Separačky do plenek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23033
10.8.10 12:18

prvomatky jsou obvykle ponekud natvrdle, zvlast kdyz veskere kamaradky okolo zadne deti jeste nemaji:D a jejich matky a babicky tyhle veci vubec neznaji:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.8.10 12:32
Monjie píše:
prvomatky jsou obvykle ponekud natvrdle, zvlast kdyz veskere kamaradky okolo zadne deti jeste nemaji:D a jejich matky a babicky tyhle veci vubec neznaji:D

No ale i tak, jaký smysl by pak teda měla jednorázovka? :think: Prostě když se člověk nad tím zamyslí, tak ho tak blbý dotaz nenapadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
10.8.10 12:36

Já to nemyslela zle, jen jsem chtěla vědět, co měla ta separačka umět… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.8.10 12:37
Pastelka píše:
Já to nemyslela zle, jen jsem chtěla vědět, co měla ta separačka umět… :nevim:

Pastelko myslím že zrovna jednorázovka je taková separačka. :lol: Jinou separačku která by to uměla fakt neznám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
10.8.10 12:42

No vlastně jo :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.8.10 12:59
zuzanecka81 píše:
holky, nebuďte zlý… když si vzpomenu na svoje první dotazy :oops: holt prostě člověk zaslechne částečky informací a špatně si to vyloží :nevim: od toho to tu je, aby si člověk udělal jasno jak co funguje :nevim:

Suhlasim, nevidim dovod vysmievat sa. Ak nepouziva latkovky, tak proste nevedela presne, na co su superacky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
10.8.10 13:01
katka 79 píše:
zuzanecka81 píše:
holky, nebuďte zlý… když si vzpomenu na svoje první dotazy :oops: holt prostě člověk zaslechne částečky informací a špatně si to vyloží :nevim: od toho to tu je, aby si člověk udělal jasno jak co funguje :nevim:
Suhlasim, nevidim dovod vysmievat sa. Ak nepouziva latkovky, tak proste nevedela presne, na co su superacky.

Když nepoužívá látkovky, tak proč chce teda rvát separačky do jednorázovek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
10.8.10 13:16

btw. znam matky ktere rvou i separacky do jednorazovek:D
a mimochodem, nobody is perfect!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
10.8.10 13:19
Monjie píše:
btw. znam matky ktere rvou i separacky do jednorazovek:D

Jo, taky takové znám.
Ale ty konkrétní osoby to dělají pro větší pocit sucha v plence - separačka totiž odvádí rychleji vlhkost do sacího jádra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
10.8.10 14:39
zuzanecka81 píše:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.8.10 15:29

Ale já se nevysmívala tomu, že někdo neví, jak funguje separačka. Já dokud nezačala látkovat jsem ani nevěděla, že separačka existuje. Klidně sie mohla domnívat, že moč nepropustí.
ALE, na co jsem narážela hned od začátku je, že je to ekl. :poblion: I kdyby ta separačka měla tuto vlastnost - nepropustit moč do plíny, nepřijde mi vhodné nechat dítěti koupat zadek ve vlastní moči.

• Citovat
  • Upravit
35545
10.8.10 15:32

Teda já separačky taky koupila, prostě jsem vůbec nepřemýšlela, zda je to vůbec nutné či nikoliv. Po přesně 2 použitích jsem přišla na to, že je to vesměs k „prdu“. Malý má smažený vejce jak z pánve, takže to nezachytí kolikrát ani bodýnko :oops: Kamarádka dávala UM a prostě bobkovaly a vyplatilo se jí to i do jednorázovek. Kvůli tomu nemusí být hned :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
10.8.10 17:08

Tak v tom případě mám další blbé dotazy na látkařky :oops: . Ty separačky se perou nebo vyhazují? Jestli vyhazují, tak se vám ztratí hned několik E ekologie, ekonomie… :think: Látkovky bez separaček nefungují všechny, nebo jsou jen některé poddruhy, co musí mít separačky? A kolik tak průměrně stojí jedna separačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
10.8.10 17:10

Pokaděná se spláchne, počůraná vyhodí - to jsou ty viskozové nebo celulozové.
Pak jsou eště separačky z fleecu, které se nevyhazujou vůbec.

Separačky nejsou nutné, jde to i bez nich. Ale mimino je víc v suchu a bobek se nemusí sklepávat z plíny.

Jo a kolik stojí :think: Jak který. Mají i balení 100ks asi za 40 Kč, ale ty jsou blbý.
Viskozový popolinky stály asi 150? :think: Ale už si to nepamatuju, protože sem je kupovala stráááááášně dávno a pořád sem se nedobrala ani do půlky krabice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.8.10 17:17

pokaděné spláchnou. počurané se perou - vydrží nekolik vyprání. pak se rozpadnou - jsou biologicky odbouratelné, jednorázovky ne, takže okologické ano. vzhledem k tomu, že separačka stojí cca kačku a dá se několikrát, je to stále ekonomické.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure