Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky, chci se zeptat, které jméno se vám více líbí? Od ledna to byla jasná Natálka ale poslední měsíc mi manžel hladí bříško a říká miminku Leontýnko. Prý je Natálek všude moc… Zítra mám termín
(ale asi to nebude)
@Pavlina7 jj, Natálek je fakt dost. Dejte, co se vám líbí, klidně Leontýnku ![]()
Leontynka je moc hezke jmeno, da se s nim dobre pracovat ( Tynka, Leonka),Natalku bych nedala. Taky jsem ji kdysi chtela a jsem rada, ze mame kluka ![]()
Dala bych Leontýnku, to je krásné ![]()
u nás je Natálie většinová u jisté menšiny a proto bych to asi já nikdy nedala.
Leontynu mame kocku. Krasne jmeno. Dceru uz mit nebudu, tak proto jsme tak pojmenovali kote.
Ja mam dva kluky, ale uz od patnacti chci Leontynu, takze jestli se jednou ta holcicka vydari, tak dam jedine tohle jmeno…
Obě jména jsou krásná, Natálie se mi líbí moc, ale pravda je, že jich je víc…tak bych dala klidně Leontýnku ![]()
Leontynku. Natalek je fakt moc. Kazdy to jmeno dava. Leontynka je opravdu krasne.
@Tarinka píše:
Obě jména jsou krásná, Natálie se mi líbí moc, ale pravda je, že jich je víc…tak bych dala klidně Leontýnku
Souhlasím ![]()
@Pavlina7 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, které jméno se vám více líbí? Od ledna to byla jasná Natálka ale poslední měsíc mi manžel hladí bříško a říká miminku Leontýnko. Prý je Natálek všude moc… Zítra mám termín(ale asi to nebude)
na Natalky se dlouho ceka, ja mela termin v nedeli a furt nic… Nicmene Natalku mam vymyslenou od mych 6 let… Jenom posledni dobou zjistili maminy jak je to krasne jmeno a kazda druha - treti je Natalka. Celkem to stve, ale co nadelam… Nicmene ja jsem jednohlasne pro Natalku ![]()
Dříve se mi strašně líbila Natálka, ale je jich tak moc, že se mi to jméno až začíná zprotivovat…
Leontýnka je krásné jméno, klidně bych tak jednou svoje dítě pojmenovala ![]()