Separačky do plenek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23033
9.8.10 18:43

separacky dotaz:)

Damy, sice trochu blby dotaz:) ale proc se nezeptat:)
Davam holce separacky do pampers, teda v tom vedru ne, aby se moc nezaparila, ale kdyz takove neni tak ji tam tu separacku do plinky dam.Akorat teda separacka obvykle neplni svuj ucel, a vzdy je procurana plenka:D tak ja nevim co delam blbe :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
9.8.10 18:46

He, tak to já mám ještě blbější dotaz. Proč se do jednorázovek dává separačka? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.8.10 18:46

Podle mě je blbost dávat do pamperek separačku… do jiných plenek bych to asi dala, ale pampers jsou dobrý…

• Citovat
  • Upravit
24837
9.8.10 18:52

Ahoj, tak já separačky dávala u Věrky, občas se i povedlo, že jsem bobek vyhodila a plínka se dala ještě použít na dočůrání, ale pak jsem to stejně odpískala :-? Zas takové terno to není :wink:
Mon, co je špatně na tom, že je plenka počůraná? U jednorázovek to asi moc smysl nemá, ne? Spíš u látkovek…

Babo, do jednorázovek se dává separačka kvůli prodloužení trvanlivosti plínky, jen se vyndá bobek a plína se může, pokud není načůraná, používat dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
9.8.10 19:00
Babo, do jednorázovek se dává separačka kvůli prodloužení trvanlivosti plínky, jen se vyndá bobek a plína se může, pokud není načůraná, používat dál :wink:
:poblion: :poblion:
  • Citovat
  • Upravit
662
9.8.10 19:01

separačka ma snad sloužit k tomu, aby nebyla na plíně bobek..a ne aby byla počůraná :wink: Takže asi neděláš špatně nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.8.10 19:03

Nencuz, nějak nevím, co je na tom tak strašného, ta plína je čistá a jen utřeš prdelku od hovínka tak jako tak :nevim: Ta seperačka z toho tuhého bobku nic nepropustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.8.10 19:10

:)) nj jenze to nikdy nevychytame teda:DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.8.10 19:10

Téda, to jsou noviny. 8-o A co za separačky používáte? Fakt jsem to v životě neviděla separačky do jednorázovek :think: A účel je jako že se ušetří jedna plena??? Myšák od půl roka kaká jednou denně, občas to vyhmátnu a povede se do nočníku, takže u nás už to asi nemá cenu, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.8.10 19:14
neczuz píše:
Babo, do jednorázovek se dává separačka kvůli prodloužení trvanlivosti plínky, jen se vyndá bobek a plína se může, pokud není načůraná, používat dál :wink:
:poblion: :poblion:

se přidávám k neczuz :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.8.10 19:15

Separačka slouží k ochraně látkové plínky, aby se tolik nezašpinila od bobku a nebylo ji tím pádem potřeba oškrabovat a předpírat.
Dát dítěti částečně počuranou jednorázovku znovu po odstranění bobku je eklhaft. Moč se rozkládá na různé prvky, mezi nimi i amoniak, který se pak odpařuje. A protože se nemůže odpařovat směrem ven, odpařuje se na dětskou kůži.
Bobku následuje v 99% čurání. Pokud předpokládám, že separačku dáváte v tom cca 1%, kdy dítě náhodou nečurá, tak mi přijde, že naopak probendíte spoustu peněz za separačky.
Pokud dítěti tu počuranou plínu dáte, budiž, doufám, že až budete staré a nemohoucí, tak se vám dítě odvděčí obdobným způsobem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.8.10 19:18

čiči zapoměla si na tohle :poblion: :poblion: :mrgreen:

tak a ještě za mě :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.8.10 19:20

čiči tak tak, hezky jsi to napsala.
Mě by ale zajímalou jakou separačku máš frgola namyslí? Protože zatím jsem nepotkala separačku, která by nepropustila žádnou špínu s bobku na plínu, vždy je plína pod separačkou trochu špinavá........tak že takovou plínu bych už nepoužila ani náááhodou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.8.10 19:22

Nevím, naše děti mívají dost často akci a reakci takovou, že zásadně kakají do čisté plíny :wink: Nepsala jsem, že dávám roznošenou počůranou jednorázovku :roll: Znovu jsem dala jen suchou netknutou plínu, toť vše 8-) Ale jak jsem psala v prvním příspěvku, u Věrky jsem to rychle odpískala bo efekt byl nula nula nic :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.8.10 19:24

Katy, separačka je z netkaná textilie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie