Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj.
Od včerejška mám nějaké divné potíže.V neděle večer mě začalo jakoby svědit celé tělo a všimla jse si,že mi natýkají oči.V pondělí ráno jsem se probudila,celou noc jsem se jakoby škrábala,ale vyrážku jsem žádnou neměla,jen pěkně nateklé oči.Vzala jsem si Zodac kapky na alergii,měla jsem je náhodou doma.Teď ráno jsem se probudila a mám ještě k tomu pěkně nateklé prsty u rukou,sotva se mi podařilo sundat z prstu prstýnek.Jsem v práci,netušíte někdo,co by to mohlo být?Myslíte,že to může být tím mrazem?Děkuji všem za odpovědi. ![]()
To vypadá spíš na alergickou reakci než na reakci na mráz. Popřemýšlej,cos jedla,nebo jestli třeba nemáš nějakou novou kosmetiku atd.
Mě z mrazu taky otíkaj prsty a to docela dost, kolikrát je nemůžu ani ohnout a nejde mi ani sundat prstýnek… Ale měl to i dědeček, doktorka nám říkala že to máme dědičný, že budu mít předpoklady k revma že to je z toho ![]()
Mám prosbu, při fyzické aktivitě mi natečou prsty u rukou. jakmile se sníží intenzita, odchází to.po aktivitě je velká chuť na mléčný výrobek a po porodu trpím ekzémem na rukou.Tak jestli to vše nějak nesouvisí. Děkuji moc