Natálka nebo Leontýnka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2212
28.5.14 10:55

Těch Natálek je fakt hodně, i když jméno je to hezký, ale je toho už moc. Leontýnka je hezka, také jsem ji chtěla, nakonec jsem dali Lorinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
28.5.14 11:02

Natálku mám doma.. a už jich je opravdu hodně..ale ještě jsem měla vybranou Amálku..ale Leontýnka je taky krásné jméno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
28.5.14 11:05

Jednoznačně Leontýna :palec: Taky to plánujeme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
28.5.14 11:06

Leontýnka je krásné jméno, stejně jako Natálka :) Ale Natálek je opravdu hodně. Dala bych Leontýnku :) A nebo prostě počkejte až na vás maličká vykoukne…a třeba hned budete vědět, jaké jméno je lepší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.5.14 11:07

Na Natalky se dlouho ceka, ja mela termin v nedeli a furt nic… Nicmene Natalku mam vymyslenou od mych 6 let… Jenom posledni dobou zjistili maminy jak je to krasne jmeno a kazda druha – treti je Natalka. Celkem to stve, ale co nadelam… Nicmene ja jsem jednohlasne pro Natalku :dance:

Teda asi to taky tak vidím :-) Já mám termín zítra a nic moc :-) My teda nevíme pohlaví, ale všichni říkají, že to bude holčička, tak proto se tím zabývám. :-) Ať vám to dobře a rychle dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.5.14 11:08

Holky děkuji moc za názory, tak uvidíme co vyhraje :-) Asi manžel, jako vždy /takže Natálka/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.5.14 11:08

Teda Leontýnka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
28.5.14 11:10

Obě jsou to hezká jména, ale taky jsem pro Leontýnku, je to (zatím) neotřelé jméno, Natálek je hodně, frčí už pár let (přitom ve své generaci žádnou neznám). To samé může být za pár let s Leontýnkama, ale to už neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
28.5.14 11:12

Já bych dala Natálku, to se mi líbí víc. A bylo by mi úplně jedno, že jich je teď hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.5.14 11:12

No mně je právě taky jedno, že je jich moc. Ono jich může být moc teď ve školkách a jak by šla ta naše za 3 roky, tak jich už třeba tolik nebude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
28.5.14 11:13

Nedala bych ani jedno, ale hlasuju pro Leontýnu, není jich tolik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724

Dala bych Natálku, neboť se mi Leontýnka vůbec nelíbí. Což není váš případ, tak dejte, co se líbí vám, na četnost se vykašlete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
@Pavlina7 píše:
Na Natalky se dlouho ceka, ja mela termin v nedeli a furt nic… Nicmene Natalku mam vymyslenou od mych 6 let… Jenom posledni dobou zjistili maminy jak je to krasne jmeno a kazda druha – treti je Natalka. Celkem to stve, ale co nadelam… Nicmene ja jsem jednohlasne pro Natalku :dance:Teda asi to taky tak vidím :-) Já mám termín zítra a nic moc :-) My teda nevíme pohlaví, ale všichni říkají, že to bude holčička, tak proto se tím zabývám. :-) Ať vám to dobře a rychle dopadne :-)

tak to fakt sedí :mrgreen:..Natálku jsem 14 dní přenášela a pak stejnak vyvolávačka :zed: takže máš času ještě dost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.5.14 11:16

@Pavlina7 píše:
Na Natalky se dlouho ceka, ja mela termin v nedeli a furt nic… Nicmene Natalku mam vymyslenou od mych 6 let… Jenom posledni dobou zjistili maminy jak je to krasne jmeno a kazda druha – treti je Natalka. Celkem to stve, ale co nadelam… Nicmene ja jsem jednohlasne pro Natalku :dance:Teda asi to taky tak vidím :-) Já mám termín zítra a nic moc :-) My teda nevíme pohlaví, ale všichni říkají, že to bude holčička, tak proto se tím zabývám. :-) Ať vám to dobře a rychle dopadne :-)

tak to fakt sedí :mrgreen:..Natálku jsem 14 dní přenášela a pak stejnak vyvolávačka :zed: takže máš času ještě dost :kytka:

Snad ne, ráda bych rodila i zítra v termínu :-) Ale doktor říkal, že to vidí tak na týden ještě. Když nebudou taková horka jaká byla, tak to snad zvládnu ještě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
28.5.14 11:22

Ja jsme pro Leontynku, je to krasne jmeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze