Zelená stolice miminka

22
28.7.22 06:57

Zelená stolice miminka

Ahoj, mám 20 dní staré miminko. Má zelenou stolici s hlenem a je to spíš takový průjem většinou co sní to potom vykaka. Je plně kojena a vypije tak 160ml. Pořád jí trápí bříško poznám to tak že tlačí celá se kroutí a v noci ji budí pláč. Dáváme na doporučení lékaře bio Gaiu a moje otázka zní zda můžu používat baby Calm? Na internetu jsem se dočetla že někomu způsobuje prujem tak aby to neměla ještě horší. :think: děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
294
28.7.22 07:03

@Dejna4 s baby calm nemám zkušenost vůbec ale s bio Gaia s tou mám za nás hrozný trpěla ještě víc holka mi přišlo já mám dobrou zkušenost s espumissan kapky a nahrávací polštářek na bříško přes plenu. :kytka: snad někdo pořadí lépe držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
28.7.22 07:13

Každému sedí něco jiného, nám nesedl espumisan ale baby calm ano. Zkus ho a uvidíš, jsou to jen bylinky. Ale podle toho co píšeš mě teda spíš napadlo jestli nemá ABKM… S pediatrem jsi to řešila? Můžeš zkusit bezmléčnou dietu jestli se to nezlepší, ale nebude to hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.7.22 07:17

@Jaaanča pediatr řekl ať vydržím do šestinedělí, ale když viděl že malá moc nepřibírá chtěl nasadit UM. Takže čekáme ještě týden jestli přibere a zlepší se to. No hlavně je mi jí hrozně líto když vidím jak se trápí a nemůžu ji pomoct :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
28.7.22 07:22
@Dejna4 píše:
@Jaaanča pediatr řekl ať vydržím do šestinedělí, ale když viděl že malá moc nepřibírá chtěl nasadit UM. Takže čekáme ještě týden jestli přibere a zlepší se to. No hlavně je mi jí hrozně líto když vidím jak se trápí a nemůžu ji pomoct :,(

Nasadit UM? 8o jakože si myslí že máš málo mléka? Hele tak zkus ještě tu bezmléčnou dietu, za to nic nedáš a buď se to za ten týden zlepší nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.7.22 07:24

@Jaaanča pediatr řekl ať vydržím do šestinedělí, ale když viděl že malá moc nepřibírá chtěl nasadit UM. Takže čekáme ještě týden jestli přibere a zlepší se to. No hlavně je mi jí hrozně líto když vidím jak se trápí a nemůžu ji pomoct :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.7.22 07:42

@Jaaanča já jsem to zkoušela 3 dny bezmlečnou stravu a žádný rozdíl :think: :think: nevím jestli je to krátká doba? Ona by taky pořád chtěla být na prsu. Pokaždé co se vzbudí je tak hladna jak kdyby týden nejedla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11846
28.7.22 08:00
@Dejna4 píše:
@Jaaanča já jsem to zkoušela 3 dny bezmlečnou stravu a žádný rozdíl :think: :think: nevím jestli je to krátká doba? Ona by taky pořád chtěla být na prsu. Pokaždé co se vzbudí je tak hladna jak kdyby týden nejedla :(

To je rekla bych příliš krátká doba..myslím že děvčata tu psávali že tak aspoň týden než se to trochu zlepšilo..lépe 14dni… Jinak podle popisu mi to taky přijde jako abkm a v tom případě by se to s um ještě zhorsilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35963
28.7.22 08:08

3 dny je málo. Minimálně 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
28.7.22 08:15

@Dejna4 zelena stolice sama o sobe nicemu nevadi, obe me deti zhruba ve stejne dobe, jak uvadis ty, mely to same. Samo to preslo. Drive se rikalo, ze.je to z hladu, ale to uz je davno vyvraceny mytus. Mej malou na prse tak, jak ona potrebuje, klidne porad, muze mit spurt a tak potrebuje pit vic a tobe se tim alespon zvysi tvorba mleka.

Pokud mala ale vubec nepribira, muze tam byt problem. Treba ta intolerance. Na to, abys ale videla rozdil, musis vysadit alespon na tyden, 3 dny je malo.

Vim, ze je to narocny, ale vydrz, bude to dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
28.7.22 11:13

@Iloveyoga dobře vyzkouším tedy vysadit mléčné výrobky a uvidím snad se to upraví samo. Na prsou ji mám pokaždé co si o něj řekne :) Děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3499
28.7.22 15:47

Za me popis taky odpovida ABKM, u diety pozor, je potreba vynechat i jine veci nez jen mleko (napr. i vajecny bilek a soju…jsou to velmi podobne alergeny), aby se dalo opravdu posoudit, zda dieta zabira nebo ne. Oficialne doporucovany postup mmch je takovy, ze se ma nasadit dieta, zaroven s tim prevest dite docasne na specialni UM a po 3 dnech teprve zkusit znovu kojit. Takze 3 dny diety pokud dite bylo stale kojene, je opravdu malo na to, aby se projevil ucinek… 3 dny trva nez bilkovina jakz takz zmizi z MM a potom teprve muze zacit postupne mizet i z traviciho ustroji miminka…
Jinak ja to resila se synem pred 10ti lety a je tedy smutne cist, ze i dnes stale existuji pediatri, kteri tuto diagnozu neznaji nebo podcenuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí