Nateklá kůže nad pindíkem

16.8.11 19:16

nateklá kůže nad pindíkem

Ahoj,ráda bych se zeptala,zda někdo nemá podobnou zkušenost.Mám téměř pětiměsíčního syna a včera při koupání jsme si všimli,že má trochu nateklou kůži nad pindíkem.Je to jakoby pruh,který je měkký,na dotek ho nebolí ani není červený.Nevím,zda to patří k vývoji nebo ne,první mám dcerku 8-) Přečetla jsem si o kýle,ta je prý spíše v třísle,varleti nebo šourku.Vůbec nevím,co by to mohlo být,nechci nic zanedbat a zároveň plašit u doktora :oops: Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35329
16.8.11 20:05

A varlatka ma obe v sourku? Jedine co me napada je cestujici varle nebo kyla… zas tak moc moznosti neni… jo a jeste nic…tedy jako ze to nic neni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.11 09:30

Holky,varlátka má vpořádku.Dnes mi to připadá jakoby se mu celý pindík tím pruhem ohraničoval,tak nevím.Je to furt stejné,má to celý den.30.8.jdeme na očkovaní,tak to asi počká,že?Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.11 17:16

Valkil,kolik je malému?Já si nějak myslím,že su mu asi pindík vyvíjí,protože ještě před týdnem to neměl.Tak snad to nic nebude.Ale díky trochu za uklidnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.3.15 21:51

Oživuji diskusi… Synkovi je 17 měsíců a asi 4 dny má nateklou kůži nad pindíkem. Přesně jak píše zakladatelka : Je to jako by pruh, který je měkký, na dotek ho nebolí ani není červený. Nevím, jestli je to normální, nebo raději naklusat k Dr., aby na to mrkla. Máte s tím někdo zkušenosti?
Děkuji za rady.
@strašpytlík Jak to tehdy dopadlo u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
4.3.15 06:40

Nevím jistě, každopádně syn měl teď zánět předkožky - nejprve natekla horní část penisu u těla, až po pár dnech začal hlásit trochu bolest, pi dalších pár dnech větší bolest. Takže jsme šli asi zhruba po 1. příznacích za 10 - 14 dní k Dr. a byl to tedy velký zánět předkožky. Dr. to jen vypláchla, dala framykoin. Měli jsme vyplachovat adi 5× denně buď heřmánkem nebo řepíkem, nejméně po každém čůrání. Další den na kontrole nám Dr. předepsal framykoin, dávali jsme ho do předkožkového vaku týden a všd bylo OK. Výplachy ani podání framykoinu nebolí, ani výplach od Dr. nebolel. Jděte na dětskou chirurgii. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.15 14:33

@Levandule121 Moc děkuji za odpověď. Nakonec jsem dnes přece jen došla za Dr. Naštěstí má synek pindíka i okolí v pořádku :), a jedná se jen o tukový převis. Kdyby to prý, ale měl na každé straně nestejnoměrné, jednalo by se o tříselnou kýlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí