Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, dneska odpoledne jsem si pri prebalovani vsimla, ze ma mala 10m cerveny pupik, myslela jsem, ze ji treba tlacila guma u teplacku, jak se furt vali na zemi, ale ted po koupani ma pupik cerveny a i natekly. Mate s tim nektera zkusenost, cim by to mohlo byt? Pri nejhorsim pujdem v pondeli k doktorce, no…
Co třeba pupečníková kýla? Nepláče? Nenahmatáš buouličku? Bříško má měkké?
@DeTer Me to taky napadlo, boulicku tam ma uz mesice, doktorka s tim nic nedelala, protoze je takova pidi, mala. place „porad“, takze tezko rict, ale kdyz jsem ji pupik prohlizela, nereagovala bolestive ani placem, kdyz jsem ji ho trochu zatlacila. ![]()
@Janha No nevím neví. Zajeďte tam raději zítra. Já jsme plašan. Jak jde o mě, tak ybch si vykulírovala cokoliv, ale o dítko.. Koukni na to ráno a hlídej to bříško i malou..
Ma ten pupik vyvaleny ven? Kdyz ten pupik zmacknes zajede do briska? Syn ma v pupiku kylu, ale cerveny ho nemel ![]()
@Pizlam nema, jen zarudly a trosku natekly, na omak stejny jako vzdycky… no ja resim kde co a mozna ani o nic nejde.
@Janha píše:
@Pizlam nema, jen zarudly a trosku natekly, na omak stejny jako vzdycky… no ja resim kde co a mozna ani o nic nejde.
Tak to kyla nebude. Syn ma pupik vylezlej, o velikosti hrasku, a kdyz to zmacknu, tak mu zajede do bricha. Tezko radit takhle na dalku. Treba se opravdu jen odrela. Jestli neni jinak mrzuta ci plactiva, tak bych zatim jen sledovala. ![]()