Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
neczuz píše:Baba píše:babo, s tebou ta těhudemence mlátí. 2 jsou málo, to budou minimálně trojčata.
Pokaděná se spláchne, počůraná vyhodí
Myslím, že počurané Baba nevyhazuje, jinak by těžko byla po roce v půlce krabice.
![]()
Máš recht. Už se do ničeho složitějšího plést nebudu. ![]()
Jdu se zapojit do diskuze - kdy vyleze pupík nebo třeba těhotenství a tulinkování. To bych mohla zvládnout ![]()
Tak dík, už jsem zase chytřejší. pořád ještě uvažuju, že na druhé budu látkovat, jelikož už nebydlíme v garsonce a dokonce máme místo na kýbl s plenama
. Ale když si vzpomenu, když novouš prokadil jakoukoli plenu až na body a já to body pak hodinu šmudlala aby se to vůbec vypralo a to bylo fakt jen trochu, jak musí vypadat plína i když v ní byla separačka
No pořád nevím jestli do toho jdu.
Ještě se zeptám - koupili byste látkovku z druhé ruky na vyzkoušení, nebo je to eklhaft a kupují se jen nové?
Jak už holky psaly, pokaděné se splachují, počůrané se vyperou.
No a s tím prokaděním, u nás se stává velmi zřídka, že by se malá prokadila až na oblečení, v nejhorší to schytají svrchní kalhotky na plínu. Občas když jsem dala papírovou a zrovna se vykadila, tak to bylo všude. Dle mě látkovky drží kakání mnooohem lépe než papírovka.
Běžně kupuji pleny z druhé ruky, zatím vždy dobrá zkušenost, nikdy nebyl problém. ![]()
No jo, s jednorázovkama pereš hadry, s látkovkama plínu.
Z látkovky se nikdy nedostalo nic ani na svrchňáky, natož na oblečení. Zato hnusky hrůza
Nálož až na zádech.
Plínu koupím klidně z druhý ruky. Oblečení ze sekáče taky mohlo být poblitý, posranděný, tak co.
babo, s tebou ta těhudemence mlátí. 2 jsou málo, to budou minimálně trojčata.
Myslím, že počurané Baba nevyhazuje, jinak by těžko byla po roce v půlce krabice.