Nateklý prst

Anonymní
11.7.20 15:47

Nateklí prst

Dobrý den,
V úterý jsem byla na gelových nehtů, když jsem přišla domů bylo všechno v pořádku prst mě jen trochu bolel, ale k večeru mě prst začal hrozně bolet.. Hrozně mi to tam pumpovalo a druhý den jsem ho měla hrozně oteklí. Dala jsem si zásyp dermatol a prst jsem si zavázala, další den jsem ho nechala volně dýchat a splaklo to. Dneska mě to zase začalo bolet. Nevím, co s tím, mám si ten nehet sundat? Je možné, že je to tím nehtem, nebo že mi tak brousila pilníkem do té kůže?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
11.7.20 16:11

Mohlo se ti tam něco dostat nebo mas blbou velikost toho umelyho nehtu, pokud nemas ten gel jen na svých nehtech teda. Nicméně dobře udelane nehty fakt bolet nemaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.7.20 16:19

Nateklý
nateklá
nateklé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15820
11.7.20 16:33
@Burj Chalifa píše:
Nateklý
nateklá
nateklé

Ty nevíš, že negramotům dělají chyby automatické opravy textu? Alespoň zde na emiminu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
11.7.20 18:55

@Zumpa to je preci preklep, z unavy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 19:18

No jo všichni jste dokonalí, co? Tak se slečna/paní spletla no boože :zed: Češi jsou, tak dokonalí achjoooo.. Hanba hanba

• Citovat
  • Upravit
678
11.7.20 19:22
@Anonymní píše:
No jo všichni jste dokonalí, co? Tak se slečna/paní spletla no boože :zed: Češi jsou, tak dokonalí achjoooo.. Hanba hanba

Hanba tomu, kdo se, celej priposranej, schovava za anonym :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.7.20 20:01

Já ne. Dotyčná je tupá jako žok, když neumí ani to, co žáci na základní škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.7.20 20:03
@Burj Chalifa píše:
Já ne. Dotyčná je tupá jako žok, když neumí ani to, co žáci na základní škole.

Ale to vyváží těma nehtama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.7.20 20:08
@Kriss Tina píše:
Ale to vyváží těma nehtama :mrgreen:

tak absolventovi pomocné školy snad bude s umělými drápy a tragickou češtinou vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.7.20 20:10

@Burj Chalifa kdyz to tu tak ctu, tak tu češtinu ma tragickou kazda druha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.7.20 20:17
@Kriss Tina píše:
@Burj Chalifa kdyz to tu tak ctu, tak tu češtinu ma tragickou kazda druha.

Bohužel - co do témat a vyjadřování sem chodí povětšinou socky a blbky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.7.20 20:19

@Burj Chalifa tak ono to bude tim, ze ty chytre asi nemaji takovou potrebu tu zakladat stupidni diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.7.20 20:21

autorka "Nateklííííííí prst"

Můžete mě přijít doučovat češtinu, tedy :lol:. Je mi 14 a teď prosím hate, jak nemám právo na gelovky apod. chtěla jsem jen radu ohledně toho prstu a ano vím, jaké y/i se píše, ale upravit článek nejde. Kdybych měla hrubky v celém textu ok, ale jde jen o jedno slovo. Takže pane či paní @Burj Chalifa, tupá jako „žok“, výraz z minulého století ehm.. No to opravdu nejsem, ale nechám vás při tom. Přeci jen se přes ten internet uráží dobře :lol:. Mě tím ego nesrazíte a brečet za počítačem kvůli nějakému chytrákovi nebudu. Přeji hezký zbytek den a měl(a) by jste si vzít tuto radu k srdci: když nemůžete říct nic hezkého, neříkejte raději nic :lol: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
36504
11.7.20 21:16
@Anonymní píše:
Můžete mě přijít doučovat češtinu, tedy :lol:. Je mi 14 a teď prosím hate, jak nemám právo na gelovky apod. chtěla jsem jen radu ohledně toho prstu a ano vím, jaké y/i se píše, ale upravit článek nejde. Kdybych měla hrubky v celém textu ok, ale jde jen o jedno slovo. Takže pane či paní @Burj Chalifa, tupá jako „žok“, výraz z minulého století ehm.. No to opravdu nejsem, ale nechám vás při tom. Přeci jen se přes ten internet uráží dobře :lol:. Mě tím ego nesrazíte a brečet za počítačem kvůli nějakému chytrákovi nebudu. Přeji hezký zbytek den a měl(a) by jste si vzít tuto radu k srdci: když nemůžete říct nic hezkého, neříkejte raději nic :lol: :mavam:

I ve 14 letech máš umět česky, to se už pomalu vychází ze střední školy. Nejsme tu od toho, abychom nevzdělance plácali po ramenou, na to jdi na Modrého koníka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí