Natažené úpony

9307
23.5.13 11:51

Natažené upony na hrudníku

Ahojky :kytka:

Jdu se zeptat.. :roll: :oops: Tři týdny mám pocit neuvěřitelně těžkého kamene na hrudníku, hrozně mě to táhne. :think: Od klíčních kostí, hrudní kost.. no šílenost. :| Uplně citím když se natočím. Jakoby se mi špatně dýchá, ale dýchat můžu. Máma mi na páteři někde pod podprsenkou našla na páteři místo a to když se mi dotkne tak lezu po zdi-hrozně citlivé. Tak nevim jestli to jde i od těch zad.. :cert: Beru Dorsiflex a nepomáhá. :zed: :pocitac: Včera jsem i byla na ekg, tam ok. :nevim: Dr říkala, že mám přetažené upony někde na hrudníku. :zed: Napsala mi masáže, ale na ty jdu až za tři týdny a jestli mám ještě další tři týdny být v takovém stavu tak mě asi povezou…

Nemá s tím někdo zkušenost? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
767
23.5.13 12:09

Tak si zatím nějakou masáž zaplať za své, než se dočkáš těch na pojišťovnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
23.5.13 12:19

Taky mě to napadlo, jen mám strach, že mi to nepomůže.. :think: je fakt, že na žádné masáži jsem nikdy nebyla :think: :mrgreen: chtěla jsem jit na rtg a dr mě řekla až když mi nezaberou masáže. :zed: I jsem ráno volala na tu „placenou“ a pani mi řekla taky za tři nebo až čtyři týdny :think: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
23.5.13 12:45

Hurá tak jsem našla pani tak snad příští týden tam zajdu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
23.5.13 12:54

No vidíš, určitě ti to uleví. Zatím tě může doma masírovat chlap nebo mamka, ať se ti aspoň trochu uleví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
23.5.13 13:21

To by to nesmělo chlapa otravovat :roll: děkuju :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie