Naušnice- vyrážka

26
6.4.13 13:50

naušnice- vyrážka

Ahojky, nemáte nebo neměly jste podobný problém? Mám 5ti měsíční holčičku a má už přes měsíc propíchnutá ouška, má zlaté naušnice. Ale asi po týdnu se jí u oušek udělala červená vyrážka, doktorka mi na to řekla že je to normální a že jí to mam mazat infadolanem a že jí to zmizí… ale uběhlo už 14 dní a nemizí, ale aní se nezvětšuje… nevíte čím by to mohlo být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
6.4.13 13:53

Nevím čím je to u vás, ale já zlato nesnesu. Nosím jen chirurgickou ocel.

• Citovat
  • Upravit
21848
6.4.13 13:54

Nemůže být na zlato alergická??? Mně tohle dělají teda stříbrný, takže já musím jen zlato nebo chir. ocel, ale taky tak popisuješ. Vyrážka, co svědí. Ale teda není mi 5m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.4.13 13:54

To si říkám taky jestli by to nemohlo být tím… ale nehnisají jí přímo dírky, ale vedle oušek na tvářičce… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
6.4.13 13:55

@kroketka13 mě to taky nehnisá, ale udělá se mi svědivá vyrážka

• Citovat
  • Upravit
26
6.4.13 13:56

A to se ti dělá vedle uší? a myslíš že je rozdíl bilý a žlutý zlato? starší dcerka má bíly zlato, že bych jim to vymněnila:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
6.4.13 13:57

Tak to by opravdu mohla být alergie, ale myslíte že to dr. nepoznala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
6.4.13 13:57

@kroketka13 když bych si to tam nechala dlouho, tak se mi to rozleze.Ale tak já si to hned vyndám, ona to tam má měsíc. A mu mě ten rozdíl není, nesnesu žádný zlato.

• Citovat
  • Upravit
ohýnek
6.4.13 13:58

@kroketka13 tak když jí to za 14 nezmizelo, tak to asi bude něco jiného než si dr. myslela

• Citovat
  • Upravit
26
6.4.13 14:00

A co by jsi radila zkusit, radši stříbro nebo chirurgickou ocel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
6.4.13 14:01

@kroketka13 nejdřív bych zašla znovu za dr. jinak mě vadí vše kromě oceli

• Citovat
  • Upravit
26
6.4.13 14:03

Tak ji vezmu příští týden k dr.. mně se zdá že jí to i svědí, ručičkama se tam občas mydlí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
6.4.13 14:12

@kroketka13 To je alergie. Měla jsem ji zhruba do puberty, někdy kolem sedmnáctého roku se to změnilo.
Do té doby jsem mohla používat pouze 18karátové zlato - nic jiného (ani chirurgickou ocel, umělou hmotu - třeba jako hodinky,..). Nejdříve na kůži vyskákala vyrážka, poté začala mokvat (hlavně v ušních dírkách).

• Citovat
  • Upravit
2889
6.4.13 14:36

Já bych jí to sundala, vypadá to jako alergie (já mám taky). Zkusila bych chir. ocel, případně bych se na náušnice vykašlala, nemá cenu trápit mimino kvůli „parádě“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
6.4.13 14:47

alergie

Taky se přikláním k alergii na zlato..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...