jet jenom v látce. Zvládáme to však jenom doma. Na cesty a na spinkání máme právě ty papírovky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.10.17 14:16

@Tulačka22 na feedu mají velký výber eko plen a to i natahovacích. Ty Muumi jsou ekologické. My používali i Naty, ale ty mají natahovací až větší velikosti.

• Citovat
  • Upravit
142
21.10.17 14:19

@Billi Ano, ano. Na Muumi jsem koukla taky. Právě to mě inspirovalo k vyhledávání dalších ekologických plenek. A narazila jsem na ty monperi. Přišli mi i trochu levnější (snad to vyšlo, že jedna plenka vyjde na 10kč a MonPeri snad na 8,50?). Teď vyzkouším MonPeri. Příště zkusím i ty Muumi (jsem totiž i velký fanda muminků, četla jsem jako mladší knihy a sledovala i seriál).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí