Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravím. Mám 2 měsíční holčičku. Prdíky nás trápí už dlouho ale včera to bylo teda o mnoho horší než jindy. Poplakávala celý den a večer byla pomalu k neutišení a křičela snad 2 hodiny. Boj s věrty sme zvádli a malá večer krásně usnula, ale už při nočním kojejí se mi zdálo že ztrácí hlas. A od rána už spíš sípe. Chci se zeptat či někdo nezná nějakou alternativní metodu jak se toho zbavit. Nebo vyrazit k doktorce? Nerada bych do ní cpala další lék. I tak toho máme už dost. ![]()
Tak dvouměsíční dítě bych se neodvážila moc samoléčit a to jsem typ člověka, který vyráží k lékaři jen v nejnutnějším případě… ![]()
Zkus aspon zavolat k doktorovi, malej řval jako tur od rána do večera, ale hlasivky si nevyřval
@Il4 Naše malá, myslím že to taky měla v období šestinědělí (nebo tak někdy). Chraptěla jako táta po oslavě jejího narození
volala jsem tenkrát dr. poradila nám co nejvíc jí brát na vzduch, vlhčit vzduch doma a v noci na postýlku rozvěsit mokré látkovky. No za den to o dost lepší.
@Il4 neboj, to bude za par dní dobré. Já mám ukřičeného syna a ten to měl každou chvilku
Volat doktorce je zbytečné.
@74paja píše:
A teplotu jsi jí měřila?
samosřejmě měřila…tu nemá…ani rýmu..nekašle…nic jiného
@Bekyn píše:
@Il4 Naše malá, myslím že to taky měla v období šestinědělí (nebo tak někdy). Chraptěla jako táta po oslavě jejího narozenívolala jsem tenkrát dr. poradila nám co nejvíc jí brát na vzduch, vlhčit vzduch doma a v noci na postýlku rozvěsit mokré látkovky. No za den to o dost lepší.
Děkuju. Něco takového jsem potřebovala
![]()
@Melody 4 píše:
@Il4 neboj, to bude za par dní dobré. Já mám ukřičeného syna a ten to měl každou chvilkuVolat doktorce je zbytečné.
děkuji…tak snad to bude lepší
![]()
Jo, občas se to stalo, že dítě pak druhý den chraptělo, nic s tím nenaděláš. Nosila jsem, chovala, nahřívala bříško… bohužel byly dny, kdy nic nepomáhalo a hlásek si děti prostě vyřvaly. Doktorka s tím nic neudělá. Bylas někdy na koncertě a měla vyřvaný hlas? Dělalas s tím něco? Chce to jen hlasový klid, což prckovi těžko zajistíš:-)
@zuzkasim píše:
Jo, občas se to stalo, že dítě pak druhý den chraptělo, nic s tím nenaděláš. Nosila jsem, chovala, nahřívala bříško… bohužel byly dny, kdy nic nepomáhalo a hlásek si děti prostě vyřvaly. Doktorka s tím nic neudělá. Bylas někdy na koncertě a měla vyřvaný hlas? Dělalas s tím něco? Chce to jen hlasový klid, což prckovi těžko zajistíš:-)
zpívám ve 2 kapelách…teda spíš zpívala.
ted už neni čas. takže právě to vim moc dobře proto bych jí chtěla pomoct…asi máš pravdu…děkujeme
![]()