Natahovací pleny

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12735
11.8.10 11:01

Natahovací pleny

Ahoj holky, učím malou chodit na nočník, jen máme problém, že než jí stačíme plínu sundat tak se do ní vyčurá, chci koupit natahovací, co se dá lehce stáhnout, poradili byste mi prosím jaká značka je nejlepší? Jestli máte něco odzkoušené? Děkuji mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
11.8.10 11:07

Pred casem jsem koupila od babylove, nevim, jak moc je to dobre na natahovani, protoze Mates jakekoli pokusy o nocnik bojkotuje, ale jinak po vsech strankach vyhovujici, nejsou parfemovane, vydrzi jako plnohodnotna plina, takze ji mel i na noc.
A byl mi porazen dobry trik, kdyz se tam dite pokadi, tak se nemusi stahovat, ale na bocich se jen roztrhne, pri stahovani od toho mel i nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
11.8.10 11:14
čičinka píše:
Pred casem jsem koupila od babylove, nevim, jak moc je to dobre na natahovani, protoze Mates jakekoli pokusy o nocnik bojkotuje, ale jinak po vsech strankach vyhovujici, nejsou parfemovane, vydrzi jako plnohodnotna plina, takze ji mel i na noc.
A byl mi porazen dobry trik, kdyz se tam dite pokadi, tak se nemusi stahovat, ale na bocich se jen roztrhne, pri stahovani od toho mel i nohy.

U Julky jsem používala taky Babylove a pohoda. Sašíkovi je už taky začínám dávat, fungují perfektně. Saša mi bohužel nočník bojkotuje :think: , sedne si na něj, směje se, do toho si s tím pindíkem občas hraje :cert: :mrgreen: Na „povel“ se vyčurá jen ve sprše 8-o :roll: , takže ví , co to je čurat - ale z nočníku má jen srandu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65262
11.8.10 11:52

Taky máme Babylove.....
a nočník????nezájem :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
11.8.10 11:55

Používali jsme Babylove z DM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.8.10 12:29

My Babylove z DM a spokojenost. Malá je více než měsíc bez plínek, ale dávám je třeba na cestu autem apod. Jsou pevné, vydrží docela hodně natažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
11.8.10 13:09

Jinak prodávají natahovací pleny snad všechny obchodní řetězce a drogerie - vlastní značka - Tesco, Rossman..

Ty DM pojmou fakt hodně, jako běžná plenka.I vydrží. Malá je bez plenek přes 2 měsíce, plenku dáváme jen do auta na delší cestu a do obchodu na velký nákup, někdy na noc, kdy je většinou suchá, používáme jen tyto a jednu „točíme“ velmi dlouho.
A dítě je schopno si tu plenku stáhnout samo,rychle.

Jsou na bocích roztrhávací, v případě velké nehody, ale neroztrhne se to jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
11.8.10 14:09

Ahoj, my normalni pliny pouzivali jen Huggies, protoze mi vadilo, jak jsou treba Pampers „parfemovane“ a smrdi (nevim, jestli to byla nejaka kolekce, nebo vsechny :mrgreen: )..
A ted jsme od kamosky dostaly obri pytel natahovacich Pampers, tak jsem je zkusila a byly ok, s nejakyma dinosaurama, takze nevim, jak jsou stare :lol:

Je fajn, jak jdou na bocich roztrhnout, to ocenuju :wink:

Ale uprimne - Dominik jakykoliv pokus o nocnik/WC bojkotoval, v roce a pul prestal mit zachvaty z nocniku, ale stejne nechtel, do dvou let :roll: ..
Jak mel plinu, tak stejne cural jen do ni, takze nejdriv zacal doma chodit nahaty a kdyz se naucil chodit na nocnik sam, tak jsme proste pliny sundali navzdy i venku a rozloucil se s nima, pocuravani/nepocuravani :wink:
Takze ty stahovaci jsme stejne pouzivali jen chvilku a ted nam slouzi jako normalni na noc :wink:

Holky, ty vase deti jsou faakt jeste „male“, vsak jim to dojde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
11.8.10 14:24

Ahoj, babylove z DM jsou opravdu super, hodně poberou, neprotíkají, ale upřímně u nás nepomáhaly s učením na nočník :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44170
11.8.10 14:57

Taky souhlasím s tím, že dítě musí být zralé. Každé je zralé jindy, některé v roce a půl, některé ve dvou letech, některé případně dřív nebo později.

Taky nám pleny nepomohly, malá dozrála. Pomohly nám jen v tom, že když ze začátku nosila pleny ven, do obchodu nebo na noc, nemusela jsem se prčit s normální plenkou a ve stoje ji odepínat a zapínat.Tuto natahovací plenku jde pohodlně natáhnout i když dítě spí.Malá plena neplena, čurání hlásí.Někdy venku zapomene, to se ale stává i starším dětem.U nás je to spíš vyjímka.

Já třeba nemám žádné „trénované“ jedince. Starší poprvé viděl nočník v 18 měsících, bez plen od 2 let. Mladší ho viděla asi v 16 měsících, kdy začala hlásit, ale pozdě. Bez plenek je od 18 měsíců.
Oba na to přišli ze dne na den. Mezitím nočník stál na místě.

Na ty DM babylove bývá kupon ve slevové knížce, ale v té, která mi přišla kolem 18. měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
21.10.17 13:10

Plenky na malou prdelku

Zdravím!
Existují nějaké jiné natahovací pleny (kromě hrozných pampersek) na malé zadečky? Náš malý má okolo 8-9 kilogramů a všude vídám většinou jen od dvanácti kil. Máme však období, kdy se dá plena natáhnout buď jen ve stoje a nebo jenom v rychlosti na zádech. Malý je poslední dobou u přebalování pěkně vzteklý a dokonce si plenku sám chytá za lepítka a strhává ji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.10.17 13:19

@Tulačka22 Huggies Pants - za mě jednoznačně lepší než Pampers. Pak Muumi, ty mají nejmenší velikost 7-15 kg a mně teda přišly vždycky menší.

• Citovat
  • Upravit
142
21.10.17 13:20

@Billi Vydrží i celou noc? Nepropustí?
(Mám hrozného učůránka, ke kterému vstávám za noc klidně i patnáctkrát)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
21.10.17 13:28

@Tulačka22 nevím ani u jedněch. Muumi vydržely všechno, ale normální na lepítka. Huggies nevím. Ty dávám teď jako nouzovky pro větší dítě na noc. Vydrží víc než Pampers.

• Citovat
  • Upravit
4706
21.10.17 13:35

Když malého přebaluji někde venku ve stoje, tak používám huggies pull ups, ale za mě určitě nepojmou co klasiky. Na noc je nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí