Naušnice pro kojence

29.7.22 19:12

Naušnice pro kojence

Ahoj,
chci se zeptat. Hledám naušnice pro mojí dcerku (jsou jí 4 měsíce). Moje otázka zní, jestli máte někdo zkušenosti, že jste naušničky zakoupily na PANDOŘE? Děkuji předem za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
798
29.7.22 19:56

Nikdy bych své dceři nenechala propichnout uši bez jejího svolení… nikde ve světě to není běžné jen Češky jsou úplně posahane..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2946
29.7.22 20:04
@Nenitamduch píše:
Nikdy bych své dceři nenechala propichnout uši bez jejího svolení… nikde ve světě to není běžné jen Češky jsou úplně posahane..

Na to se zakladatelka neptala. Ty sve dceri usi nepichej a nech “zit” ty co se rozhodnou pro opak. Tebe se to netyka.
Kupovala jsem klasicke zlate na brizuru (ktera se doporucuje). Brizuru tusim Pandora nedela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
29.7.22 20:05
@Maggdallena píše:
Na to se zakladatelka neptala. Ty sve dceri usi nepichej a nech “zit” ty co se rozhodnou pro opak. Tebe se to netyka.
Kupovala jsem klasicke zlate na brizuru (ktera se doporucuje). Brizuru tusim Pandora nedela.

A co takhle nechat žít svoje dítě? Je to člověk a ne panenka :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
29.7.22 20:15

Kupovala sem v nějakém zlatnictví :lol: bílé zlato.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.22 20:51
@Nenitamduch píše:

jako pardón, ale úplně běžně se nechává ve 3 měsících píchat naušničky, když máte jiný názor na to tak si to nechte pro sebe a dělejte svojí volbu, ale nemusíte to cpát ostatním, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.22 20:51
@Maggdallena píše:

dobrá děkuji, tak já si raději zajdu do zlatnictví❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
29.7.22 20:54

Dříve to byla značka Cutie, nyní myslím Danfil. Máme od nich 3 náušničky pro holky a žádný problém :) Máme z bílého zlata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.22 20:57
@Karolina0311 píše:
Dříve to byla značka Cutie, nyní myslím Danfil. Máme od nich 3 náušničky pro holky a žádný problém :) Máme z bílého zlata.

podívám se, děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
29.7.22 21:23
@Ophelia69 píše:
Kupovala sem v nějakém zlatnictví :lol: bílé zlato.

Jo já taky. Ale dýl na začátku jsme měli titanové pecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.7.22 21:32

Nepíchat uši malýmu miminu, ale počkat, až uši povyrostou. Pak je tu milion diskuzí, jak jsou naušnice nakřivo a nechávají se dírky zarůstat a přepichovat.
Taky jsem zastánce toho, aby se nedělaly kosmetický zákroky na dětech.

• Citovat
  • Upravit
74217
29.7.22 21:36

Moje dcery měly od porodnice moje první zlaté náušnice. Pandora zkušenost nemám.
Vyber nějaké náušnice pro miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1195
29.7.22 21:39

Nechávali jsme si dělat u zlatníka, takže máme originál ;) jinak dcerka má ještě pořád ty nastřelené z bioplastu, čekáme až vypadnou, nechce se mi do toho jí to sundavat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
29.7.22 21:45
@Sisika9 píše:
A co takhle nechat žít svoje dítě? Je to člověk a ne panenka :poblion:
Že ty necháváš druhé žít po svém. Starej se i své, nádhero.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
29.7.22 21:47

Do roka mi přišly mnohem praktičtější ty nastrelene plastové, mely krásné třpytivé kytičky. Holky měly potom zdedene zlaté dětské náušnice, chvilku i drobné stříbrné, když se jedna zlata ztratila, ty jsem koupila normálně ve zlatnictví. Teď už jsou holky starší, tak je střídame, jak si řeknou. Na ty zdedene jsem ve zlatnictví nechala potom udělat pojistky, aby lépe držely a neztratily se, také máme jedny šroubovací, ty taky drží dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí