Porod u Apolináře v prosinci 2010

320
18.10.10 10:20

porod u Apolináře v prosinci 2010

Ahoj,
je tu někdo,kdo bude rodit u Apolináře TP 21.12.2010?Máte nějaké informace jak to tam teď chodí?Rodila jsem tam před 8 lety a určitě se něco změnilo.Jak je to s plenkama,oblečením na mimčo..Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2787
18.10.10 10:40

Ahoj, rodila jsem v r. 2008, plenek jsem dostala asi 10 tuším, no v každém případě jen na jeden den, oblečení dávali čisté pro mimča každé ráno, ovšem já měla maličké mimi a všechno jí bylo velké, tak měla i něco vlastního, co nedávají jsou ubrousky, rybilka a olejíček po koupání tam je. Taky líh na pupík. Vložek na očistky bylo na chodbě mraky a taky možnost výměny čisté noční košile kdykoli během dne. Podle mě se to za ty 2 roky nijak nezměnilo, ale snad se tu objeví někdo s čerstvějšíma zkušenostma.
A přeju pohodový a rychlý porod :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
18.10.10 11:15

Ahojky, já tam rodila před týdnem. Papírovky jsou na první den, je jich tak cca 6, pak musíš mít svoje. Ubrousky teoreticky taky svoje, ale mě to přišlo zbytečné, k dispozici byl nastříhaný perlan, a namočený utírá krásně a přijde mi šetrnější než ubrousky. Oblečení (no vlastně jen košilka, nic jiného se nepoužívá) bylo k dispozici na pokoji ve skřínce, látkovky a zavinovačku nosila sestra vždy ráno, v případě nehody stačilo zajít a vyzvednout si čisté.
Vložek jsme každá nafasovala balík, víc než půlka mi zbyla. Jinak mastička na prdelku se fasuje, věci na mytí mimča jsou k dispozici, takže není nic potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
18.10.10 22:51

Tak se toho moc za 2 roky nezměnilo, akorát ty košilky pro mimča mě překvapily 8-o , my měli teda všechno, kabátky, bodyčka, dupačky, svetříky, jen to bylo všechno na „klasické“ míry kolem 50cm a 3000g. Perlan byl taky super, ale bylo ho málo, že už mě pak přestalo bavit si o něj pořád říkat, když jsem ho pak chtěla koupit i domů, nikde v lékárně jsem ho bohužel nenašla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
19.10.10 09:43

Možná i trochu záleží na jakém šestinedělí člověk je, já byla na P3 a naprostá spokojenost. U nás bylo perlanu dost, možná i proto, že další 2 spolubydlící používali svoje ubrousky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.10.10 10:19

A P3 už je zrekonstruovaný? Já byla na P15.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
19.10.10 22:10
Petorka píše:
A P3 už je zrekonstruovaný? Já byla na P15.

Nevím, nikdy předtím jsem tam nebyla, každopádně tam byly nové postele, pro dvojici pokojů společná koupelna (2 sprchy, umyvadlo), záchod na chodbě, na pokoji nerezové umyvadlo na koupání miminek a přebalovací pult. Vozíky na mimča takové ty plastové průhledné.
Jo a na tomhle oddělení mají jen standardní pokoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
19.10.10 22:33

Hm, to by mohlo být aspon částečně, v každém případě to bys určo poznala, kdyby to vonělo novotou, mně to tam až úplně vyděsilo, když tam ležela jiná holka z rizika, když jsem jí šla navštívit…v každém případě nové postele neměly a plastové vozíčky taky ne, jezdilo se v nákupních vozících, takže to vypadá na lepší P3 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101595
19.10.10 22:53
Petorka píše:
Hm, to by mohlo být aspon částečně, v každém případě to bys určo poznala, kdyby to vonělo novotou, mně to tam až úplně vyděsilo, když tam ležela jiná holka z rizika, když jsem jí šla navštívit…v každém případě nové postele neměly a plastové vozíčky taky ne, jezdilo se v nákupních vozících, takže to vypadá na lepší P3 :palec:

Jojo, tak to by mohla být částečná „rekonstrukce“… Já byla každopádně spokojená, o nadstandardu jsem neuvažovala, hlavně tam byli super lidi, nepotkala jsem tam za celou dobu nikoho z personálu, kdo by byl nepříjemný nebo protivný.
Vlastně ani nevím, jestli se dá nějak ovlivnit kam se člověk dostane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.11.10 21:54

Ahoj,chtěla bych se zeptat,jak to chodí u Apolináře na monitorech?V jakou dobu je to nejlepší?Někde jsem četla,že objednávají na určtou hodinu,ale když jsem tam byla na registraci,tak tam bylo mamin plno.Děkuji za odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
15.11.10 14:00

Takto je pravda asi záleží na jakém oddělení ležíš já rodila u apolináře 2008 listopad a hrůza. Perlan mi dala sestra jeden,že si ho mám koupit plínky jsem dostala šestery a co se týče oblečení pro mimi tak já musela odkrmovat stříkačkou a malou jsem pocákala mlíkem nešlo mi to a sestra mi řekla,že jiné oblečení nemá ještě,že jsem měla svoje. Jinak porod skvělej přiznám se měla jsem jako prvorodička velký strach rodila jsem 14 hodin, ale porodní asistentky superrrrrrrrrrr rodila jsem na porodním sále 2 doporučuju. Přístup k dětem byl pak horší, ale to už je pryč hlavně, že jsme obě zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková