Náušnice u atopiků?

35
16.3.13 21:06

naušnice u atopiku?

Ahoj maminy..mám další dilema. Mám nechat malý píchnout náušnice když má docela silný atopický ekzém? Dětská mi po posledním očku řekla že můžem píchnout náušnice jenže to neměla tak hrozné jak teďka. Tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
16.3.13 21:17

Naše malá je má a bez problémů, očkování zhoršuje ekzem, nechala jsem nastřelit, u první píchnouta nastřelení mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
16.3.13 21:23

Dcerka je také atopik, měla ekzém hodně rozjetý. Čekala jsem cca do konce 4 měsíce, až se to trochu zmírnilo a hlavně aby byla 14 dní po očkování Hexy. Nechala jsem je určitě nastřelit, vše proběhlo bez sebemenších potíží ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
16.3.13 21:52

Proč ne? Spíš nech nastřelit. To se líp " usazuje"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
16.3.13 22:15

Dcerka je silný atopik, náušnice máme píchnuty bez problémů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
17.3.13 06:31

Tak děkuji holky, kamarád měl taky ten ekzén a říkal mi že když si nasadí náušnici má ho za týden zpět, tak ať jí je nedávám, ale jak vidím tak to je zase individuální :) Tak snad to u nás taky dobře proběhne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.3.13 11:37

Naše Kamka měla takové ty nastřelené z toho plastu, těch šest týdnů, pak měla žluté zlato, teď má bílé zlato a souvislost s ekzemem žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
17.3.13 13:19

@janina55 tak to bude mít kamarád asi i alergii na kov, ale jinak bych se v souvislosti s AE vůbec nebála dceři náušnice nastřelit :palec: Sama mám také od narození AE a jsem s náušnicemi úplně v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
8.5.13 09:55

Holky nevím zda mi poradíte ale myslím si že se to k tomuto tematu hodi. Naše malá je též atopik, ma nastřelené naušničky a ma titanové a bohužel jí ten plastový cvoček na konci vypadava a tim i ta naušnice, vždy jí najdu rano v postylce a potřebovala bych koupit nové naušnice. Nevíte jaké jí muzu koupit? Koukala jsem všude na netu a ty z bílého zlata jsou poměrně dost drahé 1700 zato dávat nechci. Nevíte o nějakém zlatnictví přes internet nebo v Praze kde je maji levnejsi a nebo nejake jine z jineho materiálu? Moc Vám děkuji za informace. Mejte se moc krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
8.5.13 10:02

@Deniska10 ja myslim, ze chirurgicka ocel bude to prave orechove, kup radeji v proverenem obchode, ani tam neni draha a i kdyz nevim, jestli je lepsi, nez treba na trznici, aspon si budes jista, ze je to fakt ocel, kdyz je to pro dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
8.5.13 10:21

@hany18 Ahojky mco ti dekuji za tovji odpoved, a maji to v kazdem zlatnictvi myslis? A nebude treba ta ocel na nasi cacorku tezka? Ja stim prave nemam zkusenosti ted nasi male bude 8mesicu. Moc ti dekuji jsi laskavá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek