Natalart spokojenost

11
19.6.24 12:48

Natalart spokojenost

Ahoj, dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo zrovna podstupuje nebo podstoupil léčbu v Natalartu v Plzni, jaké jsou Vaše dojmy, přístup, úspěch? My jsme ještě skoro na začátku.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37
1.7.24 14:58

@Habřina Ahoj, zrovna jezdíme aktuálně s přítelem do Natalartu. Chodíme k paní doktorce Václavíčkové, která všechno skvěle vysvětlí, velice citlivé a příjemné s námi komunikuje. 🙂
My už stimulujeme.
Na úspěch zatím čekáme, ale aktuálně po vyšetření to vypadá na hyperstimulaci. 🥹 Na odběr a oplodnění pokud se bude konat čekáme. :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.7.24 18:38

Děkuji za reakci a přeji hodně štěstí :), paní doktorka vypadá velmi sympaticky :)

Příspěvek upraven 01.07.24 v 18:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11

Děkuji za reakci a přeji hodně štěstí :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.7.24 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.7.24 18:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.7.24 16:25

Ahojky, také navštěvujeme nově Natalart, je to naše druhé IVF. Jsem aktuálně v cca půlce stimulace, dlouhý protokol, na OPU bych měla jít kolem 8.7. Zatím jsem se vším spokojena, na klinice jsou všichni neskutečně milí, vždy jdu rychle na řadu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.7.24 16:35

@Kruberka Děkuji za info, držím palce :) Já vždy také šla rychle na řadu a když bylo náhodou nějaké zdržení, tak mě sestřičky hned informovaly a omlouvaly se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
3.7.24 07:27

@Kruberka Jeeee, tak to jsme na tom úplně stejně 😂! Tak třeba se potkáme na OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.7.24 10:20

Už se začínám na tu punkci těšit, přijdu si jak nosná slípka 🤣 přijde mi, že cítím břicho víc, než při 1.IVF. Čím stimulujes? Já mám Decapeptyl a Rekovelle. Poprvé při krátkém protokolu jsem měla Gonal, ale reagovala jsem cystou a byla špatná kvalita ostatních vajíček. Teď to vypadá lépe, žádné cysty, folikuly rostou rovnoměrně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
4.7.24 19:29

@Kruberka Já jsem měla Rekkovele 10 mg, první kontrola mi pan doktor řekl, že mám strašně moc folikolu. Takže jsem dostala ještě 3 injekce Ganirelix a dnes už Decapeptyl. A v sobotu OPU. Mám břicho úplně na prasknutí, sotva se hýbu a nemůžu se zapnout ani do pořádných kalhot 😅 🥹
Dneska na kontrole cca 10 folikolu od 17 mm - 19 a zbytek dalších menších. Tak doufám, ze tam bude ten správný.
A moc mě mrzí, ze vzhledem k hrozící OHSS nemůžeme rovnou vkládat ale musíme počkat ještě měsíc. Je to moje první IVF. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.7.24 08:35

@Anife733 držím palce při OPU, dej vědět, jak to dopadlo ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
7.7.24 09:11

@Kruberka Před OPU už jsem byla úplně na praknutí, odebráno 42 ocytu, 26 vhodné k oplodnění a dnes 17 odplodněno. 8o :roll:
A držím palce na zítra :lol: A dej vědět, držím palce!
U mě OPU úplně bez problému, prováděla paní doktorka Vaclavíčková a všechno bez problému, jen pocit strašně úlevy. :P :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.7.24 12:07

Panejo, to je slušná nadílka 😁 a budete dávat čerstvý ET nebo počkáš? A hlídají tě nějak víc kvůli hyperstimulaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.