Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
chci se zeptat. Hledám naušnice pro mojí dcerku (jsou jí 4 měsíce). Moje otázka zní, jestli máte někdo zkušenosti, že jste naušničky zakoupily na PANDOŘE? Děkuji předem za odpověď ![]()
Nikdy bych své dceři nenechala propichnout uši bez jejího svolení… nikde ve světě to není běžné jen Češky jsou úplně posahane..
@Nenitamduch píše:
Nikdy bych své dceři nenechala propichnout uši bez jejího svolení… nikde ve světě to není běžné jen Češky jsou úplně posahane..
Na to se zakladatelka neptala. Ty sve dceri usi nepichej a nech “zit” ty co se rozhodnou pro opak. Tebe se to netyka.
Kupovala jsem klasicke zlate na brizuru (ktera se doporucuje). Brizuru tusim Pandora nedela.
@Maggdallena píše:
Na to se zakladatelka neptala. Ty sve dceri usi nepichej a nech “zit” ty co se rozhodnou pro opak. Tebe se to netyka.
Kupovala jsem klasicke zlate na brizuru (ktera se doporucuje). Brizuru tusim Pandora nedela.
A co takhle nechat žít svoje dítě? Je to člověk a ne panenka ![]()
@Nenitamduch píše:
jako pardón, ale úplně běžně se nechává ve 3 měsících píchat naušničky, když máte jiný názor na to tak si to nechte pro sebe a dělejte svojí volbu, ale nemusíte to cpát ostatním, díky
@Maggdallena píše:
dobrá děkuji, tak já si raději zajdu do zlatnictví❤️️
Dříve to byla značka Cutie, nyní myslím Danfil. Máme od nich 3 náušničky pro holky a žádný problém
Máme z bílého zlata.
@Karolina0311 píše:
Dříve to byla značka Cutie, nyní myslím Danfil. Máme od nich 3 náušničky pro holky a žádný problémMáme z bílého zlata.
podívám se, děkuji ![]()
@Ophelia69 píše:
Kupovala sem v nějakém zlatnictvíbílé zlato.
Jo já taky. Ale dýl na začátku jsme měli titanové pecky.
Nepíchat uši malýmu miminu, ale počkat, až uši povyrostou. Pak je tu milion diskuzí, jak jsou naušnice nakřivo a nechávají se dírky zarůstat a přepichovat.
Taky jsem zastánce toho, aby se nedělaly kosmetický zákroky na dětech.
Moje dcery měly od porodnice moje první zlaté náušnice. Pandora zkušenost nemám.
Vyber nějaké náušnice pro miminka.
Nechávali jsme si dělat u zlatníka, takže máme originál
jinak dcerka má ještě pořád ty nastřelené z bioplastu, čekáme až vypadnou, nechce se mi do toho jí to sundavat ![]()
@Sisika9 píše:Že ty necháváš druhé žít po svém. Starej se i své, nádhero.
A co takhle nechat žít svoje dítě? Je to člověk a ne panenka
Do roka mi přišly mnohem praktičtější ty nastrelene plastové, mely krásné třpytivé kytičky. Holky měly potom zdedene zlaté dětské náušnice, chvilku i drobné stříbrné, když se jedna zlata ztratila, ty jsem koupila normálně ve zlatnictví. Teď už jsou holky starší, tak je střídame, jak si řeknou. Na ty zdedene jsem ve zlatnictví nechala potom udělat pojistky, aby lépe držely a neztratily se, také máme jedny šroubovací, ty taky drží dobře.