Natažené? svaly hrudník

536
13.2.23 04:41

Natažené? svaly hrudník

Ahoj holky, prosím, SOS.

Nevím, co se mi stalo, ale předevčírem jsem tahala malého (16kg) a byla jsem k sobě asi dost nevybíravá, táhla jsem ho na autobus a z autobusu, páč jsme měli málo času a chtěla jsem urychlit proces. Cítila jsem už ten den, že jsem to přehnala a moje záda budou trpět. No a včera v noci jsem se vzbudila bolestí na hrudníku. Bolí mě jakoby prsní svaly a ta kost uprostřed, ale šíleně, bolí to i na dotek a vystřeluje to do zad. Nebo z těch zad do hrudníku, nevím… Byl to pocit jak na infarkt, bolelo to i při hlubokém nádechu. Tak jsem se posadila, rozchodila to a zdálo se, že už to bude dobré, ale dnes v noci zase. Jakmile si lehnu a ty svaly se natáhnou, tak řezavá bolest projíždějící skrz celý hrudník. Skoro jsem se nevyspala. Nevím, jestli jsem si něco zablokovala, nebo natáhla, natrhla :nevim: Samozřejmě už jsem párkrát měla natažené svaly, ale třeba na mohou, na rukou a to byl úplně jiný druh bolesti, tohle řeže a bolí to fakt hodně moc :? Nestalo se to některé? A když to nepřejde, kam s tím zajít? Pomůže fyzioterapie? Je to hrozný a začínám být zoufalá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11931
13.2.23 06:06

Začala bych u praktického lékaře.
Ten poradí léky na akutní problém a doporučí co dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85465
13.2.23 06:54

Vzala bych si ibuprofen a uvidis. Asi blokle zebro. Kdyz to po 2-3 dnech nepolevi, tak asi praktik a fyzioterapie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
13.2.23 11:54

Skříplý nerv u žeber, zrovna nedávno jsem tím týden trpěla i při nádechu. Víc se protahuj, dělej jednoduché cviky celého těla… ono se to zase odblokuje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí