Píchání naušnic v porodnici

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
162
19.10.10 10:01

naušničky

Ahoj,chci se zeptat,slyšela jsem že někde píchají naušničky už v porodnici,je to pravda :think: ?Já budu rodit v Nymburce,ale nevím :nevim: jestli tam to taky píchají.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19.10.10 10:13

Ahojky, tak tohle jsem bohužel ještě neslyšela, nám dětská doktorka řekla nejdříve ve 3 měsících :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
19.10.10 10:15

U nás v Mostě se píchají v den odchodu z porodnice, cena je asi 250 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
19.10.10 10:24

Ahojky, možná se to tak někde dělá, ale nám radili ze zdravotních důvodů absolvovat píchání oušek až po všech základních očkováních. Takže malá měla nastřelené náušničky asi ve čtyřech, pěti měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
19.10.10 10:26

My jsme nechali píchnout až u dětské lékařky ve třech měsících. :nevim: Taky jsem slyšela, že se to dělává už v porodnici, ale doporučuje se později. Asi záleží na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
19.10.10 10:30

Kdyby se to tak strašně doporučovala píchat je později, tak to asi nedělají. :nevim: Navíc píchat do starších by se mi nechtělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3950
19.10.10 10:50
Terrad píše:
Kdyby se to tak strašně doporučovala píchat je později, tak to asi nedělají. :nevim: Navíc píchat do starších by se mi nechtělo.

opravdu se to dělá až po základním očkování aby se předešlo rizikum a porodnice co to dělaji neznam sice žadnou ale slyšela jsem že se to snad někde dělala ale nedoporučuji to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
19.10.10 11:02

Některé nemocnice to dělají ale dej na radu doktorů a počkej do prvního očkování,cca tři měsíce.Tobě se sice nechce píchat do starších děti ale ve třech měsícíh to zas takový rozdíl není a navíc.Pro tvůj pocit ohrozit dítě??Asi zbytečné k tomu víc psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
19.10.10 11:20

porodnice to delaji.
a tam jsou snad doktori teky pediatri ne(nebo spis neonatologove)tak poradí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
19.10.10 11:21

No kdybych dala na radu doktorů, tak to musím nechat píchnout v porodnici. U nás to tak doporučujou. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1277
19.10.10 11:33
Terrad píše:
No kdybych dala na radu doktorů, tak to musím nechat píchnout v porodnici. U nás to tak doporučujou. :wink:

u nas mi rekli tak a tak a rozhodnout se musis samozrejme sama.
ja nechavala nastrelovat ve dvou mesicich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
23.10.10 10:55

Ahoj, malé jsem naušnice zatím nedala a dám jí je po poradě s dětskou až tak v roce a půl, pokud je bude chtít. Jednak už bude plně naočkovaná (kdyby náhodou nějaké komplikace) a ušní boltec má konečný tvar až právě v tom 1,5 roce. Chci se tak vyhnout křivě píchnutým dirkám. A po pravdě, představa, že někdo píchá do toho malého uzlíčku jen proto, aby měla náušnice, mi není vůbec příjemná. Až si o ně sama řekne, bude to ten správný čas. Jen dárce dětských naušnic (máme už troje v šuplíku) jsme trochu „zklamali“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lesko
24.10.10 22:07

Ahoj rodila jsem ve Zlíně a tam nám to nabízeli při odchodu domů.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková