Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Těch Natálek je fakt hodně, i když jméno je to hezký, ale je toho už moc. Leontýnka je hezka, také jsem ji chtěla, nakonec jsem dali Lorinku
Natálku mám doma.. a už jich je opravdu hodně..ale ještě jsem měla vybranou Amálku..ale Leontýnka je taky krásné jméno ![]()
Leontýnka je krásné jméno, stejně jako Natálka
Ale Natálek je opravdu hodně. Dala bych Leontýnku
A nebo prostě počkejte až na vás maličká vykoukne…a třeba hned budete vědět, jaké jméno je lepší ![]()
Na Natalky se dlouho ceka, ja mela termin v nedeli a furt nic… Nicmene Natalku mam vymyslenou od mych 6 let… Jenom posledni dobou zjistili maminy jak je to krasne jmeno a kazda druha – treti je Natalka. Celkem to stve, ale co nadelam… Nicmene ja jsem jednohlasne pro Natalku ![]()
Teda asi to taky tak vidím
Já mám termín zítra a nic moc
My teda nevíme pohlaví, ale všichni říkají, že to bude holčička, tak proto se tím zabývám.
Ať vám to dobře a rychle dopadne ![]()
Holky děkuji moc za názory, tak uvidíme co vyhraje
Asi manžel, jako vždy /takže Natálka/.
Obě jsou to hezká jména, ale taky jsem pro Leontýnku, je to (zatím) neotřelé jméno, Natálek je hodně, frčí už pár let (přitom ve své generaci žádnou neznám). To samé může být za pár let s Leontýnkama, ale to už neovlivníš.
Já bych dala Natálku, to se mi líbí víc. A bylo by mi úplně jedno, že jich je teď hodně.
No mně je právě taky jedno, že je jich moc. Ono jich může být moc teď ve školkách a jak by šla ta naše za 3 roky, tak jich už třeba tolik nebude ![]()
Nedala bych ani jedno, ale hlasuju pro Leontýnu, není jich tolik.
Dala bych Natálku, neboť se mi Leontýnka vůbec nelíbí. Což není váš případ, tak dejte, co se líbí vám, na četnost se vykašlete. ![]()
@Pavlina7 píše:
Na Natalky se dlouho ceka, ja mela termin v nedeli a furt nic… Nicmene Natalku mam vymyslenou od mych 6 let… Jenom posledni dobou zjistili maminy jak je to krasne jmeno a kazda druha – treti je Natalka. Celkem to stve, ale co nadelam… Nicmene ja jsem jednohlasne pro NatalkuTeda asi to taky tak vidím
My teda nevíme pohlaví, ale všichni říkají, že to bude holčička, tak proto se tím zabývám.
Ať vám to dobře a rychle dopadne
tak to fakt sedí
..Natálku jsem 14 dní přenášela a pak stejnak vyvolávačka
takže máš času ještě dost ![]()
@Pavlina7 píše:
Na Natalky se dlouho ceka, ja mela termin v nedeli a furt nic… Nicmene Natalku mam vymyslenou od mych 6 let… Jenom posledni dobou zjistili maminy jak je to krasne jmeno a kazda druha – treti je Natalka. Celkem to stve, ale co nadelam… Nicmene ja jsem jednohlasne pro Natalku
Teda asi to taky tak vidím
Ať vám to dobře a rychle dopadne ![]()
tak to fakt sedí
..Natálku jsem 14 dní přenášela a pak stejnak vyvolávačka
takže máš času ještě dost ![]()
Snad ne, ráda bych rodila i zítra v termínu
Ale doktor říkal, že to vidí tak na týden ještě. Když nebudou taková horka jaká byla, tak to snad zvládnu ještě ![]()