Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Tojsemja3 dobře jsem asi moc přecitlivělá já vím že jo, ale pořád ji teče krev pláče, a já si připadám jako špatná máma že jsem to neuhlídala ale mám ještě syna 3.5let vařila jsem oběd a slyším pláč a krev jsem snima 24/7 jen mě mrzí že jsem to neuhlídala, mockrát děkuji.
Klid, děti padají a k nějakému úrazu sem tam dojde.
Bude to dobrý, nic si nevyčítej. Krev teče, protože rána není zacelená. Dceři to může být nepříjemné, nebo cítí tvou nervozitu a bojí se.
Dobrý večer, chtěla bych se zeptat jestli nemá někdo zkušenost, dcera za měsíc 2roky dnes spadla se židličky, bouchala se do pusinky myslela jsem že si rosekla ret, po chvilce přestala plakal dala jsem ji rohlík a krev začala zase téct podívala jsem se do pusinky a chyběl ji tam kousek dásně, ihned celá vyděšená jsem volala zubaři co mám dělat popsala celou situaci, pan zubař řekl že u takhlen malých dětí se stim nedá nic dělat je to Horní jednička, že ji mám 14dni dávat kašovitou stravu aby se to zatáhlo a zub se vrátil zpátky? Ale dceři s toho dost teče krev ano je to čerstvé jen nevím jestli jsem udělala dobře takhlen se nechat odbýt mám tam zítra ject mockrát děkuji