Nateklý prst

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37131
11.7.20 21:24
@Anonymní píše:
Můžete mě přijít doučovat češtinu, tedy :lol:. Je mi 14 a teď prosím hate, jak nemám právo na gelovky apod. chtěla jsem jen radu ohledně toho prstu a ano vím, jaké y/i se píše, ale upravit článek nejde. Kdybych měla hrubky v celém textu ok, ale jde jen o jedno slovo. Takže pane či paní @Burj Chalifa, tupá jako „žok“, výraz z minulého století ehm.. No to opravdu nejsem, ale nechám vás při tom. Přeci jen se přes ten internet uráží dobře :lol:. Mě tím ego nesrazíte a brečet za počítačem kvůli nějakému chytrákovi nebudu. Přeji hezký zbytek den a měl(a) by jste si vzít tuto radu k srdci: když nemůžete říct nic hezkého, neříkejte raději nic :lol: :mavam:

Máš tam víc chyb než jednu v nadpisu. A nikdo tu neříkal nic o tom, že nemáš právo na gelovky :roll: když neumíš psát a nesneseš kritiku, nepiš na internet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 21:44

autorka "Nateklííííííí prst"

@Burj Chalifa tak ono jde vidět, že vy jen sedíte za klávesnicí a poučujete ostatní, když máte tolik odpovědí všude. To jste to asi daleko nedopracoval, když nemáte nic jiného na práci :lol: :think:
No nic, tady se normální odpovědi stejně nedočkám, co už no. Prej, že děcka nic nechápou, ale očividně jsou dospělí lidi ti, co jsou tu, tak nějak mimo.. No jo objevit net po svých zbylých letech života asi není pro takové blbce, co sežrali celý svět, tak by si radši jděte číst knížky pod lampičkou nebo tak něco, než se tu hádat se čtrnáctiletou holkou o které stejně víte prd. :lol: :mavam: :mavam: :mavam: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.7.20 21:51

@Kriss Tina Přečtěte si někdy text po sobě, chybí vám čárky. Já nemám zapotřebí se urážet. Tohle není kritika na úrovni, toto je jen čistě zesměšňování, ale tak co čekat od někoho, kdo prodává hnusné, smradlavé, použité boty a má tu přes 17k příspěvků a tráví tu čas 24/7… Tak musí poučovat ostatní a přitom sám není dokonalý. Jak smutné nechtěla bych se narodit v minulém století :lol:
No life prostě toto nic jiného :DDDD

• Citovat
  • Upravit
37131
11.7.20 22:05
@Anonymní píše:
@Kriss Tina Přečtěte si někdy text po sobě, chybí vám čárky. Já nemám zapotřebí se urážet. Tohle není kritika na úrovni, toto je jen čistě zesměšňování, ale tak co čekat od někoho, kdo prodává hnusné, smradlavé, použité boty a má tu přes 17k příspěvků a tráví tu čas 24/7… Tak musí poučovat ostatní a přitom sám není dokonalý. Jak smutné nechtěla bych se narodit v minulém století :lol:
No life prostě toto nic jiného :DDDD

Ja tu mam 17k příspěvků, protože sem tu roky, tos ještě tahala kačera, když sem tu přispívala 8) carky nemam nad slovy, když píšu z mobilu, ale mam je ve větě :palec: jsi prostě dite a nemas tu co delat, tady se mezi sebou baví maminky a na dohadování s deckem tu neni nikdo zvedavej, tvuj posledni příspěvek mluvi sam za sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65165
11.7.20 22:12
@Anonymní píše:
No life prostě toto nic jiného :DDDD

Ty ses nám ale vybarvila. Když jsi tak chytrá, jdi si hledat odpovědi k detem tvého věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15822
11.7.20 22:37

Anonymní negramot = konny? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.7.20 09:30
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa tak ono jde vidět, že vy jen sedíte za klávesnicí a poučujete ostatní, když máte tolik odpovědí všude. To jste to asi daleko nedopracoval, když nemáte nic jiného na práci :lol: :think:
No nic, tady se normální odpovědi stejně nedočkám, co už no. Prej, že děcka nic nechápou, ale očividně jsou dospělí lidi ti, co jsou tu, tak nějak mimo.. No jo objevit net po svých zbylých letech života asi není pro takové blbce, co sežrali celý svět, tak by si radši jděte číst knížky pod lampičkou nebo tak něco, než se tu hádat se čtrnáctiletou holkou o které stejně víte prd. :lol: :mavam: :mavam: :mavam: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.7.20 09:41

Jak málo o mě víš a tak ráda bys četka křišťálové koule. Mám dvě prestižní VŠ školy tady i v zahraničí s červeným diplomem a zahraniční stáží, špičkový plat, prestižní prací. Tvůj věk mě nezajímá, ještě taháš kačera a o životě ještě nic nevíš. Nestojíš mi intelektuálně za řeč tomu si vybírám chytré partnery. Dobrá rada - douč se češtinu, jinak v kontaktu s lidmi budeš trapná, k smíchu a Tvé gelové nehty tu hloupost nezachrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15822
12.7.20 12:55

@Burj Chalifa jsem si říkal, že nejsi žádný blbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.20 15:09

@Burj Chalifa Já se k vám chovám stejně, jako vy, označujete tu lidi, co tu píšou, jako socky, to je teda něco.. Víte o nich taky prd. Taky mě neznáte a děláte ze mě pipku z gelovky, která napíše chybu a hned si tu nad tím honíte ego, že máte několik škol. Mějte si klidně 20 škol mě je to úplně fuk. :lol: Já o životě už vím dost podle takových egoistů, jako jste vy, co si musí něco dokazovat a pokud si přátelé vybíráte podle škol, gramatiky a ne podle povahy a jak se k vám chovají..To už o vás vypovídá všechno. Proto jste asi tady, protože v reálném životě se s vámi radši nikdo bavit nechce, tak cpete svojí chytrost mezi tzv.,,socky" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
36504
12.7.20 17:44
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Já se k vám chovám stejně, jako vy, označujete tu lidi, co tu píšou, jako socky, to je teda něco.. Víte o nich taky prd. Taky mě neznáte a děláte ze mě pipku z gelovky, která napíše chybu a hned si tu nad tím honíte ego, že máte několik škol. Mějte si klidně 20 škol mě je to úplně fuk. :lol: Já o životě už vím dost podle takových egoistů, jako jste vy, co si musí něco dokazovat a pokud si přátelé vybíráte podle škol, gramatiky a ne podle povahy a jak se k vám chovají..To už o vás vypovídá všechno. Proto jste asi tady, protože v reálném životě se s vámi radši nikdo bavit nechce, tak cpete svojí chytrost mezi tzv.,,socky" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :zed:

miluji takové psychology amatéry, věštkyně z křišťálové koule a kávové sedliny, ve věku dítěte, co ještě nic nezažilo, ba dokonce nemá ani volební právo, přesto si troufá hodnotit kvalitu cizího života :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15822
12.7.20 18:45
@Anonymní píše:
@Burj Chalifa Já se k vám chovám stejně, jako vy, označujete tu lidi, co tu píšou, jako socky, to je teda něco.. Víte o nich taky prd. Taky mě neznáte a děláte ze mě pipku z gelovky, která napíše chybu a hned si tu nad tím honíte ego, že máte několik škol. Mějte si klidně 20 škol mě je to úplně fuk. :lol: Já o životě už vím dost podle takových egoistů, jako jste vy, co si musí něco dokazovat a pokud si přátelé vybíráte podle škol, gramatiky a ne podle povahy a jak se k vám chovají..To už o vás vypovídá všechno. Proto jste asi tady, protože v reálném životě se s vámi radši nikdo bavit nechce, tak cpete svojí chytrost mezi tzv.,,socky" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :zed:

Ty hele, mně se chce z tvého projevu zvracet. Buď se nauč alespoň základy češtiny, nebo sem prosím nelez. Pokud se vyjadřuješ jako cikánka s mentální retardací, tak se nediv, že tě někdo nazve sockou, protože ty z normálního prostředí rozhodně nepocházíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.5.21 16:14

Obnovuji téma

Holky prosím o radu. Předevčírem jsem plela záhon udělal se mi puchýř asi i praskl takže jediné co mě napadá že je to zanícené ale bolí mě prst jako prase nemůžu už hnout ani dlaní bez bolesti. Prst mám nateklý ale okolo puchýře je to jen trošku červené každopádně se mi dělají tmavě modré flíčky na bříšku prstu. Nemáte někdo zkušenost? Kdybych šla k doktoru tak si bude klepat na čelo co jsem za magora ale fakt to bolí :zed:

• Citovat
  • Upravit
1243
24.5.21 16:54
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu. Předevčírem jsem plela záhon udělal se mi puchýř asi i praskl takže jediné co mě napadá že je to zanícené ale bolí mě prst jako prase nemůžu už hnout ani dlaní bez bolesti. Prst mám nateklý ale okolo puchýře je to jen trošku červené každopádně se mi dělají tmavě modré flíčky na bříšku prstu. Nemáte někdo zkušenost? Kdybych šla k doktoru tak si bude klepat na čelo co jsem za magora ale fakt to bolí :zed:

Zkušenosti nemám, ale ty modré flíčky zní děsivě :oops:
Když tě to hodně bolí tak bych normálně k doktorovi šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
24.5.21 18:11
@Anonymní píše:
Holky prosím o radu. Předevčírem jsem plela záhon udělal se mi puchýř asi i praskl takže jediné co mě napadá že je to zanícené ale bolí mě prst jako prase nemůžu už hnout ani dlaní bez bolesti. Prst mám nateklý ale okolo puchýře je to jen trošku červené každopádně se mi dělají tmavě modré flíčky na bříšku prstu. Nemáte někdo zkušenost? Kdybych šla k doktoru tak si bude klepat na čelo co jsem za magora ale fakt to bolí :zed:

Tak já bych teda volila toho doktora, popis vypadá dost divoce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast