Jakou autosedačku od Britax Romer

Anonymní
28.7.22 20:25

Jakou autosedačku od Britax Romer

Zdravim. Chceme koupit 15m mimcu už novou autosedačku. Chci uricte od Britax. Líbí se mi ta dualfix. Prosím poraďte kterou máte :kytka:
Celkem dost cestujeme a malá mi už nechce být ve vajíčku díky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1977
28.7.22 20:42

Proč trváš na Britaxu? Dualfix je nejlepší z toho, co mají, ale musela bys k ní extra dokoupit zmenšovací vložku a taky má dost otevřenou hlavovou opěrku. Při spánku dítěti lítá hlava a při nehodě to taky není nic moc. Za cenu Dualfixu seženeš lépe řešené sedačky :)

A taky moc nevyrovná sklon na šikmých sedadlech. V našem autě byla nepoužitelná.

Příspěvek upraven 28.07.22 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3185
28.7.22 20:42

Mám dualfix m a jsem spokojená, obě děti do ní šly zhruba kolem toho 15m. Ovšem zkuste ji před nákupem v autě, zda bude ok, kvůli sklonu sedaček v autě. Jedinou nevýhodu vidím v tom, že nejde otočit jednou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
28.7.22 21:02

Máme dualfix m i-size, používáme od 18m a maximální spokojenost. Malá jezdí stále proti směru jízdy (má 28m) a sedačka je jí moc pohodlná, do auta se vždy těší. Ale teda sedačku jsme kupovali dost ve slevě (asi za 8k), jinak mi to přijde dost předražený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1095
28.7.22 21:05

Takovému prckovi nedoporučuji žádnou od Britax. Mají hodně otevřenou hlavovou opěrku a žádné zmenšovací vložky. Bude mu v autě při spaní padat hlava. Minimálně by bylo třeba dokoupit tu vložku, hodně lidí pak smotava pleny atd a mě to teda úplně fajn nepřijde.

Otočná ve stejné cenové kategorii je např. Nuna Prym nebo Joie i-spin360, Besafe izi. Dokáží i lépe vyrovnat sklon v autě.
Doporučuji fb skupinu Autosedačky - bezpečí pro děti.
Zrovna před chvílí se tam sedačka opět probírá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
28.7.22 22:56

Do Britax bych určitě nešla, zvlášť pokud jde o bezpečí dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí