Natýkání prstů a rukou..

296
10.6.09 20:56

Natýkání prstů a rukou..

ahoj holky, chci se jen zeptat, jsem 21. tt a asi před třemi týdny mi začaly natýkat prsty na rukách a teď už i ruce..vždy večer, je to teda dost nepříjemný, nevíte, zda je to normální nebo jde o něco vážnějšího???ať kdyžtak hned nevolám zbytečně k doktorovi, díky moc.T

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
781
10.6.09 21:08

Ahoj, já měla to samé, a úplně nejoteklejší jsem měla prsty ráno, to jsem je ani nemohla ohnout a přešlo to vždycky tak do hodinky po probuzení… Doktorka mi na to předepsla nějaké prášky (už si bohužel nepamatuju název), ale stejně moc nepomáhaly. Okamžitě po porodu jako když utne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
10.6.09 21:08

Vážného to nic není, v těhotenství to bývá. Ale určitě by to měl/a vědět tvůj/oje gyndr. Tomu to řekni co nejdříve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.6.09 21:37

Jak pisi holky nic vazneho.Me se nato doktor pri kazde kontrole ptal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
10.6.09 21:41

dík, je to teda fakt nepříjemný :-(..já potkala na kontrole holku tesně před porodem a ta chudák měla nohy a ruce, jak soudky..přitom byla štíhlá, úlně mega oteklý..jsem si jen říkala:tý jo, jak to je drsný…doufám,že mě to nečeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.6.09 21:44

ceka :lol: .A pak jeste po porodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
10.6.09 21:53

nestraš :) ..... 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
10.6.09 22:04

Je to normál, hlavně si sundej zavčasu prstýnky, pak by ti nemusely jít sundat. Pár týdnů po porodu se k nim zas vrátíš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.6.09 22:06

Jo presne jak pise Luca.Sundat prstynky.No ja se priznam ja jim nejak uz odvykla.Jo a mimochodem po porodu jsem mela nohy takle vice nez behem tehu :lol: .A to jsem si myslela ze vic to nejde. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
10.6.09 22:14

prosim vás a v jakym týdnu to tak začalo jako hodně?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.6.09 22:16

Ja mam zato ze me az posledni mesic.Ale uz si to moc nepamatuji.Ja si spis pamatuji svoji nohu po porodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
296
10.6.09 22:19

:lol: ..jakto, že po porodu??to už snad má okamžitě začít vše odeznívat… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
773
10.6.09 22:22

Ahojky,já má 2 dny do TP.Nohy mám jak konve.Když si je mažu a máčknu na ně tak to bolí,jako když tam mám modřiny.Musela jsem si koupit pantofle s nastavitelným páskem,jelikož jsem se do žádných bot nevešla. :roll:
Všechny boty jsou mi malé,jako bych je měla o 2 čísla menší.
Ruce a prsty mám také nateklí,ale to není taková hrůza.Nejhorší je to ráno.To nemůžu ani sevřít pěst.Všechno mi padá z rukou.Je to jako když mi na ně někdo šlápnul.
Vše začalo tak před měsícem.Prstýnky už dávno nenosím.
Doktorka mi napsala kapky Secatoxin forte.Beru je 3×denně 20 kapek.Ale vůbec mi nepomáhají. :evil:
Doktorka říkala,že na to zabere jedině porod :D
Ty prstýnky raději nenoš.Pokud je budeš mít nafest,tak ti to spíš přitíží.
A pokud máš nateklé nohy,tak nenoš uplé kalhoty a ponožky s pevným lemem.A samozdřejmě se zbytečně nervy do bot.A zapomeň na vysoké podpadky.Nejlepší jsou opravdu pantofle.Prostě nízké a rovné boty.Já pokud to jde,tak nosím volné tepláky,naboso a boty pantofle.Povolené pásky co nejvíc to jde.
Jo a nohám ulevíš,když je hodíš nahoru.Říkají,že by nateklé nohy měli být víš než je srdce.Ale stačí hodit na stůl.Vyvaruj se i dlouhému stání a nebo dávání nohy přes nohu.
U mě to občas dojde až do takového stádia,že je musím chladit studenou vodou.
Tak držím palce.Bohužel to k těhu patří. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
10.6.09 22:24

Tam je pak nejake obdobi par dnu ale ty nohy jsme mela dvojnasobny :lol: .Mam zato ze to do tydne odeznelo mozna 14dnu ale natekle byli v kuse ne jen vecer :lol: .podle me tak telo reaguje na nove skutecnosti spusteni laktace apod .............

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
10.6.09 23:08

Jojo, po porodu to bylo něco. Ale zmizelo tak do týdne až 10 dnů. A to jsem v těhotenství nebyla nateklá vůbec, takže jsem už s tím vůbec nepočítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí