Separačky do plenek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
neczuz
10.8.10 17:27
Baba píše:
Pokaděná se spláchne, počůraná vyhodí

babo, s tebou ta těhudemence mlátí. 2 jsou málo, to budou minimálně trojčata.
Myslím, že počurané Baba nevyhazuje, jinak by těžko byla po roce v půlce krabice.

• Citovat
  • Upravit
60142
10.8.10 17:37
neczuz píše:
Baba píše:
Pokaděná se spláchne, počůraná vyhodí
babo, s tebou ta těhudemence mlátí. 2 jsou málo, to budou minimálně trojčata.
Myslím, že počurané Baba nevyhazuje, jinak by těžko byla po roce v půlce krabice.

:mrgreen: :mrgreen:
Máš recht. Už se do ničeho složitějšího plést nebudu. :oops:
Jdu se zapojit do diskuze - kdy vyleze pupík nebo třeba těhotenství a tulinkování. To bych mohla zvládnout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.8.10 18:21

Tak dík, už jsem zase chytřejší. pořád ještě uvažuju, že na druhé budu látkovat, jelikož už nebydlíme v garsonce a dokonce máme místo na kýbl s plenama :dance: . Ale když si vzpomenu, když novouš prokadil jakoukoli plenu až na body a já to body pak hodinu šmudlala aby se to vůbec vypralo a to bylo fakt jen trochu, jak musí vypadat plína i když v ní byla separačka :think: No pořád nevím jestli do toho jdu.
Ještě se zeptám - koupili byste látkovku z druhé ruky na vyzkoušení, nebo je to eklhaft a kupují se jen nové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.8.10 18:25

Jak už holky psaly, pokaděné se splachují, počůrané se vyperou.
No a s tím prokaděním, u nás se stává velmi zřídka, že by se malá prokadila až na oblečení, v nejhorší to schytají svrchní kalhotky na plínu. Občas když jsem dala papírovou a zrovna se vykadila, tak to bylo všude. Dle mě látkovky drží kakání mnooohem lépe než papírovka.
Běžně kupuji pleny z druhé ruky, zatím vždy dobrá zkušenost, nikdy nebyl problém. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.8.10 18:25

No jo, s jednorázovkama pereš hadry, s látkovkama plínu.
Z látkovky se nikdy nedostalo nic ani na svrchňáky, natož na oblečení. Zato hnusky hrůza :roll: Nálož až na zádech.

Plínu koupím klidně z druhý ruky. Oblečení ze sekáče taky mohlo být poblitý, posranděný, tak co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí