Separačky do plenek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
51750
9.8.10 19:26

Já vím co je separačka, jen mě zajímá značka, výrobce, protože já separačku která nepropustí ani trochu špíny z bobku ještě fakt nenašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.8.10 19:28

Netkaná textilie = viskoza a ta propouští dost.
I stay dry od Imse propouští. Jediná, která by nepropustila vůbec nic, by mohla být fleecová :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.8.10 19:30

Babo díky za vysvětlení, fleccovou já ale nechci. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
9.8.10 19:37

Ja teda latkuju a predstava ze vyhodim bobek v separacce, utru prdylku a zase dam tu stejnou i kdyby miniminalne nebo vubec pocuranou plynku, ve me vyvolava pocit hnusu. Jednou tam ten bobek byl a plyna patri hodit na vyprani, nebo kose jednorazovka, v zadnym pripade zpatky na dite! To mi pripada jako setreni na nespravnym miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.8.10 19:41
Luciska001 píše:
Ja teda latkuju a predstava ze vyhodim bobek v separacce, utru prdylku a zase dam tu stejnou i kdyby miniminalne nebo vubec pocuranou plynku, ve me vyvolava pocit hnusu. Jednou tam ten bobek byl a plyna patri hodit na vyprani, nebo kose jednorazovka, v zadnym pripade zpatky na dite! To mi pripada jako setreni na nespravnym miste.

Přesně :palec: a to i to nedovedu představit s jednorázovkama! jko říkám i, že je nkdy škoda když jí pokadí okamžitě co mu jí dám, ale zase do čité e muí kadit skvěle :D

• Citovat
  • Upravit
8297
9.8.10 19:46

Fragolo, jo, Mates taky kadil zásadně do čisté. Když kadil 1× týdně, tak mi to nevadilo, ale když začal v 4m kadit 6× denně, začala jsem látkovat, protože mě štvalo „jen“ posranou plínu vyhazovat, vždycky jsem si říkala „5kaček v čudu a zase“ :wink:

Katy, separačku asi celulozovou, viskozová je na to moc tenká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
9.8.10 19:48

Tak snad ani nejde o to jestli je ta plínka VIZUÁLNĚ čistá nebo ne, ale o ty bakterie, co se tam pomnoží…
To je na mě fakt moc… Sobě byste taky takovou znovupoužitou (byť nepočůranou) plínku daly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.8.10 20:00

jezis to jsem zase zalozila nejaky tema:DDDD no koupila jsem separacky minulej tyden, a neosvedcily se takze na to prdim:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
9.8.10 20:04

hehe to je sranda toto téma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
9.8.10 20:08

btw.jaky mate nazor na latkovky?:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10652
9.8.10 20:14

moni:ješiš tak na to se ani neptej raději :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
9.8.10 20:15
Monjie píše:

no k látkovkám by ta separačka měla větší smysl. tak nechceš je vyzkoušet, když už ty separačky máš? ono ty separačky taky nejsou zadara, tak abys je využila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
9.8.10 20:43
Monjie píše:
jezis to jsem zase zalozila nejaky tema:DDDD no koupila jsem separacky minulej tyden, a neosvedcily se takze na to prdim:D

Já nějak ale nepochopila ten tvůj původní dotaz, to jako co myslíš tím že plína pročůraná? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
9.8.10 20:48
Monjie píše:

https://www.emimino.cz/…plinky-2158/

Názor na látkovky mám ten, že splňují mé požadavky ergonomii (vývoj kyčlí), ekonomii (použitá plína se vypere) i ekologii (téměř žádný odpad), v neposlední řadě i na estetiku (vyrábějí se ve spoustě druhů, vzorů) a etiku(přebalím pokaždé, když zjistím, že syn čůral a nečekám, až bude plínka řádně využita)

5E, dá se tohle napsat o papírovce? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
9.8.10 20:50
čičinka píše:5E, dá se tohle napsat o papírovce? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen:
Papírovky jsou prostě eeeee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit