Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mohlo se ti tam něco dostat nebo mas blbou velikost toho umelyho nehtu, pokud nemas ten gel jen na svých nehtech teda. Nicméně dobře udelane nehty fakt bolet nemaj.
@Burj Chalifa píše:
Nateklý
nateklá
nateklé
Ty nevíš, že negramotům dělají chyby automatické opravy textu? Alespoň zde na emiminu. ![]()
No jo všichni jste dokonalí, co? Tak se slečna/paní spletla no boože
Češi jsou, tak dokonalí achjoooo.. Hanba hanba
@Anonymní píše:
No jo všichni jste dokonalí, co? Tak se slečna/paní spletla no boožeČeši jsou, tak dokonalí achjoooo.. Hanba hanba
Hanba tomu, kdo se, celej priposranej, schovava za anonym ![]()
Já ne. Dotyčná je tupá jako žok, když neumí ani to, co žáci na základní škole.
@Burj Chalifa píše:
Já ne. Dotyčná je tupá jako žok, když neumí ani to, co žáci na základní škole.
Ale to vyváží těma nehtama ![]()
@Kriss Tina píše:
Ale to vyváží těma nehtama
tak absolventovi pomocné školy snad bude s umělými drápy a tragickou češtinou vyhovovat.
@Burj Chalifa kdyz to tu tak ctu, tak tu češtinu ma tragickou kazda druha.
@Kriss Tina píše:
@Burj Chalifa kdyz to tu tak ctu, tak tu češtinu ma tragickou kazda druha.
Bohužel - co do témat a vyjadřování sem chodí povětšinou socky a blbky.
@Burj Chalifa tak ono to bude tim, ze ty chytre asi nemaji takovou potrebu tu zakladat stupidni diskuze ![]()
Můžete mě přijít doučovat češtinu, tedy
. Je mi 14 a teď prosím hate, jak nemám právo na gelovky apod. chtěla jsem jen radu ohledně toho prstu a ano vím, jaké y/i se píše, ale upravit článek nejde. Kdybych měla hrubky v celém textu ok, ale jde jen o jedno slovo. Takže pane či paní @Burj Chalifa, tupá jako „žok“, výraz z minulého století ehm.. No to opravdu nejsem, ale nechám vás při tom. Přeci jen se přes ten internet uráží dobře
. Mě tím ego nesrazíte a brečet za počítačem kvůli nějakému chytrákovi nebudu. Přeji hezký zbytek den a měl(a) by jste si vzít tuto radu k srdci: když nemůžete říct nic hezkého, neříkejte raději nic
![]()
@Anonymní píše:
Můžete mě přijít doučovat češtinu, tedy. Je mi 14 a teď prosím hate, jak nemám právo na gelovky apod. chtěla jsem jen radu ohledně toho prstu a ano vím, jaké y/i se píše, ale upravit článek nejde. Kdybych měla hrubky v celém textu ok, ale jde jen o jedno slovo. Takže pane či paní @Burj Chalifa, tupá jako „žok“, výraz z minulého století ehm.. No to opravdu nejsem, ale nechám vás při tom. Přeci jen se přes ten internet uráží dobře
. Mě tím ego nesrazíte a brečet za počítačem kvůli nějakému chytrákovi nebudu. Přeji hezký zbytek den a měl(a) by jste si vzít tuto radu k srdci: když nemůžete říct nic hezkého, neříkejte raději nic
![]()
I ve 14 letech máš umět česky, to se už pomalu vychází ze střední školy. Nejsme tu od toho, abychom nevzdělance plácali po ramenou, na to jdi na Modrého koníka ![]()
Dobrý den,
V úterý jsem byla na gelových nehtů, když jsem přišla domů bylo všechno v pořádku prst mě jen trochu bolel, ale k večeru mě prst začal hrozně bolet.. Hrozně mi to tam pumpovalo a druhý den jsem ho měla hrozně oteklí. Dala jsem si zásyp dermatol a prst jsem si zavázala, další den jsem ho nechala volně dýchat a splaklo to. Dneska mě to zase začalo bolet. Nevím, co s tím, mám si ten nehet sundat? Je možné, že je to tím nehtem, nebo že mi tak brousila pilníkem do té kůže?